Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşeeeee yardımına ihtiyacım varrr
sen aşılama yaptırdığında ilk 14gün sancıların olmuştu dimi yanlış hatırlamıyorum![]()
canim gorumcendemi basladi sancilar ayy insallah bebecikler tutunmaya calisiyordur![]()
evet canımcım sağ-sol iki tarafta da sancı varmış inşallah dediğin gibi bebişler tutunuyordur inşallahhhhhh![]()
ayy insallah ama bence oyle bebecikler tutunuyor yada sadece biri aman hayirli olsunda kaci tutarsa tutsunbenim 3 asilamamdada hic birsey hissetmedim gayet normal gununde adet olmustum
hadi hayırlısı canımcım bizimki bir tane istiyor valla ama Rabbim ne kadar nasip ederse kabulümüz tabiiibana kalsa 2-3hiç farketmez yaniiiiii
hadi yaa şimdi daha bir heveslendim vallaa
![]()
ikiz aslinda ne guzel olur bakmasi zor ama aileler cok yardimci oluyor sonrada buyuyup gidiyorlar gelsin ikizler insallah ben bile heyecanlandim coooook![]()
valla dediğin gibi ilk dönemde ağır olsa da sonradan çok güzel oluyor biraz önce ikizlerine hamile bir arkadaşın doğum hikayesini okudum onları kucağına alıp kokusunu içine çekmek bile yeter![]()
inşallah canım inşallah bu haftaları gördün ya Allahımın izniyle accık sonra kucağına da alacaksındimi yaaa hayirlisi olsun hakkimizda insan kucagina almadan anne oldum diyemiyor hala daha inanamiyorum hamile olduguma saka gibi geliyor karnimda tekmelenen yumosa ragmen aslinda korkuyorum ama dile getiremiyorum korkularimi ben cani gonulden inaniyorum bu topikte bebisi olmayan kalmayacak insallah o bebekler buraya gelecek Rabbimin izniyle![]()
olur tabiki olacakta inşaallah...bu günleri anıcaz hepberaber.olur bazen öyle.hepimizin gardının düştüğü,umudumuzun azaldığı günler.ama toparlanıp,vazgeçmeden mücadele etmemiz gerekir.bizim ufaklıklar çok nazlı napalım.bir söz duydum geçen.''umut en geveze kuştur,hiç susmaz''diye bir söz.çok güzel değilmi.o yüzden umudumuz azalsada hiç tükenmedi tükenemez inancımız gereği.
evet canım eylül gibi var öyle bir planımız ama hayırlısı bakalım.
m.k paşadada benim yakınlarım var.eltim orada.hatta karacabeydede eltimin teyzesi var.önceki hafta sonu oradaydım.inşaallah görüşmek nasip olur.sende yeniden umut dolu olarak toparlan.herşey güzel olacak..
Canımcım noldu böyle pek durgun gördüm seniiiiöyle pes etmek falan yok gelip totoya 2şaplak atarım heee
kızz yazar mı olcen yoksammmm dafninin günlüğü
sen dr.a soru sormuştun cevabı geldi mi canımcım ne demiş aytun hn. soramadım kusuruma bakma ne zamandır neye karar verdin:26:
arada fırsat bulursanız kaçın valla hem değişiklik olur kafanı dağıtmış olursun hem de kardeşinle özlem gidermiş olursunnn
seyyannn planoların neymiş merak ettim inşallah bu sefer Rabbim izin verir![]()
Banane ya her baktığımda yoksun girerim depresyona bendeasıl ben totoya iki şaplak atcam..bak yazıları bilmem ama kitabın ismi güzel oldu Dafninin Günlüğü çok satar bu kitap
ya Aytun Hanım bana cevap yazmadı daha başka dr lara da yazdım onlardan da cevap yok ben dediydim ama sorunları görünce korktular ya da bana yardımcı olmamaya hipograt yemini ettiler bilememSende gelsene şu sahilde çay içme projesi de hayata geçmiş olur.
Meraklıııııııı seni..söylemem söylemeeeeem...
geldim geldim daha da davosa gitmem ayrılmam buralardannn
medicananın dr.u vardı ona da iyi diyorlardı istersen bir de ona mail at benim sorularıma cevap verdiydi vallakurula çıkaracaklardır seni gün belirliyorlardır kuzu
![]()
en kötü ihtimalle ramazan bayramına ordayım kuzuuuuuuuuuu
yaa hadi söyle söyleeeee çatlarım valla sonra asbesiz kalırsın heeeşimdi banane dermişin sonra ben böyle olurum tabi
![]()
bananeeee......demem demem...güzel günlere yeni başlangıçlar işteacele etmeyeydin guzum kurbanda gelirdin.yaa 2,5 bilemedin 3 arabayı kimin kullandığına bağlı belki 4 saatlik yol gelsen imralıya karşı çay diyorum hem bilmem severmisin ama taze balık her zaman bulunuyor
Dur birde ona gönderem benim rahim filmi meşhur oldu "çok yakında bütün kliniklerde" her işim muallak benim yaa..şu tüpleri napcam daha bilmiom.Bence de durum arapsaçı olunca tek hekim kafi gelmedi demek![]()
Öptüm tatlım Allaha emanet olben kaçtım kuzum mesai bitti..Allaha emanet ol yarın görüşürüz.![]()