• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günaydın dafniya bilmiyorum içimde korku var o yüzden gidip yaptıramıyorum ya tutmasa diya canım sıkılıyor herkes hamıle bizde bişe yok

Günaydın Azracım buraya bir süre takıl bak öyle olmadığını göreceksin.herkes hamile bir biz değiliz yerine şükürler olsun çok büyük bir sorunum yok diyeceksin.Canımcım hep söylüyorum bizler kaç yaşında olursak olalım çıtırız ama 30 üzerisin bir yıl sonra inanki herşey daha da zorlaşacak..hepimiz çok korkuyoruz ya tutmazsa diye.Tutmayabiliryor da tutmazsa canın çok acıcak yalan değil dünyan başına yıkılacak ama en azından denemiş olcaksın. burda çok sayıda deneme yapan arkadaşlarımız var ama hiç biri pes etmiş değil sen daha başlamadan pes etme nolur belki ikinci denemende olacak

sa kızlar nasılsınz bnm yarın kontrolüm var aşılama tarihide belirlenecek sanırım ayrıc bu gün evlilik yıldönümümüz dua edin inşaallah hiç bi sorun çıkmaz rabbim emanetini hayırlala sağlıklı sıhhatli gönderir inşaallah bidaha hastanan ilaç iğne uğraşmak zorunda kalmayız inş....

Günaydın Azracım buraya bir süre takıl bak öyle olmadığını göreceksin.herkes hamile bir biz değiliz yerine şükürler olsun çok büyük bir sorunum yok diyeceksin.Canımcım hep söylüyorum bizler kaç yaşında olursak olalım çıtırız ama 30 üzerisin bir yıl sonra inanki herşey daha da zorlaşacak..hepimiz çok korkuyoruz ya tutmazsa diye.Tutmayabiliryor da tutmazsa canın çok acıcak yalan değil dünyan başına yıkılacak ama en azından denemiş olcaksın. burda çok sayıda deneme yapan arkadaşlarımız var ama hiç biri pes etmiş değil sen daha başlamadan pes etme nolur belki ikinci denemende olacak

bilmiyorum bugün uyandım ama keyifli digil heralde hala rüyanın etkisindeyim ama ümütsizim

evet sıcaklarda hiç çelikmiyor valla şöyleeee efil efil sonbahar iyi..demek ki sen ben seyyan sonbaharda totoları devirip yatıyoruz...soslar konserveler ve turşular arkadaşlara yaptırılcak ...haa bak turşular çooooq önemli hamiş olunca bolca yencek çünkü
güzel hayeller dimi canım.....
anlıyorum canım yaşayan biliyor değil mi?
evet yaşayan biliyor yani bizler biliyoruz...
bazen söz biter kalakalırız böyle ..Rabbim Nurusimanın dediği giibi Rabbim beterinden korusunn....Başımıza gelen her şer de bizm bilmediğimiz ne hayırlar gizlidir bilemeyiz:50::50::50:..inşallah ne kısa zamanda hayırlı sağlıklı evladını kucağına alır ve bu günleri tebessümle hatırlar:16::16:
amin canım inşaallah
sa kızlar nasılsınz bnm yarın kontrolüm var aşılama tarihide belirlenecek sanırım ayrıc bu gün evlilik yıldönümümüz dua edin inşaallah hiç bi sorun çıkmaz rabbim emanetini hayırlala sağlıklı sıhhatli gönderir inşaallah bidaha hastanan ilaç iğne uğraşmak zorunda kalmayız inş....

evlilik yıldönümün hayırlı olsun kaysçım.inşaallah birdahakini yavrunla birlikte kutlarsın.bu arada tevafuğa bak ki eslemlivanın da evlilik yıldönümü...

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız kadınlar kulubüne girdim bir slm vereyim dedim.Umarım bir sorun yoktur,hamile haberleri alırız inşallah bol bol.Misafirim vardı demiştim bursayı gezdirdik pazar günü en son hayvanat bahçesine gidelim dedik,çıkışta nehirin çantalı puseti var eşim onu öylece çocuk arabasına koyunca merdivenlerden çıkartırken yere düştü pusetle birlikte,çığlığına dona kaldım,elim ayağım dolaştı birbirine,ağzından burnundan kan geldi yavrum daha küçücük 4. ayında nazara geldi o gün sanırım:50:Acile götürdük,üst damağı yırtılmış az,dudak şişti vs.Buzla tedavi ettik,çok ağladı,Allah herkezin yavrusunu korusun inşallah.O günden beri düştüğü an gözümün önünde:5:Hamile olan arkadaşlarım doğumu yaklaşan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah,inşallah yakında yeniden dua topiğine dönerim.Allah'a emanet olun öpüldünüz:16::54:

hanımlar bu gün canım çooooooooook sıkkın.yazmak bile içimden gelmiyo.geceleri uyuyamıyorum.dün gece sabah ezanları okunurken daha benim gözler felfecir okuyodu...
ben beraat gecesi akşam namazımı kılacakken adet olduydum ya.lekelenmem geldi.sonra bidaha hiç bişey gelmedi.biliyorum şuanda ay hamilemisin test yap diyeceksiniz.ama ben üst üste migrenimden dolayı apanax içmiştim.sanırım kesti.yani yine doktorun yolları taştan gibi gözüküyo.ve inanın artık doktora gitmek istemiyorum.kasıklarım da ağrıyo ama ne gelen var ne giden.sinirlerim çok bozuk.nolur dua edin.çok sıkıntılıyım....sanki canım burnumda.gece yatıyorum sanki nefesim tıkanıyo...kalkıyorum yine oturuyorum...ölcekmişim gibi geliyo geceleri o kadar sıkkınım şu son günlerde.o yüzden duanıza çok ihtiyacım var....özel dua istiyorum tamammı canlar...Rabbim gönül genişliği ile feraha çıkarsın hepimizi.........

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız kadınlar kulubüne girdim bir slm vereyim dedim.Umarım bir sorun yoktur,hamile haberleri alırız inşallah bol bol.Misafirim vardı demiştim bursayı gezdirdik pazar günü en son hayvanat bahçesine gidelim dedik,çıkışta nehirin çantalı puseti var eşim onu öylece çocuk arabasına koyunca merdivenlerden çıkartırken yere düştü pusetle birlikte,çığlığına dona kaldım,elim ayağım dolaştı birbirine,ağzından burnundan kan geldi yavrum daha küçücük 4. ayında nazara geldi o gün sanırım:50:Acile götürdük,üst damağı yırtılmış az,dudak şişti vs.Buzla tedavi ettik,çok ağladı,Allah herkezin yavrusunu korusun inşallah.O günden beri düştüğü an gözümün önünde:5:Hamile olan arkadaşlarım doğumu yaklaşan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah,inşallah yakında yeniden dua topiğine dönerim.Allah'a emanet olun öpüldünüz:16::54:
sağol canım sen nasılsın.nehirimize nazar değdi desene.Rabbim onu nazarlardan ,bütün kötülüklerden korusun...sende Allaha emanet ol canım.. nehiri kokla bi teyzesi için.gerçi daha hayırsız teyzesi onu görmeye bile gelemedi ama...............

hanımlar bu gün canım çooooooooook sıkkın.yazmak bile içimden gelmiyo.geceleri uyuyamıyorum.dün gece sabah ezanları okunurken daha benim gözler felfecir okuyodu...
ben beraat gecesi akşam namazımı kılacakken adet olduydum ya.lekelenmem geldi.sonra bidaha hiç bişey gelmedi.biliyorum şuanda ay hamilemisin test yap diyeceksiniz.ama ben üst üste migrenimden dolayı apanax içmiştim.sanırım kesti.yani yine doktorun yolları taştan gibi gözüküyo.ve inanın artık doktora gitmek istemiyorum.kasıklarım da ağrıyo ama ne gelen var ne giden.sinirlerim çok bozuk.nolur dua edin.çok sıkıntılıyım....sanki canım burnumda.gece yatıyorum sanki nefesim tıkanıyo...kalkıyorum yine oturuyorum...ölcekmişim gibi geliyo geceleri o kadar sıkkınım şu son günlerde.o yüzden duanıza çok ihtiyacım var....özel dua istiyorum tamammı canlar...Rabbim gönül genişliği ile feraha çıkarsın hepimizi.........

Şeytanın vesvesesi canım bunlar,yeri geliyor hepimiz bunalıp sıkılıyoruz,Allah yardımcın olsun içindeki sıkıntını alsın feraha kavuştursun:16:Kendine dikkat et canım çok takmamaya çalış,hepsi kafaya çok takmaktan oluyor,ama takmamakta elde değil,takıncada birşey olmuyor,sağlığımız daha çok bozuluyor,Allah iyilik versin inşallah:16::34:

Şeytanın vesvesesi canım bunlar,yeri geliyor hepimiz bunalıp sıkılıyoruz,Allah yardımcın olsun içindeki sıkıntını alsın feraha kavuştursun:16:Kendine dikkat et canım çok takmamaya çalış,hepsi kafaya çok takmaktan oluyor,ama takmamakta elde değil,takıncada birşey olmuyor,sağlığımız daha çok bozuluyor,Allah iyilik versin inşallah:16::34:
sağol canım sağol.....

sağol canım sen nasılsın.nehirimize nazar değdi desene.Rabbim onu nazarlardan ,bütün kötülüklerden korusun...sende Allaha emanet ol canım.. nehiri kokla bi teyzesi için.gerçi daha hayırsız teyzesi onu görmeye bile gelemedi ama...............

Bende hamdolsun iyiyim canım,kapım herzaman açık buyur gel,balkonumu görsen seyyan çıkmak istemezsin,mudanyayı biliyorsun dememe gerek yok:1:Koklarım teyzesi:34: ama müsait bir gün misafirim ol beklerim konuşup tanışmış oluruz hem:34::10:Sende Allah'a emanet ol.Teyzesi hayırsız değil aslında kendini iyi hissettiği bir gün geleceğini biliyor Nehir:emir_bebek::10::16:

seyyan slm bende bugün senin gibi oluyorum sıkıntı var içimda ama allah büyük inşallah bizimde olacak bebişlerimiz inşallah bütün dileğin kabul olur ve burdakıi bütün arkadaşların bebişleri olur inşallah

Son düzenleme:
ay canım çok geçmiş olsun:(
:43:sadaka falan verin ,canım benim ne kadar korkmuştur:43:
canım sen dit hemen dr ye,
seyyannnnnn ben de çoook kötüyüm. kafamı dayamaya gelmiyo küt uyuyorum :50:
yemek yemek için bile uyanmıyorum, telle arayan olursa onlara uyanıyorrum geri uyuyorum:27:sen a
radadığında da uyuyordum hiç duymadım bile:37:
gözlerim farklı yönlere bakmaya başladı yawww:18:

onu yapacağım bende canım buzlukta kötü oluyor domates doğru söylüyorsun:34: ben güya çayda kestim şekeri ama kahvede kesemiyorum engel olamıyorum kendime gerçi azalttım koca bir kupaya 2tane atıyorum o da gün içinde 1kahve içtiğimden sıkıntı olmaz herhalde:1: diyeceksin kendine bahane üretme:1::1: ya ne güzel azaltmıştım ama bu sabah acaip aç bir şekilde geldim işyerine ilaçtanmıdır nedendir ben uzun süredir böyle acıktığımı hatırlamam yaaa koca bir tostu indirdim mideme vallaa ohh gitti:14:
evet canım zaten ben sukolik bir insanım böbrek yetmezliği teşhisi ile hastaneye yattığımdan beri hiç içmesem günde 1-1,5lt içerim tabi adet dönemleri hariç o dönemlerde midem almıyor nedense:34: tşk tavsiyeler içinde:16:

canım benim sözün bittiği yerdeyimmmmm
Rabbim yar ve yardımcın olsunnn yanındayızz her istediğindee:16::16: seni çok seviyoruzzzz

canım bir daha ki yıldönümünüzde 3kişi olursunuz inşallahhhhhh:16:
o nasıl bir duygu iyi bilirim kıskanmazsın asla ama için burulur ellerin bomboş hissedersin ama geçecek hepsi bizimde kollarımız ağrıyacak tosunları taşımaktann:16:

yaaa ben turşuyu çok severimmmmmmm:16:

elimden gelse işi gücü bırakıp gelcem valla acaip ihtiycaım var:16:

Sen bir hamile kal ben sana yapıp yapıp kargolarım çıtır çıtır yersin canım benim

Canım şimdi yok artık diycen ama belki de vardır bişey...apranax adeti kesmez bildiğim kadarıyla..dua ederiz tabi ki istediğin dua olsun...amin canım Allah ferahlık versin..önce bir jinekologun yolları taştan olsun sonra baktın bişey yok diğer doktorların yollarına taş döşeriz.

güzel hayeller dimi canım.....

evet yaşayan biliyor yani bizler biliyoruz...

amin canım inşaallah

evlilik yıldönümün hayırlı olsun kaysçım.inşaallah birdahakini yavrunla birlikte kutlarsın.bu arada tevafuğa bak ki eslemlivanın da evlilik yıldönümü...

gerçek olasıca hayaller:1:...

Back
X