• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm kızlar ben bu haftanın dualarını tamamladım allah kabul etsin...inş en kısa zamanda bebişlerimizi göndersin:49::49::emir_bebek::emir_bebek:...
kızlar bana dua edin ne olur bu ay ki adetimle birlikte tedaviye başlıcam inş bu tedavi benim son tedavim olur ve sonunda bebişime kavuşurum:5::5:
melekim büyük gün geldi demek dualarım seninle canım.inşallah göbişinde büyüteceksin bebişini :16:Rabbim yardımcınız olsun inşallah:29::29::29:
nasilsiniz? nurinnisa cnm tedavin insallah olumlu sonuclancak ve bebislerin seninle olcak cnm..
kizlar bende dun saat 4 te kizimi kucagima aldim sukurler olsun kendi sancimla dogurdum suni sanciya gerek kalmadi bugunde sabahtan eve geldik bebisimde bde iyiyiz sukurler olsun cok aci cektim ama bebegimi gorunce hepsini unuttum.. benim icin dua ettiniz Allah razi olsun..bende sanci aninda sizin icin cok dua ettim..rabbim insallah isteyen herkeze bu duygulari yasamayi nasip etsin
gözün aydın canım.çok sevindim senin adına:16:rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi evlat etsin inşallah:29::29::nazar::nazar::nazar:
Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu ?
Eğer tekrar aranıza dönersem iyi haberlerinizi okumayı nasip etsin Mevlam.
Lütfen beni dualarınızda unutmayın Allah'a emanet olun :(

emacım güzel haberleele dönersin inşallah rabbim yardımcın olsun..

melekim büyük gün geldi demek dualarım seninle canım.inşallah göbişinde büyüteceksin bebişini :16:Rabbim yardımcınız olsun inşallah:29::29::29:

gözün aydın canım.çok sevindim senin adına:16:rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi evlat etsin inşallah:29::29::nazar::nazar::nazar:

emacım güzel haberleele dönersin inşallah rabbim yardımcın olsun..

sağol kuzum allah nesip ederse geldi büyük gün keşke bana senin gibi tedaviye başlıcam sıra hamile kalmak nasip etse rabbim:5::5:sen nasılsın seni de göremiyorum ne zamandır......

Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu ?
Eğer tekrar aranıza dönersem iyi haberlerinizi okumayı nasip etsin Mevlam.
Lütfen beni dualarınızda unutmayın Allah'a emanet olun :(
sende allaha emanet ol canım...her neyse sorununuz rabbim en kısa zamanda çözüme ulaşmasını nasip etsin...en kısa zamanda iyi haberler getir bize..

Hayırlı cumalar canlarımmm
Bugün görümcem için büyük gün 11gibi aşılaması yapılacak dualarınızı esirgemeyin nolurrr
nurusimaaa meraklardayımm nasılsınnnnn:16::16:

nasilsiniz? nurinnisa cnm tedavin insallah olumlu sonuclancak ve bebislerin seninle olcak cnm..
kizlar bende dun saat 4 te kizimi kucagima aldim sukurler olsun kendi sancimla dogurdum suni sanciya gerek kalmadi bugunde sabahtan eve geldik bebisimde bde iyiyiz sukurler olsun cok aci cektim ama bebegimi gorunce hepsini unuttum.. benim icin dua ettiniz Allah razi olsun..bende sanci aninda sizin icin cok dua ettim..rabbim insallah isteyen herkeze bu duygulari yasamayi nasip etsin

:64::64::64::64::64:canım gözünüz aydın olsun eşinizle..sağlıkla sıhhatle büyüsün hayırlı imanlı bir evlat olsun:nazar: inşallah.Sunni sancıya gerek kalmamasına çok sevindim acı çekmene üzüldüm ama seninde dediğin gibi kucağına alınca hepsi unutuluyormuş anne olmak acı çekmeye değer..Keşke bu uğurda çektiğimiz tek acı doğum sancısı olsa...amaaan neyse bu güzel habere hüzün karıştırmayalım şimdi.Bu gün sadece sana ve eşine özel bir bayram tadını çıkarın...Bizler içinde dua etmişsin o anda aklına gelmemiz bile yeter yüreğine sağlık canım benim

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:
rabbim emeğinin karşılığını versin inş

slm kızlar ben bu haftanın dualarını tamamladım allah kabul etsin...inş en kısa zamanda bebişlerimizi göndersin:49::49::emir_bebek::emir_bebek:...
kızlar bana dua edin ne olur bu ay ki adetimle birlikte tedaviye başlıcam inş bu tedavi benim son tedavim olur ve sonunda bebişime kavuşurum:5::5:

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur.Allah yardımcın olsun dua ederiz tabiki

[/COLOR hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

Canım maaşallah subhanallahhh Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnnnnnn:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayırlı cumalar kuzu esmanın bebiş doğmuş kızz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kız senin verdiğin cevabı görünce farkettim görmemişim ben onuuuuuuu:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
[/COLOR hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

aminnn canım aminnnnnnn

kız senin verdiğin cevabı görünce farkettim görmemişim ben onuuuuuuu:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminnn canım aminnnnnnn

Çarşambadan beri sıkı takipteyim oy yüzden gözümden kaçmadı benimde..Görüncenin işlemide bu günmüş hayırlı olsun inşallah.Güzel sonuçlar alsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın..Sizin patron bu günde mi yok kız üfff bir sohbet edemiyecekmiyizi yaaa...

sende mi yaa mahvoldum aşağı yukarı koşturmaktan anam ağlıyor resmen ağlıyorrrr:50:

bende kuzum ama o kadar yoğunluk var piyasada para yok anlamıyrm ya..Eşim hep der ki eğer inşaat sektörü hareketliyse nakit sıkıntısı yoktur..günde beş tane teklif yazıyorum 4 gün sonrasına program yapıyorum ama tahsilat yapamıyorum:50::50::50: bizim adamın teorisi çürük çıktı canım

Çarşambadan beri sıkı takipteyim oy yüzden gözümden kaçmadı benimde..Görüncenin işlemide bu günmüş hayırlı olsun inşallah.Güzel sonuçlar alsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın..Sizin patron bu günde mi yok kız üfff bir sohbet edemiyecekmiyizi yaaa...

Evet canım 11de yapılacak bekliyorlar son 30dk. ben burda heyecanlandım ki onları düşünemiyorum:18:
Allah razı olsun senden benimde gözüme gözüme soktunnnnn:16::16::16:
Kız aşılamadan sonra banyo meselesi nasıl olcek namaz hemen banyo yapabilecek mi acep

Evet canım 11de yapılacak bekliyorlar son 30dk. ben burda heyecanlandım ki onları düşünemiyorum:18:
Allah razı olsun senden benimde gözüme gözüme soktunnnnn:16::16::16:
Kız aşılamadan sonra banyo meselesi nasıl olcek namaz hemen banyo yapabilecek mi acep

canım tüpte yapılmıyor tarnsfer günü dahil 3 gün teyemmüm yaptım ben öyle kıldım namazı..aşılamada da aynıdır sanırım.3 gün sonrada kesinlikle sıcak su olmayacak çünkü kasları gevşetiyormuş o yüzden ılık kısa duş yapılıyor

amin inş rabbim bebeğini kucana vermeyi nasıp etmıs ınş uzun bır omur sağlıklı ve mutlu gecırmenızı nasıp eder inş rabbim banada nasıp etsın ınş

bende kuzum ama o kadar yoğunluk var piyasada para yok anlamıyrm ya..Eşim hep der ki eğer inşaat sektörü hareketliyse nakit sıkıntısı yoktur..günde beş tane teklif yazıyorum 4 gün sonrasına program yapıyorum ama tahsilat yapamıyorum:50::50::50: bizim adamın teorisi çürük çıktı canım

bugün boş boş oturuyoruz gülümmmmmmmmmmm:16:

canım tüpte yapılmıyor tarnsfer günü dahil 3 gün teyemmüm yaptım ben öyle kıldım namazı..aşılamada da aynıdır sanırım.3 gün sonrada kesinlikle sıcak su olmayacak çünkü kasları gevşetiyormuş o yüzden ılık kısa duş yapılıyor

thanks canımcım Allah razı olsun inşallah tutar melekleri de gelir hemencecik hiç bekletmedennn:16:
işlem şu anda yapılıyorrr

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:
Allah yardımcın olsun canımm inşallah tutunurlar ve 9 ay sonra da kucağın da olurlar :49::49::49: Dualarımız seninle evde de hiç kalkma çok dkkat et hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:16:
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah:16::16::16:Allah hayırlı ömürler versin kızına :16:benim için de kokla bebişini :16:Güle Güle büyütt:16::16::16:

Back
X