Evet ya üzülür kadıncağız görünce..Küçük olanlardan mı bari biraz büyüyünce kızına güzel bir yatak alırsın beşiğe sığmıyor artık dersin olur biter..anammmneler söylüyorum ben böyle kadıncağız düşünmüş almış..mışıl mışıl uyusun içinde b.lu prenses tıpış tıpış da yürüsün
![]()
yok canim ya 7 yasina kadar rahat yatar aman olsun ne yapalim besigimizde istedigimiz gibi olmasin biseycik olmaz kadinda dedigin gibi dusunmus Allah razi olsun hamileligimin basindan beri diyor bizim besigi verecegim diye

hayırlı günler biz doktordan geldık.bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri.12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış çok şükür.eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi
doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdi
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
bu duyguları isteyen herkese yaşatsın Rabbim
![]()
oy oy yerim ben o minnagi benimkiside oyleydi guzelim hic oynamiyordu ama insan hep oynasin hissedeyim istiyor az kaldi sende hissedeceksin insallah