arkadalar sa nasılsınz inşşaalah hepiciğinz çok iirisnzdir hepiize hayırlı cumalar bol bebişli günler.... nurunisa hayırlı olsun bebişli bebişli dokuz ay dolaş inşaallah kocaman göbüşünler.... esmacım seninde gözü aydın hayırlı evlat olsun hayırlı damat bulsun:))))))) allah razı molsun bizleride unutmamışsın..... seyyancım nasılsın bu hafta yeni liste yayınladımı bilmiyorum dikkat edemedim yoğun siyaset gündemimden:)s ama ben bu afta okuyamadım ufacık bi kaza geçirdkte neyse Hz allah beterinden korusun cümlemizi inşaallah.......
muhat mapıslık:) bitmedi mi gıııııı:)))) yakındabocuk gönderecem sab hapishane işi anahtarlık yapbize diye:))))
eslem sen nasılsın geçen kazara anasayfaya yazmışım sonrada düzeştemedeim özür.....:) cahallık işte:))))
sürpriz asbe dafni sevil ve ismini hatırlyamadığım diyer çok msayın arkadşlar siz nasılsınz sağlıklar nasıl göbüşlerin dolsun daaaa b..klı bez temizleyin inşaaaallah:))))
babam pastaya yapmayı nerden öğrendi, doktorsa neden pasta yapıyo, be bunları nasıl yazdım tabiki nettten:))))))))))))))))) bye anacııımmmmmm
muhat mapıslık:) bitmedi mi gıııııı:)))) yakındabocuk gönderecem sab hapishane işi anahtarlık yapbize diye:))))
eslem sen nasılsın geçen kazara anasayfaya yazmışım sonrada düzeştemedeim özür.....:) cahallık işte:))))
sürpriz asbe dafni sevil ve ismini hatırlyamadığım diyer çok msayın arkadşlar siz nasılsınz sağlıklar nasıl göbüşlerin dolsun daaaa b..klı bez temizleyin inşaaaallah:))))
babam pastaya yapmayı nerden öğrendi, doktorsa neden pasta yapıyo, be bunları nasıl yazdım tabiki nettten:))))))))))))))))) bye anacııımmmmmm