• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yavrum dolama kıça değil başa takılıyo:1::1:

ne bileyim ben:17::17::17::17:dedim ama gaf yapmışımdır diye..ben böyle yöresel şeyleri bilmem.çember deriz biz ona yazmada dendiğini duymuştum...Allah Allah yaaaaaaaa...buldun ez emi:4::4::4:

şu peygamberimiz(s.a.v) efendimiz ile ilgili anlattığın hikayeyi biliyorum canım da biraz ağır bir örnek oldu bu bana...:14:

ben el işi sevmem diyorum boş duruyorum demedim ki:28::28:

ama tez vakitte ipler alına,etaminler alına,hemen öğrenile ve bir etamin başlana.....haydi bree
canım ben senin için dedimdi ama :(
bak kafan rahatlar hem,
yoksa ben yayınlamaya devam etcem bilesin :)
bak çok ilginç el işleri biliyorum, :)

esleeeeeeeeeeeeeem eziyo muhat beni yaaaaa nerdesiiiiiiiiiin..:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

parfüm mü sıkıyon yine:12::12::12::12::12::12::12::12:

ne bileyim ben:17::17::17::17:dedim ama gaf yapmışımdır diye..ben böyle yöresel şeyleri bilmem.çember deriz biz ona yazmada dendiğini duymuştum...Allah Allah yaaaaaaaa...buldun ez emi:4::4::4:
kız yöresel değil:) hani şal gibi oluyo ya başlarına takıyo kadınlar, o işte
biz de yemeni deriz ya da çar:) çember demezler burda

canım ben senin için dedimdi ama :(
bak kafan rahatlar hem,
yoksa ben yayınlamaya devam etcem bilesin :)
bak çok ilginç el işleri biliyorum, :)

ben önceden çok kitap okurdum..bi ara bıraktım...eşimin baskısından daha elime kitap almıyom....(tedavideyken okuduydum bi tanecik).gaza gelmem kızım ben...bende aksi etki yapıyo bilesin...sen yayınla belki ben gizliden gizliden yaparım bişiler patlatırım bi bomba...:51::51::51::51::51::51::51:

kız yöresel değil:) hani şal gibi oluyo ya başlarına takıyo kadınlar, o işte
biz de yemeni deriz ya da çar:) çember demezler burda

heeeeeeeeeee anladım şimdi.bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp örtmenim

ben önceden çok kitap okurdum..bi ara bıraktım...eşimin baskısından daha elime kitap almıyom....(tedavideyken okuduydum bi tanecik).gaza gelmem kızım ben...bende aksi etki yapıyo bilesin...sen yayınla belki ben gizliden gizliden yaparım bişiler patlatırım bi bomba...:51::51::51::51::51::51::51:
ya bırak eriniyon işte :)
küçük bişi yap kenara koy bak işe yarayacak günü gelince:)

ya bırak eriniyon işte :)
küçük bişi yap kenara koy bak işe yarayacak günü gelince:)

tamam ya yedin ömrümü....başlıcam UFAK bişey....ama ne başlıcam o var....yazın örgü olmaz sıcakta ellrim çok terliyo yapamıyorum.şişler gırc gırc oluyo ellrimde...bakarız bişler tammmı canım...

eslem gitti galiba..böyle bişi demeden gitmezdi ama...kesin el işlerini arıyo bu satte senden ötürü:52:

tamam ya yedin ömrümü....başlıcam UFAK bişey....ama ne başlıcam o var....yazın örgü olmaz sıcakta ellrim çok terliyo yapamıyorum.şişler gırc gırc oluyo ellrimde...bakarız bişler tammmı canım...

eslem gitti galiba..böyle bişi demeden gitmezdi ama...kesin el işlerini arıyo bu satte senden ötürü:52:
hadi o da paylatı diyelm sen napcan :)

bzizim buralarda öyle demezler herşeyi bilcen ama yapmıcan derler şekerim:1:

bzizim buralarda öyle demezler herşeyi bilcen ama yapmıcan derler şekerim:1:
hadi ya ama şaşırmamak lazım:)
Bursa sonuçta ahahahhhhh
kız seyyan imamlar uyanmak üzere,
hade yatalım artık (uygunsuz bi teklif değil demi bu ):9:

hadi ya ama şaşırmamak lazım:)
Bursa sonuçta ahahahhhhh
kız seyyan imamlar uyanmak üzere,
hade yatalım artık (uygunsuz bi teklif değil demi bu ):9:

bursaya getirdin ya lafı:46::46::46::46::46:
böyle bir hafife almalar falan hissttim ama neyse bu işin rövanşını yarın yaparız.....unutmaaaaaaaaaaaaaaam:27:
tamam hadi yatalım hakkatten.teklifin gayet makul bir teklif...saat 03:35:53::53::53::53::53:

Back
X