Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canim kusurumuza bakma bazen gozden kacirabiliyoruz kays arkadasimiz yazmis herseyi tabiki senide seve seve aliriz aramiza

canım dedim ya musait değilsinizdir belki diye önemli değil gönüller bir olsun ben biliyorumki sizler sadece listedekilere değil bütün cocugu olmayanlara nasip et rabbim diyosunuzdur çünkü benim dualarımın sonuda hep böyle:34:

senin hayırlı olsun canım tedavin bende nasipse bi daha ki adetle tüpe başlıyoorum
Ay hadi hayirli olsun canim bilmiyorum ilk tedavin mi ama son olur insallahhhh:16:
canım dedim ya musait değilsinizdir belki diye önemli değil gönüller bir olsun ben biliyorumki sizler sadece listedekilere değil bütün cocugu olmayanlara nasip et rabbim diyosunuzdur çünkü benim dualarımın sonuda hep böyle:34:
Bizim ortak duamiz bu canim çünkü bizi bizden iyi kimse anlayamaz:34:

Ay hadi hayirli olsun canim bilmiyorum ilk tedavin mi ama son olur insallahhhh:16:

Bizim ortak duamiz bu canim çünkü bizi bizden iyi kimse anlayamaz:34:
yok canım ilk tüp bebeğimi kalp atışı için kaybetmiştim hatta o zaman bana tefriciye filan okumustun seni ordan tanıyorum..
inşallah bu son olacak canım hepimiziçin...:16:

Hadi ya kacmis gozumden:1::1: kendimi iki turlu sonuca da hazırlamak istiyorum canım sonra kendimi cok daha kotu hissediyorum cunku Rabbim insallah yollamistir miniklerimizi insallah sana da calisma onerdi mi dr.gun asiri canim?

Rabbim dualarimizi kabul ederrrr:16::16:
evet aşı günü ve ertesi gün üst üste sonra serbest:17::17::17:

geriye bir tek mubarek kalıyor canım onunki de cuma olsun:52:
Hadi hayirlisi o zaman kizlar calismaya devam:16:
yok canım ilk tüp bebeğimi kalp atışı için kaybetmiştim hatta o zaman bana tefriciye filan okumustun seni ordan tanıyorum..
inşallah bu son olacak canım hepimiziçin...:16:
Bende diyorum bu ismi nerden taniyorum kusuruma bakma canimcim amin tatlim aminnnn:16:

Bebisler mii:52::52::52::52: ayyy insallah balimmm yarin isbasi ve ben hic gidesim yok yaaa:1::1::1:

evet canım bebişler İnşallah Allah söyletmiş olsun :)
kız izinden sonra da hiç çekilmiyor iş güç..hele ki o izinde prensesler gibi bakmışsa koçiş:34: Allah kolaylık versin yorgunluğundan çok stresi korkutuyor insanı..ama sen sakin kalmaya çalışcan bebişler için

sık sık arıyorum ama malesef hep kapalı ıns ıyıdır
canım sen de var ıonun numarası ?
acaba ulaşama diye engellemiş olabilir mi??
çok merak ediyorummmmmm ya :(
selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız?
Ramazanı şerife kavuştuk çok şükür mübarek olsun inşallah...
bu arada önce de yazmıştım eşimde sorun var bende bişey yoktu diye..
geçenlerde birde hocaya baktırmaya karar verdik. inanırmısınız belki bilmiyorum ama subya varmış bende meğersem o yüzden olmuyormuş. düzeltiyormuş hoca inşallah...müjdeli haber yakındır dedi. inanıyorum inşallah olacak.

ama hocada öyle böyle biri değil. görümcemin oğlundan bahsetmiştim -büyük bi rahatsızlık geçirmişti. nereye gittiyseler fayda etmemişti.ölüyordu çocuk... ama bu hoca vesile oldu şimdi çocuk çok iyi..
inşallah ben de yakında yazarım müjdeli haberleri....
canım inşaallah rabbim rahmetini erken gösterir,
tez zamanda alırız güzel haberini,

Muhatin ki nolcek muhatin kii:52::52::52:
kadriye olacak ::16:)
geriye bir tek mubarek kalıyor canım onunki de cuma olsun:52:
cuma mı:27:
salı günü doğarsa ya :emir_bebek:

amannn bende taksit taksirt yazıyom demi yaaa ne gıcığım aslında bu listenin bitmesi gerekiyordu bazı sebepleren bitmedi yarın akşamakadar biterse çok güzel olur normalde süre bi hafta cumadan cumaya

canım ne gıcıklığı yaa estagfirullah sadece bununla ilgilenmiyosundur eminim o yüzden taksit taksit yazman normal:34:
canım %90 yarın akşama bitiririm gibime geliyor yarın sabah haber veririm çünkü çalısıyorum akşamlarıancak olur..
yarın akşama kadar 5 yasin 129 ihlas 100 tane enbiya süresi 80 . ayet
canım aklıma takıldı 80 değilde 89 olmasın o :44::44:

Back
X