• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoşbulduk canım istediğini diyebilirsin problem değil nasıl rahat ediyorsan öyle yap:34::34::34:

anladım bendede miyom varya kaın hastalıklarına iyi geliyormuş nevşehirdeki kaplıcalar öyle duydum.benim komşum nevşehirli onlar ev varmış sanırım günlük 50tlye kiralıyorlarmış kardeşi yiğenleri komşuları falan hep birlikte gidiyorlarmış bende iyice araştırayım dedim bu arada sen faydasını falan gördünmü.bir rahatsızlıktan dolayımı gittin yoksa öylesine mi gittin:44::44:
eşim midesinden rahatsızdı bende öylesine elh. bi rahatsızlığım yok biz çok az kaldık en az bi hafta kal gidersen eğer bide öyle sen kendin yemek yapmakla falan uğraşma yoksa suya girmeye vakit ayıramazsın evet çok şifalı su ordakilerle konuştum kemik erimesinden kadın hastalığına mideden suna pekuysalın hastalığı varya omurga eğiliyo ona varana kadar herkes iyiliğini görmüş... kadının birisini doktor göndermiş yeniden doğdum burda diyordu her sene geliyomuş... bende rahatladım ellerimde egzama vardı o gitti mesela sonra o ay daha rahat adet oldum ağrısız sancısız insan cildinden bile fark ediyo suyun güzelliğini ama içmecesi yok işte sade banyo ve buhar olarak kullanılabiliyo abartmadan sabahları bi bardak içilebilir denmişti bize...araştır tlf et sor ona göre hareket et canm spa merkezleri çamur banyosu sülükle tedavi hacamak balıkla tedavi herşey var ama ekstra ödeme yapmak lazım onlar içinde havuzda çalışan kaına sordum urdan gittikten sonra hamile kalanlar çok oldu dedi bide oraın yerlisi bi abla ile tanışmıştım öğrenci yurdunda oda öyle söyledi...

Nasılsınız
gecmısı okuyamadım ıns guzel haberler vardır
esım laptopu ısyerıne goturmustu gunlerdır gıremedım o yuzden
opuyorum hepinizi

hoş geldin ayşecim engin tecrübelerine ihtiyacımız var ben ve asbe inş bu hafta aşı olcaz:)) ne yapmak ne yapmamak lazım se ne yaptın azcık anlatırmısın

Nasılsınız
gecmısı okuyamadım ıns guzel haberler vardır
esım laptopu ısyerıne goturmustu gunlerdır gıremedım o yuzden
opuyorum hepinizi
hoşgeldin canım benim canım sıkkındı yeni yeni kendime geldim
maalesef tüpbebek tedavim negatifle sonuçlandı hakkımızda hayırlısı
sende bebişinde iyisinizdir inşallah Allah'a emanet olun:16::16::16::16:

hoş geldin ayşecim engin tecrübelerine ihtiyacımız var ben ve asbe inş bu hafta aşı olcaz:)) ne yapmak ne yapmamak lazım se ne yaptın azcık anlatırmısın

hoşbuldum canım oyle çok bılgım yok kı :1::1::1:
Bı sorum olacak asbe klomen kullandı sende klomenmı yoksa ıgne mı kullanıyorsun
oncelıkle asılama oncesı ıgnelerımı saatı saatıne kullandım
ve asılama ıcın hastahanede basta çok strese gırdım çunku korkuyordum canım acıyacak dıye
benım gıbı sırasını bekleyen arkadaslarla tanıstık çok çok keyıflı sohbet etmıstık gulerek asılamaya gıttım bılırsın moral çok onemlıdır benımde o anda çok guzeldı ve hıc kasmadım kendımı gayet rahat gectı ..
Asılamadan hemen sonra sedyeyı yanı kalça kısmımı yukselttıler 45 dk yattım..
Sonra lavaboya gırıp evıme gıttım evdede yattım ama devamlı degıl tabı hıc ıs yapmadım hele hıc agır kaldırmadım
crınıno jelıde sonrasında duzenlı kullandım..
Sıkıntı stres yapma arkadasım gercekten çok onemlı

hoşgeldin canım benim canım sıkkındı yeni yeni kendime geldim
maalesef tüpbebek tedavim negatifle sonuçlandı hakkımızda hayırlısı
sende bebişinde iyisinizdir inşallah allah'a emanet olun:16::16::16::16:

evet canım negatıfını ogrenmıstım rabbıım bıdaha yasatmasın ıns en yakın zamnada kavusursun yavruna bız ıyıyız ço sukur
ıyı geceler sende allaha emanetsın

hoşbuldum canım oyle çok bılgım yok kı :1::1::1:
Bı sorum olacak asbe klomen kullandı sende klomenmı yoksa ıgne mı kullanıyorsun
oncelıkle asılama oncesı ıgnelerımı saatı saatıne kullandım
ve asılama ıcın hastahanede basta çok strese gırdım çunku korkuyordum canım acıyacak dıye
benım gıbı sırasını bekleyen arkadaslarla tanıstık çok çok keyıflı sohbet etmıstık gulerek asılamaya gıttım bılırsın moral çok onemlıdır benımde o anda çok guzeldı ve hıc kasmadım kendımı gayet rahat gectı ..
Asılamadan hemen sonra sedyeyı yanı kalça kısmımı yukselttıler 45 dk yattım..
Sonra lavaboya gırıp evıme gıttım evdede yattım ama devamlı degıl tabı hıc ıs yapmadım hele hıc agır kaldırmadım
crınıno jelıde sonrasında duzenlı kullandım..
Sıkıntı stres yapma arkadasım gercekten çok onemlı
ben iğne kulandım canım fostimon 75 lik

eşim midesinden rahatsızdı bende öylesine elh. bi rahatsızlığım yok biz çok az kaldık en az bi hafta kal gidersen eğer bide öyle sen kendin yemek yapmakla falan uğraşma yoksa suya girmeye vakit ayıramazsın evet çok şifalı su ordakilerle konuştum kemik erimesinden kadın hastalığına mideden suna pekuysalın hastalığı varya omurga eğiliyo ona varana kadar herkes iyiliğini görmüş... kadının birisini doktor göndermiş yeniden doğdum burda diyordu her sene geliyomuş... bende rahatladım ellerimde egzama vardı o gitti mesela sonra o ay daha rahat adet oldum ağrısız sancısız insan cildinden bile fark ediyo suyun güzelliğini ama içmecesi yok işte sade banyo ve buhar olarak kullanılabiliyo abartmadan sabahları bi bardak içilebilir denmişti bize...araştır tlf et sor ona göre hareket et canm spa merkezleri çamur banyosu sülükle tedavi hacamak balıkla tedavi herşey var ama ekstra ödeme yapmak lazım onlar içinde havuzda çalışan kaına sordum urdan gittikten sonra hamile kalanlar çok oldu dedi bide oraın yerlisi bi abla ile tanışmıştım öğrenci yurdunda oda öyle söyledi...
canım bende aynen öyle düşünüyorum tatile gidince bence yemekle falan uğraşılmaz birde 2 kişiyiz aynı fiyata geliyor zaten kalabalık olunca ev tutmak daha mantıklı ben günlük ev için 50 vericem yemekte 50 aynı hesaba geliyor dediğin gibi yorgunluğumda cabası.gerçekten gidilecek bir yermiş eşim için özellikle sülük ve hacamat iyi gelecek daha önce sülük yapmıştı damar tıkanıklığı vardı bacaklarındaki morlukların bile rengi açılmıştı.inşallah Rabbim nasip eder gider şifa buluruz

canum kırşehirde otel vardı günlüğü 20 tlydi.5 gün kalsan 100 tl :)

hım peki odamı kadın hastalığına iyi geliyor:44::44::44:

:1::1::1::1::1:ya dayak yemiyelim şimdi:4::4::4::4:
termeeeeeeeeeeeee kaplıcası
Terme kaplıcası bir çok hastalığa iyi gelmektedir.Banyo tedavisinde uygulanan hastalıklar; romatizma ,felç ve cilt hastalıklarıdır. İçme tedavisi uygulanan hastalıklar; böbrek,kalp,damar, yüksek tansiyon, mide ve kadın hastalıklarıdır. Banyo ve İçme tedavisinde birlikte kullanılan hastalıklar; Çocuk felci safra kesesi ve sinirsel hastalıklardır. Kaplıcanın cıvarında turistlik tesisleri mevcuttur.
karakurt kaplıcası
Suyun içerisinde eriyik olarak kalsiyum sülfat ve bikarbonat mevcuttur. Sağlığa yararlı olduğu belirlenmiş olan kaplıca suyunun sıcaklığı 50 [SUP]o[/SUP]C dır. Banyo tedavisi ile Romatizma,sinir, ve kadın hastalıkları tedavisinde yararlıdır.
Selçuklu döneminde ait Ilıcan, türbe ve mescitten oluşan

iyiaksamlar kizlar nasilsiniz keyifler nasil bakalim asbe ve kays insallah hakkinizda en hayirlisi olsun insallah hamile haberlerinizi almak nasip etsin rabbim

canım bende aynen öyle düşünüyorum tatile gidince bence yemekle falan uğraşılmaz birde 2 kişiyiz aynı fiyata geliyor zaten kalabalık olunca ev tutmak daha mantıklı ben günlük ev için 50 vericem yemekte 50 aynı hesaba geliyor dediğin gibi yorgunluğumda cabası.gerçekten gidilecek bir yermiş eşim için özellikle sülük ve hacamat iyi gelecek daha önce sülük yapmıştı damar tıkanıklığı vardı bacaklarındaki morlukların bile rengi açılmıştı.inşallah Rabbim nasip eder gider şifa buluruz
otelleride aa sor anıtur varmış bazen o daha uyguna pazarlıyormuş onuda araştır bim bşzde tekrar düşünüyoruz ama szeon biraz geçsin ondan sonra afyon düşünüyorz bu sefer

iyiaksamlar kizlar nasilsiniz keyifler nasil bakalim asbe ve kays insallah hakkinizda en hayirlisi olsun insallah hamile haberlerinizi almak nasip etsin rabbim

ıyı geceler canım bız ıyıyız hamdolsun sız nasılsınız
gectıgımız gunlerde eylul topiğinde gobusunu gordum çok tatlıydınız yaaaa

Back
X