• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım yaaa:14:

Allah razı olsun canım bende ettim bol bol gerçi kırmızılardan dolayı namaz kılamadım ama Rabbim tesbihlerimizi dualarımızı kabul etmiştir inşallahhhh:16:

Canın sağolsun canım yılın en kıymetlı ayı yaklaşıyor Rabbim inşallah bu ayın ve kadir gecesinin yüzüsuyu hürmetine dualarımız kabul eder.Allah razı olsun duan kabul olsun inşallah..Bu geceyi sabır ve dua ile geçirmiş oldun...sabır çok çok kıymetli bir ibadettir.Önümüzdeki maçlara bakcaz artık:34:

Canın sağolsun canım yılın en kıymetlı ayı yaklaşıyor Rabbim inşallah bu ayın ve kadir gecesinin yüzüsuyu hürmetine dualarımız kabul eder.Allah razı olsun duan kabul olsun inşallah..Bu geceyi sabır ve dua ile geçirmiş oldun...sabır çok çok kıymetli bir ibadettir.Önümüzdeki maçlara bakcaz artık:34:

canım benimmm aşılamaya başlayacağız şimdi ama dr.a ulaşamıyorum yaaa bir gelse yerine hemen gitcem muayene olup aşılamaya başlayacağız onunda stresi var sanırım offffff:25:

Sevgili arkadaşlarım hepinizin geçmiş berat kandilini kutlarım. Hafta sonu nete gelemedim hiç. Dün geceyide de bol bol ibaretle geçirmeye çalıştım. Hepinize isim isim dua etmeye çalıştım nurisima ya ayrıca dua ettim rabbim yarın tedavisini güzel bir şekilde tamamlamayı pozitif sonucu görmeyi nasip etsin işallah diye. Hepinizi öpüyorum.

canım benimmm aşılamaya başlayacağız şimdi ama dr.a ulaşamıyorum yaaa bir gelse yerine hemen gitcem muayene olup aşılamaya başlayacağız onunda stresi var sanırım offffff:25:

Gelir canım birazdan zaten böyle bir işe başladığında aksilik aksilik üstüne oluyor.Bu adetle mi başlıyorsun aşılamaya:46::46::46: hayırlısıyla son olsun canım inşallah:emir_bebek: stres yapma bak sinirli bebekler doğurcan sonra biri benim gelin olcak oğluşumu dövmesin sonra:1:

Sevgili arkadaşlarım hepinizin geçmiş berat kandilini kutlarım. Hafta sonu nete gelemedim hiç. Dün geceyide de bol bol ibaretle geçirmeye çalıştım. Hepinize isim isim dua etmeye çalıştım nurisima ya ayrıca dua ettim rabbim yarın tedavisini güzel bir şekilde tamamlamayı pozitif sonucu görmeyi nasip etsin işallah diye. Hepinizi öpüyorum.

Sağol canım Allah razı olsun..mübarek olsun.nurusimaya hepimiz torpil geçtik galiba...:1: yarın testi var Allah yüzünü güldürsün.Sende bir gelişme varmı canım tedavi falan

aminnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:
Allah razı olsunnn
Gelir canım birazdan zaten böyle bir işe başladığında aksilik aksilik üstüne oluyor.Bu adetle mi başlıyorsun aşılamaya:46::46::46: hayırlısıyla son olsun canım inşallah:emir_bebek: stres yapma bak sinirli bebekler doğurcan sonra biri benim gelin olcak oğluşumu dövmesin sonra:1:
dr. gelirse evet canımcım ve bir sürü iş var hani geçen 10sayfa ft. kestim ya menşeileri doğru söylememişler tekrar keseceğim elde hemde yarabbim yardım et bana yaaa:47:
nasıl sakinleşeceğimi de bilmiyorum ki şu anda patron kovsa çeker giderim valla bir gram canım yanmaz o derece soğumuş durumdayım:50:

bu listedeki gebeler nerdeee seyyaaan onların duasına ihtiyacım var arkadaşııımm :24:

aminnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:
Allah razı olsunnn

dr. gelirse evet canımcım ve bir sürü iş var hani geçen 10sayfa ft. kestim ya menşeileri doğru söylememişler tekrar keseceğim elde hemde yarabbim yardım et bana yaaa:47:
nasıl sakinleşeceğimi de bilmiyorum ki şu anda patron kovsa çeker giderim valla bir gram canım yanmaz o derece soğumuş durumdayım:50:

E yuhh yani yaa...o kadar ürün tekrar yazılacak rakamlar toplanacak:41: Allah kolaylık versin tatlım nasıl olcak bilmiyom ama sakinleşmeye çalış bu durumda hatalı hesaplama yapabilirsin zaten onların hataları yeterince uğraştırıyor seni.kovarmı canım bir sürü işi yıkacak birini bulmuş.Neyse seni meşgul ettim bende...

E yuhh yani yaa...o kadar ürün tekrar yazılacak rakamlar toplanacak:41: Allah kolaylık versin tatlım nasıl olcak bilmiyom ama sakinleşmeye çalış bu durumda hatalı hesaplama yapabilirsin zaten onların hataları yeterince uğraştırıyor seni.kovarmı canım bir sürü işi yıkacak birini bulmuş.Neyse seni meşgul ettim bende...

yok kuzum daha menşeileri bekliyorum henüz ne gelen var ne giden mallar öyle gümrükte bekliyor hiç oralı değil adamlar yaa beyanname açılmamış olsaydı tekrar kesmek zorunda kalmayacaktım ama ne yazık ki beyanname iptal edildiği için yenileyeceğim bu kadar öküzlük görmedim yaaaa:47::47:
dr.un sekreteri ile görüştüm 1den sonra bekliyoruz dedi bende yemeğimi yiyeyim sonra çıkar giderim valla hiç bağlamaz beni bir gün daha beklesin napayım ben bugün gitmezsem 1ayım gider

tatlım unuturmuyum hiiiiiiiiiiiiiiç.dualrımda aslı diyorum hep.burdan özel ismini fazla telaffuz etmek istemedim o yüzden ecrin dedim aslıcııııııııııım.
canım tedavinin ertelenmesinde vardır bir hayır.sakın moralini bozma.ümitsizliğe hiç düşme bize yakışmaz.evet ümidimizin zayıfladığı anlar oluyo ama hiç kaybetmiyoruz ümidimizi tamammı.500 yasinin için ben 1 tane okuduydum canım.bilmem gördünmü görmediysen şimdi ekle beni listene.sanırım herkes 1 tane okuyordu.Rabbim seninde ,burdaki tüm karedeşleriminde dualarını tez vakitte kabul etsin inşaallah..

canım malesef durudan haber alamıyoruz .bizde merak içerisindeyiz.inşaallah en kısa zamanda aramıza döner ve herşeyin yolunda olduğunu söyler.orlic te en son listeden çıkmak istediğini yazmış ve bir daha topiğe girmemişti.umarım iyidir.

e bugün dön artık muhatım ya

a.s canım çok şükür iyiyim.az önce topiğe girdim pc nin fişi çıktı kapandı.şarzı bitmiş.bende uykusuz olduğum için gittim yattım.dün abimlerdeydimde.bizim ufaklık yeğenim yani sağolsun sabah ezanına kadar uyutmadı yumurcak.valla bizde çocuk falan yok ya iyi alışmışız rahata.birde sabah sekiz buçukta kalkmazmı.ayyyy ne zormuş ama güzel bir zorluk bu bende bu uykusuz geceleri ve günleri yaşamak istiyorum yaaaaaaaaaa.inşaallah uykusuzluktan burda birbirimize saçmalayan yazılar yazmayı nasip etsin Rabbim.nasıl dua ama.sanırım hala uykumu alamadım.herneyse sende iyimisin canım

olsun canım liste cumartesiye sarkar çünkü bende bugün olucam.muhattta adet olmuş.sende hastasın.diğer kızlardanda adet olan olursa ki inşaallah olmazlar bebişler gelir,ama olurlarsa liste sarkar zaten.ay ne çok uzattım canım okuyamasanda yerine okuruz kuzum sen merak etme..

Kaç yaşında o yumurcak yerim onun ağzını...Valla çok zor kuzum bizde de iki tane var.Yaramazlıkta çığır açtılar...dün bendeydi ikisi de birini ben tutuyorum kolunda diğerini küçük teyzesi bırakınca anında birbirlerine giriyorlar..Güya tv den kandil programı seyrettik..oğlum yapma kızım dur..çekme çocuğun saçını ısırma abini..demekten hiçbirşey anlamadık..Gerçekten annelik çok yüce bişey heran bu veledleri iadere etmek inanki çok zor amaaaa biz üstesinden geliriz yapabilenler süper kadın değil yaa..aminnn varsın olsun.. geceler zaten epeydi uykusuz bari geçerli bir nedenimiz olur..:52::52::52:

yok kuzum daha menşeileri bekliyorum henüz ne gelen var ne giden mallar öyle gümrükte bekliyor hiç oralı değil adamlar yaa beyanname açılmamış olsaydı tekrar kesmek zorunda kalmayacaktım ama ne yazık ki beyanname iptal edildiği için yenileyeceğim bu kadar öküzlük görmedim yaaaa:47::47:
dr.un sekreteri ile görüştüm 1den sonra bekliyoruz dedi bende yemeğimi yiyeyim sonra çıkar giderim valla hiç bağlamaz beni bir gün daha beklesin napayım ben bugün gitmezsem 1ayım gider

Git canım ya zaten onca çaba bu yüzden kaçırma randevunu..Mallar bekler hiç önemli değil..dönünce durumu bildir hadi hayırlısı bakalım

sağol canım allah razı olsun..mübarek olsun.nurusimaya hepimiz torpil geçtik galiba...:1: Yarın testi var allah yüzünü güldürsün.sende bir gelişme varmı canım tedavi falan

yok canım ben gitmiyorum şuan para biriktiriyoruz. Eşimde üniversite ye başladı işte.bakalım hayırlısı işallah.

yok canım ben gitmiyorum şuan para biriktiriyoruz. Eşimde üniversite ye başladı işte.bakalım hayırlısı işallah.

öğrenci olarak mı canım öğretim görevlisi falan mı yoksa...birkaç yılda biriktirip 20 günde hastaneye verip geliyoruz hep...Olsa da bebeklerin geleceği için biriktirsek artık paraları

Hoş geldin canım yeni topikte yenimisin bilmiyorum ama deminden beri yazcam araya telefon görüşmesi falan girdi araya

kizlar nasiulsiniz insallah hepiniz harika bir haftaya baslamissinizdir ben ve berin beyzam iyiyiz cok sukur ama bir bas agrisi varki sormayin ilac aldim gecmedi daha fazla ilacta almak istemiyorum :5:

Hoş geldin canım yeni topikte yenimisin bilmiyorum ama deminden beri yazcam araya telefon görüşmesi falan girdi araya

merhaba dafniya, evet topiğe dün katıldım.
krizantem, sen gebesin, bir Yasin de sen okur musun bnm için. 41 gebeye tamamlamaya çalışıyorum da...

Back
X