• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar selamün aleküm şimdi ben hastaneden geldim elh. bi sıkıntı yok pazartesi yine kontrol var herhalde galiba sanırsam ogün aşılama tarihi belirlencek.... duacınızım dua eder dua beklerim aeo....

aleyküm selam canım benim de p.tesi kontrolüm var benimde muhtemelen tarihim belli olacak hadi hayırlısı dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden:16:

İnşaallah,Rabbim hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin tez vakitte :16:

Aminn her isteyenin kucağını boş bırakmasın Allah :16::16:

kızlar selamün aleküm şimdi ben hastaneden geldim elh. bi sıkıntı yok pazartesi yine kontrol var herhalde galiba sanırsam ogün aşılama tarihi belirlencek.... duacınızım dua eder dua beklerim aeo....

aleyküm selam canım benim de p.tesi kontrolüm var benimde muhtemelen tarihim belli olacak hadi hayırlısı dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden:16:

inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi yazarsınız :49::49::16:

yok be canım daha liste tamamlanmadı ...sen okuyunca yine yazarsın tatlım..kusur olurmu hiç.seninde cuman hayırlı olsun

doğru tahlil.amaan boşver,çok yıprandın artık Allaha bırak diyenler çocukları boyunu geçmiş olanlar canım.sanki biz Allaha bırakmıyomuyuz ki..biz önce tedbirimizi alıp TAKDİR diyoruz....

Sanada hayırlı cumalar canım.üzüldüm görümcene ama yapmam demesine bakmayın.hep çyle olur.tedaviden sonra vazgeçersin.1 hafta sonra yeniden tedavi yaptırmanın yollarını ararsın.derin tecrübelerime dayanarak konuşuyorum:52::52::52::52:

inşaallah eslemim inşaallah....sanada hayırlı cumalar :16::16::16:

hasta olduklarında nasıl dr kapısı aşındırıyorlarsa bizler de aslında tam olarak bunu yapıyoruz.Yıpranıyoruz elbet ama keşke zamanında elimden geleni yapsaydım demek daha çok yıpratır insanı..Bu dünyada yıpranmadan zorluk çekmeden ne yapılıyor ki hem..çocuğun olur büyütürken yıpranırsın, olmaz olsun diye uğraşırken yıpranırsın...Kız annem gibi konuştum aynı:53:

İnşaallah,Rabbim hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin tez vakitte :16:

Aminn her isteyenin kucağını boş bırakmasın Allah :16::16:

inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi yazarsınız :49::49::16:
amin canım aminnnnnnnnnnn:16:
Allah razı olsun
hasta olduklarında nasıl dr kapısı aşındırıyorlarsa bizler de aslında tam olarak bunu yapıyoruz.Yıpranıyoruz elbet ama keşke zamanında elimden geleni yapsaydım demek daha çok yıpratır insanı..Bu dünyada yıpranmadan zorluk çekmeden ne yapılıyor ki hem..çocuğun olur büyütürken yıpranırsın, olmaz olsun diye uğraşırken yıpranırsın...Kız annem gibi konuştum aynı:53:
her kız zamanı geldiğinde annesine benzermiş tatlımmm:52::52:

Tüm dünya Vazgeç dediğinde,umut fısıldar bir kez daha dene!!! 'Deneyeceğim Bee'..
:16::16::16::16::16: Rabbimden umut kesilmez be gülümm ..biz de denemeye devam edeceğiz...
Herkese Hayırlı Cumalar,Duanız kabul,arzunuz mabul olsun,Rabbim dualarımız kabul buyursun,evladı olmayan evlat,evladı olan hayırlı bir evlad olmayı nasip etsin.Kızlar bende acilen sizden dua isityorum.varmı dua için bir programımız,Bu yeni atamalarda eşim atanması için dua isteyecem.fetih süresi mi okusam,yasin mi okusam,acilen cevap kaç tane okunacak
Hayırlı cumalar canımm Rabbim ettiğin güzzel duları kabul etsin inşaallah
hayırlı cumalar canlarımmmmmmmmm:16::16:
görümcemin aşılaması tutmadı canlarrr:14:

Hayırlı cumalar canım...tutmadı demek:26::26::50::50::50: Rabbim sabır ve yeniden başlama gücü versinn inş..vakti saati biran önce gelir ve o da anneliği tadar canımm

:16::16::16::16::16: Rabbimden umut kesilmez be gülümm ..biz de denemeye devam edeceğiz...

Hayırlı cumalar canımm Rabbim ettiğin güzzel duları kabul etsin inşaallah

Hayırlı cumalar canım...tutmadı demek:26::26::50::50::50: Rabbim sabır ve yeniden başlama gücü versinn inş..vakti saati biran önce gelir ve o da anneliği tadar canımm

amin canım aminnnnnnnnn Allah razı olsun:16::16::16::16::16:

canım yeğenim yanımda senin antepli olduğunu döyledim bizim ufaklığın yorumu "antep fıstığı" oldu...:52::52::52::52:

hatunlar drye gittim geldim,
dr bi sorunun yok dedi,
smear testi istedi,
eşime de tekrar sipermoğram dedi,
folikasite devam etmen gerekiyor dedi.

selam kızlar nasılsınız:16::16::16::16:ben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam:47::47::47::47::47:
Allah'tan korkanlarla karşılaştırsın Allah.Felaket tellalığı yapmış doktor.Takma bu laflara.Allah nasip ettimi ol dedimi herşey boş canım.Allah yardımcın olsun,inşllh kısa sürede meleğine kavuşursun :49::16:
evlilik yıldönümüm bugün sizle geçiniyorum değil siz ile geçiriyorum:))) her halde oldu geçmiş mesajı aramaya üşendim de
Hayırlı,sağlıklı,mutlu nice seneler:nazar::16::38:
yok canım sağlıkçıyım ben, hemşireyim. ama ben de şikayetçiyim sağlıkçıların insafsızlarından. hele kıbrısta bana yaptıkları muameleyi görseydin. kan almadaki hemşire lay lay lom kaç dakka bekletti beni, zaten çarpıntım olduğu için gitmiştim, başım dönüyordu. kan vercem diye aç gittim . bi de orda bekle bekle ayakta. alsanız artık kanımı deyince çıngar çıkarttı. hemşireyim deyince daha da saçmaladı. en son kanımı alırken fenalaştım bayılmak üzereyken döndüm. öle olunca kendisi de korktu. acili falan aradı. sonra da kaçtı. resmen beni orda bırakıp kaçtı. Allahım kimseyi bu yollarda eğlemesin. mümkün olsa kendi kanımı alıp vercem tüpte:( üstelik kıbrısta mesai 9 dan 12 ye kadar. kan sonucu için bile ertesi gün gidip tekrar giriş yaptırıyorsun. baştan sıra bekliyorsun. öle de rahat çalışıyorlar. ben hastanede çalışırken ayda 10 nöbet tuttuğum oluyordu 24 saat üstelik.
Çok geçmiş olsun,çok kötü ya Allah merhamet versin içlerine:31:
kızlar ben çıkıyorum malum yarın hastane var dua edin inş. Allaha emanet olun hepinz sizde hadi gidinde dersinize çalışın biraz :27::27::27::27::27:
Allah yardımcınız olsun,hayırlı haberlerle gel inşallah

Sen bakma canım onlara tıp olasılıklara dayalı çok konuşmasınlar Allah dilerse yoktan var eder...Tamam belki epey bir uğraşacağız çok üzüleceğiz ama hemen toparlanıp yola devam edeceğiz..Sakın canını sıkma tatlım bana da sen zor hamile kalırsın dedi doktorum..Bebeklerimiz doğunca totolarının resmini çekip doktorlara göndercez işte imkansız
dediğiniz bebişler geldiler bile size totolarıyla gülüyorlar diycez..

konışmanın devamını okuyunca anladım durumu rapor vermemek için kurulun çamura yatması işin aslı..böyle olduğunu görünce sevindim..Ağzı olan konuşuyor balım dr muş tırt biz canımızı koyduk ortaya adam paradan bahsediyor yemişin parasını..Sakın güzel canını sıkma bu çakma hipokratlar için...
aynen canım kün yekün feyekün Rabbim ol desin olur inşallah bizim içinde Rabbimin ol emri tecelli edecek
ay canım ok iyi fikir bende bebişim totosunun fotoğrafını göndericem doktor müsvetlilerine:1::1::1::1::1:
o dr.un ben.......................:47::47:
sen sinirini bozma canım bunlarla buraya kadar geldiniz bundan sonrası da gelecek Allahımın izniyle sen mucizelerin kadınısın kuzum son mucizende yakında gelecek kalbim ruhum öyle söylüyor:16:
seni seviyorummm:16::16:

inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmm:52::52:
demek mucizelerin kadınıyım çok beğendim bu lafı:16::16::16::16::16::16:bebeğimde gelsin mucizem çifte katlanır inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun inşallah seninde mucizene kavuşmana az kaldı benimde dualarım sizinle:16::16::16::16::16:
Nasıl sinirlendim şimdi,bunlara diploma verilirken vicdanları mı alınıyo acaba.Yazıklar olsun,Rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın bizleri bu yolda...Canım üzülme olacak Allahın izniyle,bu aşamaya gelmek bile hayaldi dimi ama,Rabbim OL desin yeter ki,tüm engeller bir bir kalkar ortadan..Derdimizden büyük Rabbimiz var bizim...Hem benim sana müjdem var,anlatıcam birazdan :52:[/B]
evet canım ben öyle düşünüyorum zaten iyikide ben doktor olmamışım diye düşündüm dün. belki bende böyle vicdansız olacaktım düşünsene biz birini görsek parmağından kan akarken içimiz cız ediyor bakamıyoruz bile onlarsa canlı canlı insanı kesip ameliyat ediyorlar Rabbim bizi ne onlarsız bıraksın nede onların eline düşürmesin inşallah
aynen canım benim için bu aşamaya gelmek bile hayaldi Rabbime şükürler olsun 14 gün de olsa hamişliği yaşadım inşallah bundan sonraki hamişliğim 9ay 10 gün sürer:1::1::1::1::1:

Nurusima canımmm rüyamda seni gördüm daha doğrusu bebeğini :52: Minicik,masmavi gözlü bir bebişti,maşaallah barekallah öyle güzeldi ki Nurusimacım...Senin işin varmış,bana emanet etmişsin bebeğini...Bende öyle korkuyorum ki,ya bişey olursa diye,bi görsen gözüm gibi bakıyorum :27: :27: Sürekli kucağımda gezdiriyorum,doyamıyorum sevmeye...Bebeğinle yürürken kuzenim görüyo,çok yakışmış kucağına diyo...Sonra ben sana diyorum ki,ben arada sevip bakabilir miyim diyorum :27: :27: Sende bana tabiki diyosun :52: Altını değiştirsem mi ki artık ne yapsam diye düşünürken uyanıyorum :4: :1:

Uyanınca çok sevindim rüyama,dua ettim canım inşaallah rüyamdaki gibi maviş gözlü,sağlıklı hayırlı bir evladın olur,bunun müjdesini verirsin tez vakitte :16: :16: Rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah tez vakitte :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
hayırdır inşallah canım çok güzel bir rüyaymış inşallah gerçek olur :16::16::16::16::16:özelimede yazmışsın okurken beni bir görsen gözlerimin içi gülüyor sanki bebişim varmış gibi hissettim biran için Rabbim inşallah hepimize en yakın zamanda bu duyguyu yaşatır .ben yarın doktorumla görüşmeye gidicem oda uygun görürse hakkımda hayırlısıysa önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlamayı istiyorum inşallah daha fazla beklemeden mucizeme kavuşurum dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim bana ettiğin dualarının kat kat fazlasını sana versin inşallah sizleri çok seviyorum:54::54::54::54::54:

Allah'tan korkanlarla karşılaştırsın Allah.Felaket tellalığı yapmış doktor.Takma bu laflara.Allah nasip ettimi ol dedimi herşey boş canım.Allah yardımcın olsun,inşllh kısa sürede meleğine kavuşursun :49::16:

amin canım Rabbim onların içinede merhamet versin inşallah hadi ben bilgiliyim ya zavallı diğer insanlar ne yapacak bir arkadaşıma doktorun sözleri çok dokunmuş intihar etmeyi bile düşünmüştü onunla günlerce konuştum kendi sıkıntımı ve mücadelemi anlattım ki oda birazda olsa kendine geldi yıkma çok kolaydır düşün bir kelimeyle yıktıklarını bin kelimeyle onaramıyoruz Rabbim bizleri hep iyilerle karşılaştırsın inşallah amin

canım sen ne yaptırıyosun aşılama mı?bu arada antepli oldugunu yeni duyuyorummmmm hele yarummmmmmm:1::1::1::1::1:antepdemisin şuan agammmmmmm:27::27::27::27::27::27:

nursima hamilemi mii:44::44::44::44:hadi inşş öledirrr

kızlar melek bu haftanın yasinlerini ve diğer duaları okumuş haber vermemi istedi hepinize iyi akşamlar allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X