Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik yıldönümün hayırlara vesile olsun birdahaki sefere yavrunla birlikte kutlarsın inşaallah...
canım bir daha ki yıldönümünüzde 3kişi olursunuz inşallahhhhhh
o nasıl bir duygu iyi bilirim kıskanmazsın asla ama için burulur ellerin bomboş hissedersin ama geçecek hepsi bizimde kollarımız ağrıyacak tosunları taşımaktann![]()
sa kızlar nasılsınz bnm yarın kontrolüm var aşılama tarihide belirlenecek sanırım ayrıc bu gün evlilik yıldönümümüz dua edin inşaallah hiç bi sorun çıkmaz rabbim emanetini hayırlala sağlıklı sıhhatli gönderir inşaallah bidaha hastanan ilaç iğne uğraşmak zorunda kalmayız inş....
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız kadınlar kulubüne girdim bir slm vereyim dedim.Umarım bir sorun yoktur,hamile haberleri alırız inşallah bol bol.Misafirim vardı demiştim bursayı gezdirdik pazar günü en son hayvanat bahçesine gidelim dedik,çıkışta nehirin çantalı puseti var eşim onu öylece çocuk arabasına koyunca merdivenlerden çıkartırken yere düştü pusetle birlikte,çığlığına dona kaldım,elim ayağım dolaştı birbirine,ağzından burnundan kan geldi yavrum daha küçücük 4. ayında nazara geldi o gün sanırımAcile götürdük,üst damağı yırtılmış az,dudak şişti vs.Buzla tedavi ettik,çok ağladı,Allah herkezin yavrusunu korusun inşallah.O günden beri düştüğü an gözümün önünde
Hamile olan arkadaşlarım doğumu yaklaşan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah,inşallah yakında yeniden dua topiğine dönerim.Allah'a emanet olun öpüldünüz
![]()
hanımlar bu gün canım çooooooooook sıkkın.yazmak bile içimden gelmiyo.geceleri uyuyamıyorum.dün gece sabah ezanları okunurken daha benim gözler felfecir okuyodu...
ben beraat gecesi akşam namazımı kılacakken adet olduydum ya.lekelenmem geldi.sonra bidaha hiç bişey gelmedi.biliyorum şuanda ay hamilemisin test yap diyeceksiniz.ama ben üst üste migrenimden dolayı apanax içmiştim.sanırım kesti.yani yine doktorun yolları taştan gibi gözüküyo.ve inanın artık doktora gitmek istemiyorum.kasıklarım da ağrıyo ama ne gelen var ne giden.sinirlerim çok bozuk.nolur dua edin.çok sıkıntılıyım....sanki canım burnumda.gece yatıyorum sanki nefesim tıkanıyo...kalkıyorum yine oturuyorum...ölcekmişim gibi geliyo geceleri o kadar sıkkınım şu son günlerde.o yüzden duanıza çok ihtiyacım var....özel dua istiyorum tamammı canlar...Rabbim gönül genişliği ile feraha çıkarsın hepimizi.........
seyyan slm bende bugün senin gibi oluyorum sıkıntı var içimda ama allah büyük inşallah bizimde olacak bebişlerimiz inşallah bütün dileğin kabul olur ve burdakıi bütün arkadaşların bebişleri olur inşallah
canımmm hiç korkma Rabbim yardım eder merak etmeegünaydın dafniya bilmiyorum içimde korku var o yüzden gidip yaptıramıyorum ya tutmasa diya canım sıkılıyor herkes hamıle bizde bişe yok
kız sende mi aşılama yaptırıyorsun bende aşılama yaptırıyorummmm hadi ikimiz birlikte güzel haberler verceeğiz inşallahhhhsa kızlar nasılsınz bnm yarın kontrolüm var aşılama tarihide belirlenecek sanırım ayrıc bu gün evlilik yıldönümümüz dua edin inşaallah hiç bi sorun çıkmaz rabbim emanetini hayırlala sağlıklı sıhhatli gönderir inşaallah bidaha hastanan ilaç iğne uğraşmak zorunda kalmayız inş....
inşallahh öyle boy boy evlatların olur inşallahhhhhyok kız bizim gibi olanlar ne görür tabiki cıvıl cıvıl çocuklar eeeeeeee sen neler yapıyorsun
canım ayetel kürsi okuyorum şimdi sana Rabbim gönlündeki sıkıntıyı alsın tez zamanda inşallahhhhhhanımlar bu gün canım çooooooooook sıkkın.yazmak bile içimden gelmiyo.geceleri uyuyamıyorum.dün gece sabah ezanları okunurken daha benim gözler felfecir okuyodu...
ben beraat gecesi akşam namazımı kılacakken adet olduydum ya.lekelenmem geldi.sonra bidaha hiç bişey gelmedi.biliyorum şuanda ay hamilemisin test yap diyeceksiniz.ama ben üst üste migrenimden dolayı apanax içmiştim.sanırım kesti.yani yine doktorun yolları taştan gibi gözüküyo.ve inanın artık doktora gitmek istemiyorum.kasıklarım da ağrıyo ama ne gelen var ne giden.sinirlerim çok bozuk.nolur dua edin.çok sıkıntılıyım....sanki canım burnumda.gece yatıyorum sanki nefesim tıkanıyo...kalkıyorum yine oturuyorum...ölcekmişim gibi geliyo geceleri o kadar sıkkınım şu son günlerde.o yüzden duanıza çok ihtiyacım var....özel dua istiyorum tamammı canlar...Rabbim gönül genişliği ile feraha çıkarsın hepimizi.........
canım çok geçmiş olsunnnMerhaba arkadaşlar,nasılsınız kadınlar kulubüne girdim bir slm vereyim dedim.Umarım bir sorun yoktur,hamile haberleri alırız inşallah bol bol.Misafirim vardı demiştim bursayı gezdirdik pazar günü en son hayvanat bahçesine gidelim dedik,çıkışta nehirin çantalı puseti var eşim onu öylece çocuk arabasına koyunca merdivenlerden çıkartırken yere düştü pusetle birlikte,çığlığına dona kaldım,elim ayağım dolaştı birbirine,ağzından burnundan kan geldi yavrum daha küçücük 4. ayında nazara geldi o gün sanırımAcile götürdük,üst damağı yırtılmış az,dudak şişti vs.Buzla tedavi ettik,çok ağladı,Allah herkezin yavrusunu korusun inşallah.O günden beri düştüğü an gözümün önünde
Hamile olan arkadaşlarım doğumu yaklaşan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah,inşallah yakında yeniden dua topiğine dönerim.Allah'a emanet olun öpüldünüz
![]()
Allah razı olsun tatlımmmmasbelove slm dafniya hastaneden cıktı farancitmiş yanı bişeyi yokmuş sana haber vermemi isdedi
ayyy yapar mısın kuzummmm seni seviyom bacımmmmSen bir hamile kal ben sana yapıp yapıp kargolarım çıtır çıtır yersin canım benim
o günleri de göreceğiz inşallah kuzummm inşallahhhhhAllah razi olsun canım,çok teşekkür ederim amin inşaallah ecmain![]()
![]()
Amin canım ecmain....Tosun paşa hee,kesin tosun paşalar gibi olur bizimkiler ama,bi an ayırmayız gözümüzün önünden,kuş sütleriyle besleriz,Rabbim ya nasip et hayırlısı ile tüm isteyenlere,gözbebeklerimiz gelsin artık en hayırlı sağlıklı şekilde![]()
![]()
Ve aleykümselam Kayscım...Hadi hayırlısı hakkınızda,inşaallah tedaviyle birlikte kavuşursunuz bebişinize...Evlilik yıldönümüz hayırlı olsun,seneye kucağında sağlıklı hayırlı çocuk olsun,tevafuk ki aynı gün evlenmişiz![]()
Merhaba canım...Nehirimize nazar değdi galiba,çok geçmiş olsun canım,Rabbim beterinden korusun.Aman dikkat et,sadaka ver,Rabbim görünür görünmez büyük küçük belalardan korusun tüm çocukları..Öpüyorum kızınla seni![]()
Eksik etme dualarından Baharım
![]()
![]()
![]()
Canım nolur nolmaz dikkat et kendine,inşaallah meleğin gelmiştir,nasip kısmet bi bakmışsın süpriz yapmıştır sana,inşaallah Rabbim nasip eder gönlünüzdekileri....O bunalım halleri zaman zaman oluyo malum,bol bol La Havle çek,ben faydasını çok görüyorum.Rabbim ferahlık versin,sıkma o güzel canını...![]()
Amin aminn ecmain inşaallah tez vakitte,Rabbim razi olsun![]()
![]()
![]()
o günleri de göreceğiz inşallah kuzummm inşallahhhhh![]()
canım nasıl duygulandım okurkennn Rabbim bebek mevlütleri okutmamızı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederek bize inşallahhhSelamün aleyküm kızlar,nasılsınız?Ben sohbetten geldim şimdi...Yeni bir Kur'an Kursumuz inşaat halinde,alt katında toplandık bugün,mukabele için alt kat hazır hale getirildi...Maşaallah barekallah öyle güzel ki kursumuz,gözlerim doldu girince,utanmasam ağlıcaktım..Bol bol dua ettim sizlere,isimlerinizle birlikte....Sohbet boyunca,dualar edilirken,insanların toplanması beklenirken,sadakalar verilirken,çok dualar ettim,niyetim sevabından ziyade her zamanki gibi hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar...Rabbim kabul buyursun...Rabbim seneye evladım kucağımda gelmemi nasip et buraya dedim...O emeklerken ben Kur'an-ı Kerim okutayım teyzelere...Hep dilimdeydi isimleriniz...Rabbim tez zamanda kabul buyursun hayırlısıyla..
Rabbim evladlarımızı öyle yerlerde yetiştirebilmemizi nasip etsin.Sizlere ve herkese de oraların muhabbetini koysun kalplerinize.Zatına layık Kul,Habibine layık Ümmet olabilmeyi nasip etsin Rabbim...
evet canımcım ismim canan sorun yok herkes tanıyor burda beni artıkınAmin canımcım amin inşaallah ecmain,görelim artık hayırlısıyla...Senin ismin C ile başlıyodu dimi![]()
canım nasıl duygulandım okurkennn Rabbim bebek mevlütleri okutmamızı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederek bize inşallahhh
Allah razı olsunnnn
evet canımcım ismim canan sorun yok herkes tanıyor burda beni artıkındafninin deyimiyle elekçiyim ben
![]()
ylisçim tamamen merakımdan soruyorum oğlunu tedaviylemi kucağına almıştın sen....
aminnn canım aminnnnn ne güzel dualar bunlar ezan okunuyor burda dua ettim şimdi hepimizeAmin canım ecmain inşaallah...Hele beni bi görseydin,çok duygulandım inan,Cennet bahçelerinde edilen dualar kabul olmaz mı hiç,hele niyetlerimiz hayırlı salih evlatlarsa...İnanıyorum Allahın izniyle,burdaki herkes hamile kalıcaz ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz inşaallah...Niyetler hayır,inşaallah akıbette hayır olacak![]()
Hihii tamam ben nolur nolmaz diye şey etmediydim,doğru hatırlamışım iyiki...![]()
Ayy bide size dua ederken dilime Deniz adı geldi birden,kimin ismi acaba
![]()
![]()
canım vücudumuz bize oyun oynuyor psikolojik bu belirtilerin hepsi ben her ay yaşıyorum onları ama tık yokyok seyyancım, oğlum normal yoldan oldu. sadece düşük tehlikesi olduğu için ilk aylarda progestan kullanmıştım fitil olarak. zaten her gebelikte ilk aylarda düşük riski vardır demişti doktorum ama senin kanama alanın var biraz daha risk yüksek demişti ama şükür sağ salim aldık kucağımıza. benim de dünden beri kasık ağrım var, bugün de çok midem bulanıyor. düşük yaptım ama yine de diyorum belki düşmedi falan ondan mı bu bulantı. test yaptım az önce yine dayanamayıp, tabi tek çizgineyse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. kasık ağrısından dolayı kendimi kötü hissediyorum. çarşı pazar gezecektim sözde, evden bile çıkmak istemedim. gittim eczaneye test alıp geldim o kadar
bugün adetin 13. günü. bu ay içinde kalsam bile şimdiden bulantı mı olur. saplantı mı nedir yarabbim, ne zor şeymiş bunlar. Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin. aklım fikrim karnımda sanki
ufacık sızlamayı bile hissedebiliyorum
![]()
kız nerdesin online gönüyorsn ama yoksun.Rüyanda bebek gördün diye mi canın sıkıldı Allah iyiliğini versin..Ben bebek görünce çok mutlu oluyorum..uyandığım için üzülüyorum yahu.
aminnn canım aminnnnn ne güzel dualar bunlar ezan okunuyor burda dua ettim şimdi hepimize
ama ben senin ismini bilmiom nolcek şimdi
deniz hangimiz acaba çok merak ettim şimdi bak![]()
burdayım alooooooooooooooooooooooooooo misafir vardı yeni gitti
hoş geldin canım haberi vermişsin sağol nasılsın şimdi
iyim nasıl olum aynı sen ne yapıyorsun
Çok iyiyim canım ofise geldim birkaç fatura kesip nete attım kendimi
hadi hayırlısı deniz kim bilmiyorum ama duadan nasiplendi demek ki o da senin için dua etmişAmin canım Rabbim kabul buyursun dualarını ve razı olsun senden
Ben sana özelden atarım ismimi
Bende bilmiyorum acaba burdan birimi çok merak ettim..Canım zaten dualar karşılıklı olurmuş,yani nasıl anlatsam sen bana dua etmesen,senin ismin benim dilime düşmez;yada ben kime dua ediyosam muhakkak onlarda bana ediyomuş...Deniz diye birini tanımıyorum ama anlık dilime düşüverdi ne hikmetse
![]()
ben varımmm aşkolsuniyi burda bügün kimsecikler yok galiba
ah be canım olsa biraz belirti falan olur.adet belirtilerim var da zatalinin kendisi yok henüz.....ne istiyorum biliyomusun jinekolog kelimesini literatürümden çıkarmak istiyorum....Canım şimdi yok artık diycen ama belki de vardır bişey...apranax adeti kesmez bildiğim kadarıyla..dua ederiz tabi ki istediğin dua olsun...amin canım Allah ferahlık versin..önce bir jinekologun yolları taştan olsun sonra baktın bişey yok diğer doktorların yollarına taş döşeriz.
evet güzel demişsin gerçek olasıca hayallergerçek olasıca hayaller...
eslemim böyleyiz işte biz.iki gün iyi iik gün kötü.aslında ben iyiydim moral olarak ama son günlerde anlayamadım bu sıkıntıları,bu adet durumu sıktı canımı galibaAllah razi olsun canım,çok teşekkür ederim amin inşaallah ecmain![]()
![]()
Amin canım ecmain....Tosun paşa hee,kesin tosun paşalar gibi olur bizimkiler ama,bi an ayırmayız gözümüzün önünden,kuş sütleriyle besleriz,Rabbim ya nasip et hayırlısı ile tüm isteyenlere,gözbebeklerimiz gelsin artık en hayırlı sağlıklı şekilde![]()
![]()
Ve aleykümselam Kayscım...Hadi hayırlısı hakkınızda,inşaallah tedaviyle birlikte kavuşursunuz bebişinize...Evlilik yıldönümüz hayırlı olsun,seneye kucağında sağlıklı hayırlı çocuk olsun,tevafuk ki aynı gün evlenmişiz![]()
Merhaba canım...Nehirimize nazar değdi galiba,çok geçmiş olsun canım,Rabbim beterinden korusun.Aman dikkat et,sadaka ver,Rabbim görünür görünmez büyük küçük belalardan korusun tüm çocukları..Öpüyorum kızınla seni![]()
![]()
![]()
![]()
Canım nolur nolmaz dikkat et kendine,inşaallah meleğin gelmiştir,nasip kısmet bi bakmışsın süpriz yapmıştır sana,inşaallah Rabbim nasip eder gönlünüzdekileri....O bunalım halleri zaman zaman oluyo malum,bol bol La Havle çek,ben faydasını çok görüyorum.Rabbim ferahlık versin,sıkma o güzel canını...![]()
![]()
![]()
canım benim sağolasın...sende seviliyosuncanımmm hiç korkma Rabbim yardım eder merak etmee
kız sende mi aşılama yaptırıyorsun bende aşılama yaptırıyorummmm hadi ikimiz birlikte güzel haberler verceeğiz inşallahhhh
inşallahh öyle boy boy evlatların olur inşallahhhhh
canım ayetel kürsi okuyorum şimdi sana Rabbim gönlündeki sıkıntıyı alsın tez zamanda inşallahhhhh
seni seviyorummm
canım çok geçmiş olsunnnRabbim beterinden korusunnnnnnnn
Allah razı olsun tatlımmmm
ayyy yapar mısın kuzummmm seni seviyom bacımmmm
yok seyyancım, oğlum normal yoldan oldu. sadece düşük tehlikesi olduğu için ilk aylarda progestan kullanmıştım fitil olarak. zaten her gebelikte ilk aylarda düşük riski vardır demişti doktorum ama senin kanama alanın var biraz daha risk yüksek demişti ama şükür sağ salim aldık kucağımıza. benim de dünden beri kasık ağrım var, bugün de çok midem bulanıyor. düşük yaptım ama yine de diyorum belki düşmedi falan ondan mı bu bulantı. test yaptım az önce yine dayanamayıp, tabi tek çizgineyse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. kasık ağrısından dolayı kendimi kötü hissediyorum. çarşı pazar gezecektim sözde, evden bile çıkmak istemedim. gittim eczaneye test alıp geldim o kadar
bugün adetin 13. günü. bu ay içinde kalsam bile şimdiden bulantı mı olur. saplantı mı nedir yarabbim, ne zor şeymiş bunlar. Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin. aklım fikrim karnımda sanki
ufacık sızlamayı bile hissedebiliyorum
![]()
canım vücudumuz bize oyun oynuyor psikolojik bu belirtilerin hepsi ben her ay yaşıyorum onları ama tık yok![]()
canım benım gıttıgım hastahane anne ve bebek ıhtıyacları arasına gecelıkte yazmıslar alcam yanı amelıyat önlugu çok sıcak değilmıydı
Sağol canım Allah razı olsun sadaka verdik canım ,korkmazmı küçük melek ağlamaktan gözleri şiştiay canım çok geçmiş olsun
sadaka falan verin ,canım benim ne kadar korkmuştur
canım sen dit hemen dr ye,
seyyannnnnn ben de çoook kötüyüm. kafamı dayamaya gelmiyo küt uyuyorum
yemek yemek için bile uyanmıyorum, telle arayan olursa onlara uyanıyorrum geri uyuyorumsen a
radadığında da uyuyordum hiç duymadım bile
gözlerim farklı yönlere bakmaya başladı yawww:18:
Amin canım Allah razı olsunAllah razi olsun canım,çok teşekkür ederim amin inşaallah ecmain![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok sağol canım aminnnncanımmm hiç korkma Rabbim yardım eder merak etmee
kız sende mi aşılama yaptırıyorsun bende aşılama yaptırıyorummmm hadi ikimiz birlikte güzel haberler verceeğiz inşallahhhh
inşallahh öyle boy boy evlatların olur inşallahhhhh
canım ayetel kürsi okuyorum şimdi sana Rabbim gönlündeki sıkıntıyı alsın tez zamanda inşallahhhhh
seni seviyorummm
canım çok geçmiş olsunnnRabbim beterinden korusunnnnnnnn
Allah razı olsun tatlımmmm
ayyy yapar mısın kuzummmm seni seviyom bacımmmm
Canım yazını yeni gördüm ne olur kusuruma bakma,Allah hayırlı etsin,size bağışlasın meleğininasilsiniz? nurinnisa cnm tedavin insallah olumlu sonuclancak ve bebislerin seninle olcak cnm..
kizlar bende dun saat 4 te kizimi kucagima aldim sukurler olsun kendi sancimla dogurdum suni sanciya gerek kalmadi bugunde sabahtan eve geldik bebisimde bde iyiyiz sukurler olsun cok aci cektim ama bebegimi gorunce hepsini unuttum.. benim icin dua ettiniz Allah razi olsun..bende sanci aninda sizin icin cok dua ettim..rabbim insallah isteyen herkeze bu duygulari yasamayi nasip etsin
Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu ?
Eğer tekrar aranıza dönersem iyi haberlerinizi okumayı nasip etsin Mevlam.
Lütfen beni dualarınızda unutmayın Allah'a emanet olun![]()