melekim büyük gün geldi demek dualarım seninle canım.inşallah göbişinde büyüteceksin bebişinislm kızlar ben bu haftanın dualarını tamamladım allah kabul etsin...inş en kısa zamanda bebişlerimizi göndersin...
kızlar bana dua edin ne olur bu ay ki adetimle birlikte tedaviye başlıcam inş bu tedavi benim son tedavim olur ve sonunda bebişime kavuşurum![]()

gözün aydın canım.çok sevindim senin adınanasilsiniz? nurinnisa cnm tedavin insallah olumlu sonuclancak ve bebislerin seninle olcak cnm..
kizlar bende dun saat 4 te kizimi kucagima aldim sukurler olsun kendi sancimla dogurdum suni sanciya gerek kalmadi bugunde sabahtan eve geldik bebisimde bde iyiyiz sukurler olsun cok aci cektim ama bebegimi gorunce hepsini unuttum.. benim icin dua ettiniz Allah razi olsun..bende sanci aninda sizin icin cok dua ettim..rabbim insallah isteyen herkeze bu duygulari yasamayi nasip etsin

Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu ?
Eğer tekrar aranıza dönersem iyi haberlerinizi okumayı nasip etsin Mevlam.
Lütfen beni dualarınızda unutmayın Allah'a emanet olun![]()
emacım güzel haberleele dönersin inşallah rabbim yardımcın olsun..