hadi bakalım hayırlısı canımcım abartmamak lazım dimi doğru söylüyorsunn canımcımKlomen yeter canım merak etme zaten çok yumurta çıkmaması lazım yoksa tedavin tüp bebeğe döner..çörek bal polen de desteği olsun

ben iyice havaya girdim kociş benden beter sen şimdi aşılama olduktan sonra oruç tutabilecek misin dio tabi ki dedim vücudum el verirse bütün ramazan tutacağım dedim gözleri böyle oldu

canım yaa bizim aynı mahallede 3tane dükkanımız var ve bulunduğum yer 2katlı günde en az 10kere o merdivenlerden koştur koştur iner çıkarım (hala nasıl kilo veremiyorum onu bilmiyorum ama) bütün işler benim başımdadır o yüzden acaip stres yaşıyorum
canım asılamadan sonra sedyede kalca kısmını bıraz yukselttıler 40 dk uzandım lavaboya gırdıkten sonra eve gıttık evdede genelde yattım ama hıc bı ıs yapmamıstım o ara agır asla kaldırmadım .
muhasebecsın nedn hep ayaktasın canım ya eger rapor alabılıyosan al mercımekler fırında ıyı pışşsın![]()

bu şekilde devam ederse 14.günüm haftaya cuma oluyor öyle olursa p.tesiye kadar dinlenmiş olurum yavaş yavaş gelir giderim de h.içi olursa mecbur rapor alırım canım doğru söylüyorsun mercimeklerin ısısını iyi ayarlamak lazım