eşim midesinden rahatsızdı bende öylesine elh. bi rahatsızlığım yok biz çok az kaldık en az bi hafta kal gidersen eğer bide öyle sen kendin yemek yapmakla falan uğraşma yoksa suya girmeye vakit ayıramazsın evet çok şifalı su ordakilerle konuştum kemik erimesinden kadın hastalığına mideden suna pekuysalın hastalığı varya omurga eğiliyo ona varana kadar herkes iyiliğini görmüş... kadının birisini doktor göndermiş yeniden doğdum burda diyordu her sene geliyomuş... bende rahatladım ellerimde egzama vardı o gitti mesela sonra o ay daha rahat adet oldum ağrısız sancısız insan cildinden bile fark ediyo suyun güzelliğini ama içmecesi yok işte sade banyo ve buhar olarak kullanılabiliyo abartmadan sabahları bi bardak içilebilir denmişti bize...araştır tlf et sor ona göre hareket et canm spa merkezleri çamur banyosu sülükle tedavi hacamak balıkla tedavi herşey var ama ekstra ödeme yapmak lazım onlar içinde havuzda çalışan kaına sordum urdan gittikten sonra hamile kalanlar çok oldu dedi bide oraın yerlisi bi abla ile tanışmıştım öğrenci yurdunda oda öyle söyledi...hoşbulduk canım istediğini diyebilirsin problem değil nasıl rahat ediyorsan öyle yap
anladım bendede miyom varya kaın hastalıklarına iyi geliyormuş nevşehirdeki kaplıcalar öyle duydum.benim komşum nevşehirli onlar ev varmış sanırım günlük 50tlye kiralıyorlarmış kardeşi yiğenleri komşuları falan hep birlikte gidiyorlarmış bende iyice araştırayım dedim bu arada sen faydasını falan gördünmü.bir rahatsızlıktan dolayımı gittin yoksa öylesine mi gittin:44::44: