Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım koca gün yatıyorum ben.(muhat duymasın)akşam üstüde yemek falan.sabah namazından sonra okuyorum ne okuyosam.midem çok bulanıyo(yok yok hamiş değilim)o yüzden hep yatıyorum...bu hızlada mümkün değil.zaten 1 hafta sonra hastalanıcam ben...
adanalı olalıymışın sen.
oranın yatan karpuzları meşhur malum:9:

Geçersinn tabiii,inan geçersinnn :16: :16:

En önemli şey program yapmak,ben bu sefer sıkı tutuyom işi :12: :12:
seyyan program yapmaya da erinir şekerim:30:

hadi çıkın o zaman ben de bi 2 cüz okuyuvereyim anacım...siz burdayken aklım kalıyo...:53::53:tövbe tövbeeee

:9::9:

ya rakadaş bi kere inatlaşya.
yaprak bile kıpırdıyo sen kıpırdamıyon :)
otur ancaaaaa,
bebege de enişte bakar.:19:

inşaallah öyle olur canım :)
ben korkuyorumki bebek karnında emeklemeye başlayınca farkedeceksin :52:

Kaysda diş çıkarcak dediiydi kulakları çınlasın :27: :27:

Ahh keşke olsada ben farketmiyo olsam be Muhatım,hayırlısı ama...Şimdi manen temizleneyim iyice bebişimin yeri hazırlansın inşaallah :49: :49: :49:

canım koca gün yatıyorum ben.(muhat duymasın)akşam üstüde yemek falan.sabah namazından sonra okuyorum ne okuyosam.midem çok bulanıyo(yok yok hamiş değilim)o yüzden hep yatıyorum...bu hızlada mümkün değil.zaten 1 hafta sonra hastalanıcam ben...

Canım bende öğleye kadar yatıyom :30: Sonra kalkıp bi başlıyom öyle gidiyo...Canımmm niye öyle diyosunn,nasip belki hamilesindir yaa test var mı evinde :27: :27: İnşaallah hastalanmazsın bebeğin seninledir Seyyancım inşaallah şu vakitler geceler hürmetine Mevlam nasip etsin çifter çifter :49: :49: :49: :49: :49:

Ahh keşke olsada ben farketmiyo olsam be Muhatım,hayırlısı ama...Şimdi manen temizleneyim iyice bebişimin yeri hazırlansın inşaallah :49: :49: :49:

Canım bende öğleye kadar yatıyom :30: Sonra kalkıp bi başlıyom öyle gidiyo...Canımmm niye öyle diyosunn,nasip belki hamilesindir yaa test var mı evinde :27: :27: İnşaallah hastalanmazsın bebeğin seninledir Seyyancım inşaallah şu vakitler geceler hürmetine Mevlam nasip etsin çifter çifter :49: :49: :49: :49: :49:

canım ya ben ümidimi elbette yitirmedim ama pes ettim galiba.oluruna bıraktım sanki....mi acaba:52:yok yok yıllar beni biraz yavaşlattı canım.mersedes gibi oldum.yıllar geçtikçe yere yapışıyom:52::52:evde kociş,burda muhat bi rahat depresyon bile yaşayamadım.sonra muhat hanım gelmiş bana hep yatıyon diyo...yıllardır uğraşınca insan böle oluyo.hiç bişi yapası gelmiyo...yaaaaaa muhatım işte böyle....:14::14::14::14::14:
test falan yok.almamda yapmamda.daha adetim gecikmedi bile ki hiç şaşmaz körolasıca:52:

Olur mu olur dimiii :27: :27:

Seyyanı gaza mı getirmeye çalışıyon :23:Geçen yarışmada Emadan sonra bitiren oydu belkide yanlış hatırlamıyosam :27: :27:

Ezer geçer biziii :52: :52:
estağfirullah canım o öyle bi hışımla oldu işte....gaza getirmeye mi çalışıyo bende anlamadııııııııım:30:

hadi çıkın o zaman ben de bi 2 cüz okuyuvereyim anacım...siz burdayken aklım kalıyo...:53::53:tövbe tövbeeee
iyi tamam sen yeterki oku :)
hehehe biz de okuruz demi eslem :9:35:
beni fazla hafife alıyosuuuuuuuuuuuuuun....küstüm sen bana karpuzmu diyon yaniiii.......:19::19::19::19::19:
mis gibi meyve neyini beğenmedin:23:
seyyan yaptıgın en istikrarlı iş bana küsmek demi:2:

:)
hade bakalımmmm
2014 annişleriiiiiiiiiiiiiiiii

canım ya ben ümidimi elbette yitirmedim ama pes ettim galiba.oluruna bıraktım sanki....mi acaba:52:yok yok yıllar beni biraz yavaşlattı canım.mersedes gibi oldum.yıllar geçtikçe yere yapışıyom:52::52:evde kociş,burda muhat bi rahat depresyon bile yaşayamadım.sonra muhat hanım gelmiş bana hep yatıyon diyo...yıllardır uğraşınca insan böle oluyo.hiç bişi yapası gelmiyo...yaaaaaa muhatım işte böyle....:14::14::14::14::14:
test falan yok.almamda yapmamda.daha adetim gecikmedi bile ki hiç şaşmaz körolasıca:52:

Oluruna bıraktığın için olmuştur işte belkide şimdii :27: Canım adet günün ne zaman peki tam,şaşmaması güzel şey :24:

Bu ay bizim için bir vesile,ben gerçekten inanıyorum bak görürsün Allahın izniyle olacak canım :49: :49: :49:

estağfirullah canım o öyle bi hışımla oldu işte....gaza getirmeye mi çalışıyo bende anlamadııııııııım:30:

Evet aynen o dediğinden yapıyo,sende gaza gel lütfennn :9: :9:

heeee bu arada ben geçen ramazanda hamile kalmıştım kendiliğinden..bayram gecesi düşük yaptıydım...:14::14:hamiş olduğumu düşükten sonra öğrenmiştim tabi....debreştim gene bak....

hade bakalımmmm

Aminnnnnnnn bu topiğin adı 2014 anneleri olarak değişsinn inşaallah :52: :52: :52: :52: :52:

hade bakalımmmm
kız sana kaç kere küstüm ki ben:4::4::4:....karpuz biraz iricene benim vasıflara pek uymadı başka meyve bul sen:52::52:
Oluruna bıraktığın için olmuştur işte belkide şimdii :27: Canım adet günün ne zaman peki tam,şaşmaması güzel şey :24:

Bu ay bizim için bir vesile,ben gerçekten inanıyorum bak görürsün Allahın izniyle olacak canım :49: :49: :49:

Evet aynen o dediğinden yapıyo,sende gaza gel lütfennn :9: :9:

biraz daha gayret gaza gelicem:46::46::46:canım ya ben yapamayacağım şeyler için konuşmayı sevmem.ama yaparsam haber ederim size...:6::6::6::6::6::6::6::6::6:

doğru bi de depresyona giriyodun sen demi :)
yaaa bırak ya tembelsin işte.
bak bu yıl gebertirim seni okula yazdıracam seni :)
müdüre de diycem eti senin kemiği benim diye.

Olur mu olur dimiii :27: :27:

Seyyanı gaza mı getirmeye çalışıyon :23:Geçen yarışmada Emadan sonra bitiren oydu belkide yanlış hatırlamıyosam :27: :27:

Ezer geçer biziii :52: :52:
yok anam yok gelmez bu gaza dizele :)

doğru bi de depresyona giriyodun sen demi :)
yaaa bırak ya tembelsin işte.
bak bu yıl gebertirim seni okula yazdıracam seni :)
müdüre de diycem eti senin kemiği benim diye.

yok anam yok gelmez bu gaza dizele :)

inatlaşmaz bu diyon ya hani...baaaaaaaaaaak çok inadımdııııııııııııııııır....ne okulu ya ben vazgeçtim:52::52::52:

heeee bu arada ben geçen ramazanda hamile kalmıştım kendiliğinden..bayram gecesi düşük yaptıydım...:14::14:hamiş olduğumu düşükten sonra öğrenmiştim tabi....debreştim gene bak....

Canımmmm :29: Üzülmee :29: İnşaallah bu Ramazanı Şeriftede kendiliğinden hamile kalır,çifte Bayram yaparsınız,Mevlam bu sefer sağlıkla hayırla kucağınıza almayıda nasip eder inşaallah :16::16:

kız sana kaç kere küstüm ki ben:4::4::4:....karpuz biraz iricene benim vasıflara pek uymadı başka meyve bul sen:52::52:

biraz daha gayret gaza gelicem:46::46::46:canım ya ben yapamayacağım şeyler için konuşmayı sevmem.ama yaparsam haber ederim size...:6::6::6::6::6::6::6::6::6:

Canım Rabbim kabul etsin dualarımızı :16: :16: Hacet Namazına başladınız mı :3:

Canımmmm :29: Üzülmee :29: İnşaallah bu Ramazanı Şeriftede kendiliğinden hamile kalır,çifte Bayram yaparsınız,Mevlam bu sefer sağlıkla hayırla kucağınıza almayıda nasip eder inşaallah :16::16:

Canım Rabbim kabul etsin dualarımızı :16: :16: Hacet Namazına başladınız mı :3:

amin canım.hacet namazına başlamadım...sen bu gece teravih namazının faziletini yazmayı unuttun...:28::28::28:
tevhide başladım ben canım bide.bayramdan sonra babamın ikinci senesi.geçen sene değil eveli sene babam ramazan boyunca yoğun bakımda kalmıştı...hastanede geçtiydi ramazanımız.yani bu ramazan ayı beni hep hüzün kaplar....onada bir hatim yapmak istiyorum...bayramın 2.günüde kaybettik onu...yaaa..neyse ben çıkayım bari....

Aminnnnnnnn bu topiğin adı 2014 anneleri olarak değişsinn inşaallah :52: :52: :52: :52: :52:
aminnnnnnnnnn,
nurusimanın topiğini de bekliyorum:16:
kız sana kaç kere küstüm ki ben:4::4::4:....karpuz biraz iricene benim vasıflaraaminn pek uymadı başka meyve bul sen:52::52:
bak beni deli etme.
karpuz dedim beni hafife alıyosun dedin, değiştir diyosun ne deyim kabak mı deyim:42:

sen gelmişsin gaza :)

bu ramazan çok büyük sürprizler getirecek :)
inatlaşmaz bu diyon ya hani...baaaaaaaaaaak çok inadımdııııııııııııııııır....ne okulu ya ben vazgeçtim:52::52::52:
sen vazgeçtin ama ben vazgeçmedim :)
hatunlar malum en doğunuzda ben varım.
bzizim için sahur vakti.
aeo öptüm sizi :)
heeehehe hadi yatın siz de ben okuyum ecik :)

amin canım.hacet namazına başlamadım...sen bu gece teravih namazının faziletini yazmayı unuttun...:28::28::28:
tevhide başladım ben canım bide.bayramdan sonra babamın ikinci senesi.geçen sene değil eveli sene babam ramazan boyunca yoğun bakımda kalmıştı...hastanede geçtiydi ramazanımız.yani bu ramazan ayı beni hep hüzün kaplar....onada bir hatim yapmak istiyorum...bayramın 2.günüde kaybettik onu...yaaa..neyse ben çıkayım bari....

Yok canım unutmadım,yazdım akşamdan önce çıktım hemen :16:

Tekrar başın sağolsun,Rabbim babacığının mekanını Cennet eylesin,Cemalini nasip eylesin Seyyanım.Dualarını da kabul etsin...Yasini Şerif Hatimi başlamak istersen,yardımcı olurum bende,Kadir Gecesi bağışlarsın istersen :16: :16:

aminnnnnnnnnn,
nurusimanın topiğini de bekliyorum:16:

sen gelmişsin gaza :)

bu ramazan çok büyük sürprizler getirecek :)

sen vazgeçtin ama ben vazgeçmedim :)
hatunlar malum en doğunuzda ben varım.
bzizim için sahur vakti.
aeo öptüm sizi :)
heeehehe hadi yatın siz de ben okuyum ecik :)

tamam canım bende çıkayım da azcık okuyayım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiii:23::23::23::23:öpildün:54:seviliyosun:16::16:
ama bu karpuz meselesi daha kapanmadı:51::51::51::51:

Back
X