günaydınlar canım.bugün bütün okuldayım sohbet etme zamanı....nasılsın bakayım..başladınmı tedaviye...
yetiştim balım yetiştimmm şükür başladık ilaçlara

canım hayırlı olsun inşallah...nezaman başladın.hangi doktora gidiyorsun...ben aret kamardan vazgeçtim...çünkü çok paragöz...
hadi yaa bizim burda bir dr.a gidiyorum ercan canım ama sana istanbul tüp bebekte emre karatekelioğlunu öneririm eğer aşılamalar tutmazsa ona gideceğim tüp için bende bu zamana kadar gidip konuştuğum dr.ların içinde en iyisi hepsi hemen muayene şu tetkik bu tetkik maddi olarak görüyorlar seni emre bey benden bir kuruş almadan 1saat açıklama yaptı bana durumumuzla ilgili şu anda maddi sıkışıklıktan dolayı üniversite hastanesinde yaptırıyorum aşılamayı
yok canım ya benim bogazımda bir sorun var önce onu halletmem lazım 27 sinde rendevum var birde şu rahim filmini dr a göstermem laızm ona göre histereskopi olma ihtimali var bu sorunlar bir çözülsün..dond.embriyom var iki tane kurban bayramından sonra onu transfer ettireceğim...Araştır canım iyi bir yer olsun ki emeklerimize değsin
amanınnnnnnn bu sene sonunda hepimiz hamile olacağız inşallahhhhhhhh

sa arkadaşlar......... nasılsınz ben çok yorgunum dün akşam sekizbuçukta yatmıştım baş ağrısından şimdi de sersem gibiyim yaaa... daha önce tedavi gören arkadaşlara bi sorum olacak şimdi doktor bana yedi tane iğne verdi ama ben dört tanesin aldım cma kontrol var kontrolde değerlerim iyi çıkarda iğneye gerek yok derse eğer diye yok kullan derse üç tanesini daha alcam sonra..... sizin aranızda hiç iğe alıpta elinde kalan oldumu yani doktorun artık gerek yok kullnma dediği eşim hepsini alsaydık dedi bende eğer kullnma derse elimzde patlar diye dört tanesini aldım....
iyi yapmışsın canım çok var öyle elinde kalıp ilaçlarını satmaya çalışanlar çünkü dr. durumuna göre ilaçlarını değiştirebiliyor dozunu azaltıp çoğaltabiliyor temkinli olmakta fayda var

bende klomenime başladım bakalım haftaya p.tesi randevum var kontrol için inşallah doğum günü hediyesi gelecek meleklerimiz bizeee