• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Günaydın canım nasılsın
günaydınlar canım.bugün bütün okuldayım sohbet etme zamanı....nasılsın bakayım..başladınmı tedaviye...
yetiştim balım yetiştimmm şükür başladık ilaçlara:16:
canım hayırlı olsun inşallah...nezaman başladın.hangi doktora gidiyorsun...ben aret kamardan vazgeçtim...çünkü çok paragöz...

canlarım nerdesiniz ben geldim siz yoksunuz...yaaa..

Geldim canım geldim..Sende hoş geldin eşimin kuzeni burdaydı onun yanında giremedim..Sonra dalga geçiyorlar benimle akşama kadar kulüplerdesin diye:52: Aret beyden vazgeçmişsin kime gitmeyi düşünüyorsun kuzum şimdi

bilmiyorum karar veremedim...araştırmaya devam...sen başladın mı...

yok canım ya benim bogazımda bir sorun var önce onu halletmem lazım 27 sinde rendevum var birde şu rahim filmini dr a göstermem laızm ona göre histereskopi olma ihtimali var bu sorunlar bir çözülsün..dond.embriyom var iki tane kurban bayramından sonra onu transfer ettireceğim...Araştır canım iyi bir yer olsun ki emeklerimize değsin

sa arkadaşlar......... nasılsınz ben çok yorgunum dün akşam sekizbuçukta yatmıştım baş ağrısından şimdi de sersem gibiyim yaaa... daha önce tedavi gören arkadaşlara bi sorum olacak şimdi doktor bana yedi tane iğne verdi ama ben dört tanesin aldım cma kontrol var kontrolde değerlerim iyi çıkarda iğneye gerek yok derse eğer diye yok kullan derse üç tanesini daha alcam sonra..... sizin aranızda hiç iğe alıpta elinde kalan oldumu yani doktorun artık gerek yok kullnma dediği eşim hepsini alsaydık dedi bende eğer kullnma derse elimzde patlar diye dört tanesini aldım....

canlarım nerdesiniz ben geldim siz yoksunuz...yaaa..
canımmm kaçırmışım seni yine yaaa:14:
günaydınlar canım.bugün bütün okuldayım sohbet etme zamanı....nasılsın bakayım..başladınmı tedaviye...
yetiştim balım yetiştimmm şükür başladık ilaçlara:16:
canım hayırlı olsun inşallah...nezaman başladın.hangi doktora gidiyorsun...ben aret kamardan vazgeçtim...çünkü çok paragöz...
hadi yaa bizim burda bir dr.a gidiyorum ercan canım ama sana istanbul tüp bebekte emre karatekelioğlunu öneririm eğer aşılamalar tutmazsa ona gideceğim tüp için bende bu zamana kadar gidip konuştuğum dr.ların içinde en iyisi hepsi hemen muayene şu tetkik bu tetkik maddi olarak görüyorlar seni emre bey benden bir kuruş almadan 1saat açıklama yaptı bana durumumuzla ilgili şu anda maddi sıkışıklıktan dolayı üniversite hastanesinde yaptırıyorum aşılamayı:34:
yok canım ya benim bogazımda bir sorun var önce onu halletmem lazım 27 sinde rendevum var birde şu rahim filmini dr a göstermem laızm ona göre histereskopi olma ihtimali var bu sorunlar bir çözülsün..dond.embriyom var iki tane kurban bayramından sonra onu transfer ettireceğim...Araştır canım iyi bir yer olsun ki emeklerimize değsin
amanınnnnnnn bu sene sonunda hepimiz hamile olacağız inşallahhhhhhhh:52::52::52:
sa arkadaşlar......... nasılsınz ben çok yorgunum dün akşam sekizbuçukta yatmıştım baş ağrısından şimdi de sersem gibiyim yaaa... daha önce tedavi gören arkadaşlara bi sorum olacak şimdi doktor bana yedi tane iğne verdi ama ben dört tanesin aldım cma kontrol var kontrolde değerlerim iyi çıkarda iğneye gerek yok derse eğer diye yok kullan derse üç tanesini daha alcam sonra..... sizin aranızda hiç iğe alıpta elinde kalan oldumu yani doktorun artık gerek yok kullnma dediği eşim hepsini alsaydık dedi bende eğer kullnma derse elimzde patlar diye dört tanesini aldım....
iyi yapmışsın canım çok var öyle elinde kalıp ilaçlarını satmaya çalışanlar çünkü dr. durumuna göre ilaçlarını değiştirebiliyor dozunu azaltıp çoğaltabiliyor temkinli olmakta fayda var:34:
bende klomenime başladım bakalım haftaya p.tesi randevum var kontrol için inşallah doğum günü hediyesi gelecek meleklerimiz bizeee:16::16:

Uzaklardaymışsın sende Allah yardımcın olsun gurbet zordur heralde eğitimcimisin? Sizde de biraz yaş farkı varmış. bizde ben 33 eşim 43 7 sene daha beklersek çocuğumuz dede diyecek bana diyor garibim :) benim eşimde de sorun yok çok şükür..O bu sorunla uğraşamazdı çok üzülürdü Allah dağına göre kar veriyor. proklaktin kaç sende canım bende 24-34 arası gidip geliyor dostinex kullanmıştım 4 e düştü ama yine 24 olmuş..Neyse ki ilaçla kolaylıkla tedavi edilebiliyor hatta ben hayıtl çayı ile çözüyorum sorunu artık..İnşallah aşılamaya gerek kalmaz canım..Herşey zamanında güzel valla rabbim versin size boy boy çocuklar:34:

evet 9 yıldır burdayım, doktora yapıyorum şu an. eşim öğretim görevlisi üni.de. 11 yaş aramız bizim
prolaktin değerleri bizim burda farklı sanırım hatırlamıyorum şimdi ama 800'lü bişey çıkmıştı galiba :44: ben ergenlikteyken de 10 küsur yıl önce TR'de 100'lerdeydi, doktorum da gülmüştü sonuca bakınca "gebelerde bile ancak bu kadar çıkıyo bu neee" diye :9: o zmn parlodel içmiştim 30 gün, ama şimdi dostineks revaçtaymış evet burda da onu verdiler bana.. hayıt aradım ama buralarda bulamadım malesef.. gerek olursa TR'ye gelince bakarım, hormon ilacı almak yerine onu tercih ederim ben de tabii..
sağ ol cnm, inşallah gerek kalmaz aşılamaya, cümlemize gönlünden geçeni versin rabbim :16: ikiz, üçüz istiyoruz biz bi de :27: hepsi oğlan olsa yok demiycez ayrıca :17: bunu söylemek istemiyorum her zaman yanlış anlaşılıyorum, Hayırlısını versin Rabbim, ama gönlümden geçen de bu yani.. gerisini Allah biliyor..

en iyisini yapmışsın elimde hiç iğne kalmadı ama iğnemin dozu azaltılınca elimdeki iğneyi kullanamadığım için eczaneye zorlukla iade edip 150 lik yerine 2 tane 75ml alabildim.Pazar günlerinin iğnelerini önceden almayı unutma ama sonra nöbetçi eczanede ilaç yoksa çok uğraşıyorsun..Hayırlı olsun inşallah tedavin

seyyyaaannnnn rapor süreci asıl oluyo yaaa ilaçlar çok pahalı kendimz aldık rapor çıkınca geri alcaz verdiğmz miktarı ama süreç nasıl işliyo bu arada aşılama dedi doktor bana da bi sorun yok elhamdülillah ama nasib işte olmaynca olmuyo dün çok üzüldüm eşim biz hatayı baştan yaptık en başta korunmayacaktık dedi oysa sadece bi yıl korunduk hamdolsun i bi sorunumuda yok

nasılsınız ..
asbelove ıns hersey yolunda gıder hayırlı haberlerın yakın olur ıns
baska guzel haberlerımız varmı

vere vere klomen verdi leynnnn ilk olduğu için yumurta durumunu bilmiyorum dedi klomenle 2-3yumurta elde etsek yeter sana dedi

ne güzel işte şekerim iğneden yırttın..Göbüşün süzgeç gibi olcaktı yoksam..Allaha bereket versin 2-3 yumoş u havada karada yaparsın sen...

amin canım Allah razı olsun

sağol birtanem Allah razı olsun

evet ya ne çektiniz benden vasviye teyzeniz oldum:1::1:ya öylemi canım ben bilmiyorum darısı başıma:49::49::49:

ay canım sorma ya bir şöyle bir böyle bende muallakta kaldım hakkımda hayırlısı inşallah canım Rabbim yüzümü güldürür inşallah:49::49:

Sen iyi ol bebeşinde seninle kalsın biz razıyız 8 ay falan daha idare ederiz artık teyze olmak kolaymı?

Selamün aleyküm güzellikler,ben geldim :52: Evett başlıyım benden haberleri anlatmaya :27:

Tatilimiz elhamdülillah çok güzel geçti,çok eğlendik çok dinlendik,gezdik bol bol,stresimi attım :10:

Cuma günü eşimin anneannesi ameliyat olacağı için tatili uzatmadık gittik,çok sevindi yanında olmamıza.Hayır duasını aldık,Allaha şükür tontonumuz gayet iyi :16:

Aileleri de ziyaret ettik,bugün evimize döndük çok şükür.Geçmiş Beraat Kandiliniz mübarek olsun...Kimi salih kullarına Rabbim beraatlerini bir şekilde bildirirmiş,rüyalarında veya aleni.Hepimize dua ettim,bizlerin beraati hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarla olsun diye.Rabbim dualarımızı kabul etsin...

Kızlar bide çok acayip bişey yaşadık eşimle,öyle garip geldi ki bana bu hadise.Birazdan anlatıcam size de...İnşaallah herkes iyidir,bebiş haberleri vardır :49: :49: :49:

Kızlar gelelim yaşadığımız olaya,hep böyle şeyler bizi bulur zaten :27: Sizce de garip değil mi,bi bana mı öyle geliyo yoksa :26:

Anneannemizin yanına gittik,ameliyattan çıkana kadar bekledik yanında;hayır duasını aldık,çıktık hastaneden.Garajdan otobüse bindik,ilçeye gelmek için.Bindik oturduk neyse...Bi tane yaşlı dede,bembeyaz sakallı neşeli neşeli bindi otobüse,yaptığı esprilere güldük.Eşimle bana dedi ki,bu garip adamın duasını almanız yeter dedi,ben garip bir kuşum dedi oturdu yerine :44: Euzu besmele çekti yüksek sesle,bi başladı okumaya;Kuranı Kerimden birsürü Sure okudu,ilk okuduğu bitince Şifa için dua etti açık şekilde.Sonra başka dualar okumaya başladı.Hemde çok güzel bir şekilde,makamlı bir şekilde okuyo,seside çok güzel dedenin...Okudu okudu,en sonunda Salatı Münciye okudu ve dua etti...Daha il merkezinde indi,inerken Kandilllerimizi Kutladı dualar etti indi...

Otobüstekiler hep dinledi pür dikkat,kimseden çıt ses yok konuşmuyo.Bende öyle daldım ki,dede okudukça içimden dua ettim..Çok etkilendim,çok tuhafıma gitti.Rabbim belkide sadece o dedenin duasını almak için yönlendirdi.İçimden binbir türlü düşünceler geçti.Bilemiyorum nedir bu olay,hikmet midir başka şey midir.Tek bildiğim herşeyde bir hayır olduğu.Hayır olsun inşaallah,kabul olsun tüm edilen dualar.... :49: :49: :49:
eslemim nihayet dönmüşsün.iyide dönmüşsün.yazından daha iyi olduğun anlaşılıyor.yaşadığınız olayda evet ilginç am güzel.vardır bir hayır diebiliyorum ancak.
seyyyaaannnnn rapor süreci asıl oluyo yaaa ilaçlar çok pahalı kendimz aldık rapor çıkınca geri alcaz verdiğmz miktarı ama süreç nasıl işliyo bu arada aşılama dedi doktor bana da bi sorun yok elhamdülillah ama nasib işte olmaynca olmuyo dün çok üzüldüm eşim biz hatayı baştan yaptık en başta korunmayacaktık dedi oysa sadece bi yıl korunduk hamdolsun i bi sorunumuda yok

kaysçım ben rapor çıkaralı baya uzun yıllar oldu yani ay güldüm bu lafıma:52:bu kanun ilk çıktığı gibi çıkardıydım rapor..
o zamanlar fakülte hastanelerinde proflar muayene edebiliyordu.bende ameliyat eden profa gittim..yani bizde her ikimizdede sıkıntı olduğu için rapor çıkarmamız zor olmadı.biz hazırladıydık gerekenleri(sperm tahili 2 tane)ve diğer evraklar ve o profa götürdüydük.zaten benide ameliyat eden o olduğu için sorunumu biliyodu ve çıktı rapor hemen.yani tabi profa gitmemin ve bizzat ameliyata girmesi işimi kolaylaştırmış oldu.şimdi sizde sorun olmayınca prosedür nasıl işler inan bilmiyorum...
bu arada üzülme sakın napalım bizimde sınavımız ayrıca yolun çok başındasın daha.şimdiden kendini yıpratıp stres yapmaki..bebişin rahat rahat tutunsun hiç bir şeye gerek kalmadan anneciğine.çünkü stres en önemli faktör.belkide senin olamama nedeni bu olavbilir.stresten yumurtaların çatlamadığını biliyomusun..o yüzden kendiliğinden olabilecek birşeyi kendini yıpratarak zora sokma tamammı canım.daha relaks olmaya çalış.inan herşey güzel olacak buna inanıyorum canı gönülden...

nasılsınız ..
asbelove ıns hersey yolunda gıder hayırlı haberlerın yakın olur ıns
baska guzel haberlerımız varmı
inşallah canım inşallahhhh:16:
bana önerebileceğin şeyler var mı çok deneyimsizim bu konuda:1:
ne güzel işte şekerim iğneden yırttın..Göbüşün süzgeç gibi olcaktı yoksam..Allaha bereket versin 2-3 yumoş u havada karada yaparsın sen...
zaten yanında bal-çörek otu-tarçını da kullanıyorum ohh mis valla iğneden korkuyordum açıkçası zaten ama klomen sanki düşük geldi gözüme hani aşılama ya:1::1::1:

asbe değerlerin normalse çörek otu bal tarçımı çok fazla kullanma tatlı yerine çay kaşığı ile al çok büyüynce kiste dönmesin.... bende alcam ama korkuyorum kiste falan döner diye Allah muhafaza klomen kullandığım ay bende almıştım alele acele iğne vurnmuştum çatlasın hemen diye:)))) ama dediğim gibi benm kan değerleim normldi

Back
X