• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

esmer olandım canım :)
yasemin :)
hem bşzşm resim vardı ya orda göbeğim açıktı :)
bak anasının kızı bunun da gçbeği açık :)
hakkaten ne çok seviyonuz analı kızlı dekolteyi benim oğlan kıskanç he söliyeyim babası gibi:1:
kızlar ben yokken çok kaynatmayın oku oku bitiremiyorum olmaz ki ama:9::9::9:
hoşgeldin canımcım.yürü yürü nereye gittin kız kaç saattir yoksun.vur dedik öldürdün hele
kulakları ne kadar uzun,
acaba duyuyor mu bizi :)
işler nasıl sen nasılsın??
ay m:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

eveeet seni daha iyi duyabilmek iciiiin...aslinda daha tatli resimleri var ama buyuk formatta cekmisim yuklemiyor..dun ormana goturduk esimle oynadi zipladi bocek kovaladi...ben iyim cnm isler de iyi ama yoruluyorum..ehliyrt dersleri grip oksurmekten beynim agriyor..hayirlisiyla ehliyeti alsaydim kendime cok sikinti yaptim...
daha alamadın mı ehliyeti.
ben kursa bi yazılmaya gittim bi demüfettiş gelecekmiş o zaman gittim.
pratiğimiz çoktu bizim.
gerisi yollarda geçti :)

nurusima aldin bebeisleri gobusune insallah...hadi hayirlisiyla bide ikiz dogurda bize umut ol..depresyona girmekten bi hal olduk...seyyuuuss cnm sen nasilsin??varmi tedavi felan

hakkaten ne çok seviyonuz analı kızlı dekolteyi benim oğlan kıskanç he söliyeyim babası gibi:1:

hoşgeldin canımcım.yürü yürü nereye gittin kız kaç saattir yoksun.vur dedik öldürdün hele

canım yürüdüm geldim çok rahatsızlandım ateşim falan çıktı daha yeni yeni kendime geldim
netten araştırayım dedim durup dururken bu ne ateş çok kötüydüm
şükür şimdi iyiyim biraz yazdıklarınızı okuyunca yüzüm güldü eşim çok sevindi sen bence bilgisayarsız kalamıyorsun
hemen hastalanıyorsun diyor sizsizlik bana iyi gelmiyor:16::16::16::16:

daha alamadın mı ehliyeti.
ben kursa bi yazılmaya gittim bi demüfettiş gelecekmiş o zaman gittim.
pratiğimiz çoktu bizim.
gerisi yollarda geçti :)

benim hiic bi bilgim yoktu bide cok zor yaa ilk 5 dersim cok heyecan icinde gecti..16.dersime bindim teoriden daha tik yok cok calisim teoriyi almam gerek hayirlisi bakalim

Muhat bak senin kıza :27:

((Senin kız bu arada dimi,bi karışıklık yok :1: ))

images

nurusima aldin bebeisleri gobusune insallah...hadi hayirlisiyla bide ikiz dogurda bize umut ol..depresyona girmekten bi hal olduk...seyyuuuss cnm sen nasilsin??varmi tedavi felan

ay nasıl olayım nekadarzorum..iyiyim ama ben.bu sefer çabuk atlattım.tedavi var yakın zamand.eylül gibi amaaaa bir sorun var para yok.aradım randevu aldım bu sefer fakülte hastanesinde deneyeyim dedim.ama para yok.Allah kerim açar bir kapı.özledik seni daha sık gir.hem bize iyi geliyosun hem sende iyi olursun.muhat hepimize yetiyo valla.depresyon yasağı koydu.rahat rahat depresyona bile giremiyoz.

evet aldım teyzesi ama maalesef bir tane transfer edildi hepsi ölmüş teyzesi inşallah bu bebişimde güçlü olur annesine mucizesini yaşatır dualarını eksik etme birtanem inşallah en yakın zamanda son tedavini yapar ikizlerine kavuşursun amin

benimki de öyle :)
mümkünse türbanlı doğsun kızımız :)
okula gitmeden kapansın diyo :)
bezini bağlıycam mini etek giydircem poposu kocaman olur koşarken diyorum kızıyo bana :)

canım yürüdüm geldim çok rahatsızlandım ateşim falan çıktı daha yeni yeni kendime geldim
netten araştırayım dedim durup dururken bu ne ateş çok kötüydüm
şükür şimdi iyiyim biraz yazdıklarınızı okuyunca yüzüm güldü eşim çok sevindi sen bence bilgisayarsız kalamıyorsun
hemen hastalanıyorsun diyor sizsizlik bana iyi gelmiyor:16::16::16::16:
ay aman geçmiş olsun.nazar değdi sana.maaşlaah la kuvvete illa billa....
keramet bu topikte inanki banada çoooooooooook iyi geliyo.
ateşine gelince senin ufaklık sinyal veriyo...:28:

ay aman geçmiş olsun.nazar değdi sana.maaşlaah la kuvvete illa billa....
keramet bu topikte inanki banada çoooooooooook iyi geliyo.
ateşine gelince senin ufaklık sinyal veriyo...:28:
teşekkür ederim birtanem :16::16::16::16::16::16:
topik ve arkadaşlık çok iyi çıkarsız ilişki en önemlisi bu Allah hepinizden razı olsun
ateş çok farklı birşey içim yanıyor ama ölçünce 36,9 çok yüksek değil fenalık geçiriyordum az kalsın:44::44::44:

teşekkür ederim birtanem :16::16::16::16::16::16:
topik ve arkadaşlık çok iyi çıkarsız ilişki en önemlisi bu Allah hepinizden razı olsun
ateş çok farklı birşey içim yanıyor ama ölçünce 36,9 çok yüksek değil fenalık geçiriyordum az kalsın:44::44::44:

sana bişi dicem ben seni gördüm biliyomusun.resmini yaniiiiiiiii...yaniiiiiiiiiiii seni tanıyorum...nerden mi muhatın f......den...:23:

Muhat bak senin kıza :27:

((Senin kız bu arada dimi,bi karışıklık yok :1: ))

images
kaç kere dedim gez toz ama yakalanma diye :)
ayrıca kız benimse oğlan da benim değil ya muhatemel sizden biri doğuracak :)
evet aldım teyzesi ama maalesef bir tane transfer edildi hepsi ölmüş teyzesi inşallah bu bebişimde güçlü olur annesine mucizesini yaşatır dualarını eksik etme birtanem inşallah en yakın zamanda son tedavini yapar ikizlerine kavuşursun amin
ölmüş ne yaww:(
rabbim izin vermemiş ,
onların daha sırası var dmekki :9

Back
X