Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleyküm selam canım sen kendini fazla yormasaydın keşke
canım bu gece telapatik melapatik herşey kapalıydı benim,biraz canım sıkkındı daama çaldırsaydın katılabilirdim belki aranıza
şahane bi fikir canım
çok güldüm harikasın yaaaaaa
muhatım bu aşarmeler ne zaman gerçek olacak acaba ya bende 12 yıldır aşere aşere artık aşerdiğimi bile nalamıyorum
hani sen bana özelden şu cezeryenin tarifini yazacaktııııııııııııııııın:26::26:
yok canım eslemin 5 cüz fikri benim sana farkarmamı olanaksız kılabilir,rahat ol yaniiiiii
aramıza hoşgeldin canım.dualarımız haftada 3 yada 4 kişiye yasin okuyoruz.5 yada 6 düşüyo.1000 er ihlas okunuyokişibaşına 116 bazen 122 değişiyor) ve enbiya suresi 89.ayeti okunuyor bu kişibaşına 100 adet düşüyor.ama takip etmeni ve okuyup okuyamayacağını bilidirmeni rica edicem senden.listenin aksamamsı için canım.
enbiya suresi 89.ayeti şöyle(**ENBİYA SURESİ89.AYETİ VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN ***)
teşekkürederim cnm bilgilendiririm kesin salıya bitmiş olur Allahın izniyle,inşallah bu güzel ayda Rabbim boş çevirmez bizi,Ramazan ayınızıda kutluyorum ben çok giremiyorum nete ama hergün muhakkak ziyaret ederim sizi:)iyi gecelerr iyi ramazanlar arkadaşlar
canım inşallah tez zamanda alırız güzel haberini.iyi geceler arkadaşlar bugün adet günümdü ama daha olmadım olcak gibide durmuyorum ramazan hayrlı gelir inşallah herkese :) 33. günüm bugün
hatunlar E_M_A arkadaşımızın son mesajını kibledim.
açıklamasını da yolladım.
umarım MUNE bize yardımcı olur.
EMAnın da iyi olduğu haberini alırız![]()
sigara çok önemli canım rabbim iradesine kuvvet versinde bi seferde atsın şu ramazanı şerif vesilesiyle inşaallah bak benm eşimde yeşillikli salatasını çok sever.... haram olduğuna dair fetva veren alimler var sigaranın kişi kendine zarar veriyo bu da haram diye
Her kim Ramazanın başlangıcında Müslüman kardeşini bir Ramazanı daha gördüğü için tebrik ederse,Hz.Allah ona cehennem ateşini haram kılar...Ramazanı Şerif ayımız mübarek olsun,hayırlara vesile olsunRabbim bu ayı,kullukta ilerleyebilmemiz için vesile eylesin,bizleri de hakkıyla değerlendirenlerden eylesin inşaallah...Her kim Ramazanı Şerif ayı girdi diye sevinirse Rabbim ona Cennetü Alayı nasip edermiş...Rabbim hepimize Cennetinde Cemalini nasip eylesin...İbadetleriniz makbul,dualarınız kabul olsun
![]()
![]()
![]()
Hicbirsey umurumda bile degil kuzummuyu tabi tatlım Allah rahatlık versin.inşallah seni üzecek birşeyler olmaz olursa da takma sen anne adayısın öptüm![]()
Bir turlu denk gelemedik be kuzukız asbe gene mi kaçtın??
Aminnnnn Allah razi olsun su mubarek gunlerde kabul olunan dualardan eylesin Raabi.Kays_ listeme girdiğinden beri görüyorum bu başlığı , hep bir kaç satır yazayım diyorum , unutuyorum
Rabbim anne - baba olmayı isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin , dualarım sizinle .
Sizler iyi evlatlar yetiştirecek , ahlaklı , zeki , vatanına sahip , erdemli bir nesil yetiştirecek ebeveynler olacaksınız , hiç şüphem yok .
Allahım bunu sizlere nasip etsin inşallah![]()
Hepsi iyi de sarimsakla sirkeyi yemez ki kocis yaaahepsi 7 şer gün sırayla yapılacak ve hepsi açken 7 gün bir kaşık bal
7 gün bir kaşık sirke
7 gün bir diş sarımsak
7 gün 3 er kaysı
7 ün bir avuç kabak çekirdeği
bunlardan sonra alışkanlık haline getirip muz yumurta sarısı kaysı incir kuru siyah üzüm yeyininşaallah şifa olur herkese... bu 30 günlük tarifi ara ara yapabilirsinz
Gozyaslariyla okudum canim maasallah subhanallahcanım aslında benim tedavi sürecim bol beklemeli ve karışık oldu biraz.Ben pkoluyum çok şükürki eşimin spermlerinde bi sorun yoktuÖzelde boşa geçen kist tedavisinin ardından en son çare devlet hastanesine gittim.ordaki doktor kistlerin büyüdüğünü laporaskopi olmamı öncesinde rahim filmi çekilmemi istedi.bunun üzerine eşimin teyzesinin tavsiyesi üzerine ankaradaki Recai pabuççu ile telefonda görüştüm.oda kistlerimin boyutlarını duyunca direk laporoskopi için beni ankaraya çağırdı.hiç düşünmeden gittim ..oraya gittiğim ilk günü 10 nisanda adet oldum ve doktor kontrolümdüo adette şansa kistlerim adetle patlamış ama sağ ve sol yumurtalıklarım hala pko gözüküyordu.işte orda bana dediki aşılama istersen yapabılırz ama 3 kere denesende olmaz bu yumurtalıklarla dedi:26:direk tüp bebek yapalım bebişimiz gelsin dedi.ben ordan geri döndüm hazır hıssetmedım kendimi.maddiyat yoktu çünkü ertesi gün başlanıcaktı adetli olduğum için:26:2 gün falan daha kaldım geri döndüm istanbula.eşimle umut tüp bebekte karar kıldık nisan 20de gittik.süleyman bey ne yumurtamın çatladığından bahsetti ne yumurtan var dedi ki zaten o sıralar çalışma bile zar zor oldu morel bozukluğundan.şartlamıştık bikere kendimizi tüpe..bu arada Süleyman beyle konuştuk anlaştık bana tüp esnasında ohss olmamam için 1 ay bekleme süresi verdi mayıs adetim geçip yasmıne başlayıp hazıranda tüp yapıcaktık.eşim bankadan kredi çekti hazırda bulunsun diye
Ama kısmet
ben o ay hamile kalmışım
Rabbim çok büyük demekki zamanı varmış..11 mayıs üç ayların başladığı gece hamile olduğumu öğrendim.oda hiç aklımda yoktu adet belirtilerimin hepsi vardı..dedim zaten kistim var adet olamıcam bari test yapımda tarlusal içmek için doktora gidicektim
bi yaptım iki çizgi
işte bizim hikayede böyle.inşallah herkes böyle sürpriz kavuşur bu buyuk heyecana
hep okurdum beynınızden atın olur dıye gerçekten öyle.ve tabiki dualar..sizerin ve diğer topikteki arkadaşlarımın dualarıda benimleydi.Allah razı olsun sizlerden..bu aradabeyni boşaltmak çok önemli..ve inan ben hangi ara yumurtladım hangi gün ilişki yaşamıştık hala bilmiyorum
oysaki geçen aylar hepsini yazardım
Rabbim sana ve isteyen herkese nasip eder inşallah.
inşallah canım inşallah çok sağol
Allah razı olsun canım darısı başına inşallah![]()
Aminnnn canim benim aminnnnnHer kim Ramazanın başlangıcında Müslüman kardeşini bir Ramazanı daha gördüğü için tebrik ederse,Hz.Allah ona cehennem ateşini haram kılar...Ramazanı Şerif ayımız mübarek olsun,hayırlara vesile olsunRabbim bu ayı,kullukta ilerleyebilmemiz için vesile eylesin,bizleri de hakkıyla değerlendirenlerden eylesin inşaallah...Her kim Ramazanı Şerif ayı girdi diye sevinirse Rabbim ona Cennetü Alayı nasip edermiş...Rabbim hepimize Cennetinde Cemalini nasip eylesin...İbadetleriniz makbul,dualarınız kabul olsun
![]()
![]()
![]()
gunaydin kizlar hepinizin ramazani serifi hayirli ve mubarek olsun ben bu sene tutamayacagim icin biraz icim buruk sabah kalktigimdan beri agzimada bisey atamadim kendimi suclu gibi hissediyorum ama Rabbim benim durumumu biliyor
hatunlar E_M_A arkadaşımızın son mesajını kibledim.
açıklamasını da yolladım.
umarım MUNE bize yardımcı olur.
EMAnın da iyi olduğu haberini alırız![]()
Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu ?
Eğer tekrar aranıza dönersem iyi haberlerinizi okumayı nasip etsin Mevlam.
Lütfen beni dualarınızda unutmayın Allah'a emanet olun![]()
gunaydın canım
sabah esımı ıse yolcu ederken bıle tıtremeye basladım dusun sahurda esıme eslık edıp yemıstım
rabbım kazasını tutmayı nasıp eder ıns uzme canını bebısler ıcın tutmuyoruz suan saglık durumuumz onemlı tutarız bırlıkte canım
sık sık arıyorum ama malesef hep kapalı ıns ıyıdır
asbelove canim asilaman olmus insallah iki hafta sonra hayirli haberlerinizi aliriz bebisler geliyor insallah![]()