Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bak kays kaçıncı cüzde olduğunu da söylemedi heee alttan alttan götürüyo işi bilesin:1::1:

hadi yaaa çok geçmiş olsun canımcım kremler falan var enfeksiyon için keşke alsaydın onlardan bi tane:34:

yürü be eşlem kim tutar seniii :52::52:
iyiyim kuzum öyle tv karşısında uzanıyorum ne etcem:1::1:
canım doktora gittik bugün.verdi damla,merhem falan.bide iyidezenfekte etmemiz gerekiyomuş.bide ne dedi doktor..havuza yada denize girmeyin dedi.acaba dalgamı geçiyo dedim ama....
Nee üç günü,yarın bitiyoooo benim şekerimmm :52: :52: Hasta olmazsam tabi inşaallah :19:

Hafızım ben sizden sakladım,gezdiğim yerde okuyup duruyom :27: :27:

Bebeğimmm çabuk gelsin diye bu hız,hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşaallah :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

bugün aklıma geldi biliyomusun.eslem kesin hafız diye...kız benim telepati baya kuvvetli:23::23::23::23:

muhat bize hocalarımz anlatmıştı eslemde bilir vajenden çıkan hava ile abdest bozulmuyo ama akıntı için peçete kullanma lazım yani nasıl diyeyim pamuk gibi yerleştirmek değil işte anla ya ikiye katla ve kullan
yani çamaşıra geçmemesi için mi peçete.
o sıvı temiz oldugu için bozulmaz diye düşünüyorum.
sonuçta tükürük gözyaşı vb de bozmuyor :)

ikiye katlayıp iç çamasırınamı koyacagız yoksa silecekmiyiz vajenimizi canım .:?
normal taharet temizliğiniz yaptıktan sonra pamuk gibi içeri yerleştirilmeyek ama ikye katlayıp yerleştirin... üfff nasıl yazcamı bilemedm çamaşıra koymayın kayıp gidiyo peçete peçete kullanamayan arkadaşlar da ya çamaşırını değiştirecek namaz vaktinde yada günlük ped kullanıp onu değiştirecek nasıl anlatır marifetnameden kadın organı dudağa benzetilmiş işte peçetede sanki iki duağın arasına yerleştirilmiş gibi olcaka.... uleeeeennnnn ayyy ne zor yazıya dökmek böle şeyleri...

ben de sizleri özledim canımmmm

seyyan hissettim hayatımm kulammm çın çın ettim bak hemen damladım

önümüze ay tedaviye başlıcam 2.tüp bebek denemeye başlıyorum allah yar ve yardımcımız olsun

yeri buldum SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET enbiya Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar inşallah bir an önce okurum

bu ramazanın yüzü suyu hürmetine dua için kalkan bütün ellerin duaları kabul olsun herkese hayırlı ramazanlar muckkkk
hadi hayırlı olsun canımcımmmmm:16: Rabbim sonuncu etsin inşallah kavuşursun meleğine:16:
ay karpuz yiyecektim..kızlar istemisinizzzzzz.kızlar karpuz yatar yatar ama dünyanın en lezzetli meyvelerindendir..dimiiiii

sende Allaha emanet ol canım...
yata yata büyüyo büyüyo ya ondandır:1::1:
canım seker ilacı insülin direnci için pcoslu hastalara veriliyo :)
bende diyorum ismi tanıdık gelio annem kullandıydı bu ilacı ama o şeker için kullandı tabi yanlış teşhis koymuşlardı anacığıma:16:
hadi şifa olsun inşallahhh:16:

muhat bize hocalarımz anlatmıştı eslemde bilir vajenden çıkan hava ile abdest bozulmuyo ama akıntı için peçete kullanma lazım yani nasıl diyeyim pamuk gibi yerleştirmek değil işte anla ya ikiye katla ve kullan

Evet canım,bu konularda çok nasıl desem dikkatli olmamız gerekiyo,çok derin bu abdest kadınsal konular vb :18: Rabbim bilerek bilmeyerek yaptığımız kusurları affetsin,amellerimizi kabul eylesin :31: :31:

Kayss kaçıncı cüzdesinnn :18: :18:

bak kays kaçıncı cüzde olduğunu da söylemedi heee alttan alttan götürüyo işi bilesin:1::1:

hadi yaaa çok geçmiş olsun canımcım kremler falan var enfeksiyon için keşke alsaydın onlardan bi tane:34:

yürü be eşlem kim tutar seniii :52::52:
iyiyim kuzum öyle tv karşısında uzanıyorum ne etcem:1::1:

Bebişim tutarr :27: :27:

Uzan bakalım,9 ay sonra görcen sen uzanmaya fırsatın kalcak mıııı :52: :52: İnşaallah ikizin olur sağlıklı hayırlı :49: :49: :49: :49:

:18::18::18::18::18:ayıp ama yaaaaaaaaa
23. cüze kadar nasıl geldin :)
maşaallahhh maşaallahhh
:46::46:

Dua etde hasta olmıyım canım,tek korkum o... :30: :30: Hasta olmazsam Hatimleri dörde katlarım belkide,e ne de olsa dört tane doğurcam ya,sayı eşitlensin dimi :9: :9: :9:

asbe eslemi yakaldım sayılır:))
hadeeeeeeeee kzım bide senmi çıktın başımıza ya...beni diskalifiye edin yoksa istifa edecem yarışmadan

yok canım bozulur.akıntı abdesti bozar.o yüzden peçete koymak gerekir.ve her namazda onu yenilemek şart.tükürük,gözyaşı necis değil ama akıntı necistir canım..

muhatçıp iltihap vs gelmesi mümkün ordan sen riske atma kendini bi peçete yaa... şimdiki uvalet kağıtlarıda yumuşacık ohhh:1::1::1::1:

canım doktora gittik bugün.verdi damla,merhem falan.bide iyidezenfekte etmemiz gerekiyomuş.bide ne dedi doktor..havuza yada denize girmeyin dedi.acaba dalgamı geçiyo dedim ama....

bugün aklıma geldi biliyomusun.eslem kesin hafız diye...kız benim telepati baya kuvvetli:23::23::23::23:
canım hani yaz geldi ya.
bi deyiş vardır "KARPUZ kabuğu suya düştü diye"
acep o yüzden mi dediki denize girme diye:9::23:

hepinize iyi geceler. uyku tutmadı yine. bakıyorum herkesler de burdaymış. neyse biraz uzanayım belki gelir uykum. hepinize de allah rahatlık versin:)

Evet canım,bu konularda çok nasıl desem dikkatli olmamız gerekiyo,çok derin bu abdest kadınsal konular vb :18: Rabbim bilerek bilmeyerek yaptığımız kusurları affetsin,amellerimizi kabul eylesin :31: :31:

Uzan bakalım,9 ay sonra görcen sen uzanmaya fırsatın kalcak mıııı :52: :52: İnşaallah ikizin olur sağlıklı hayırlı :49: :49: :49: :49:

Dua etde hasta olmıyım canım,tek korkum o... :30: :30: Hasta olmazsam Hatimleri dörde katlarım belkide,e ne de olsa dört tane doğurcam ya,sayı eşitlensin dimi :9: :9: :9:
21, 5 ......................

muhatçıp iltihap vs gelmesi mümkün ordan sen riske atma kendini bi peçete yaa... şimdiki uvalet kağıtlarıda yumuşacık ohhh:1::1::1::1:
ama iltahapım da yok,
canım yani geliş yolunu mu kapayım.
yoksa peçeteyi katlayım çamaşıramı koyayım.

Nee üç günü,yarın bitiyoooo benim şekerimmm :52: :52: Hasta olmazsam tabi inşaallah :19:

Hafızım ben sizden sakladım,gezdiğim yerde okuyup duruyom :27: :27:

Bebeğimmm çabuk gelsin diye bu hız,hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşaallah :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
amaninnn kız hafız çıktı iyimi:52::52:
inşallah kuzu inşallah tez vakitte gelir minnaklar bak minnaklar diyorum heeeee:52::52:
asbe eslemi yakaldım sayılır:))
amaninnnn yine dediğim çıktı yaaaa 20bilemedin 21de bu kız bilginize kızlarrrrr:16:

heh iyi olmuş canım aman dikkat eşinle aynı havluyu kullanmayın bi sürü:34:
ne denizi havuzu yaaa deli midir nedir evimizden çıkmıos biz:52:

ay inşallahhh ağzından bal damlıyor ballllll Rabbim öyle bişey nasip etse ne güzel olur yaaaaa inşallahhhh hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu ay:52: ben koştururum hiç sorun yok gecelerim uykusuz geçsin sorun yok razıyım uleyn p.klu bezleriyle uğraşmaya:52::52:

ama iltahapım da yok,
canım yani geliş yolunu mu kapayım.
yoksa peçeteyi katlayım çamaşıramı koyayım.

çamaşırına değil muhatım.peçete çamaşıra düştüğünde necaset çamaşırına değdiği için yani daha açık nasıl söylenir...kays söyle

normal taharet temizliğiniz yaptıktan sonra pamuk gibi içeri yerleştirilmeyek ama ikye katlayıp yerleştirin... üfff nasıl yazcamı bilemedm çamaşıra koymayın kayıp gidiyo peçete peçete kullanamayan arkadaşlar da ya çamaşırını değiştirecek namaz vaktinde yada günlük ped kullanıp onu değiştirecek nasıl anlatır marifetnameden kadın organı dudağa benzetilmiş işte peçetede sanki iki duağın arasına yerleştirilmiş gibi olcaka.... uleeeeennnnn ayyy ne zor yazıya dökmek böle şeyleri...

heee anladım yani peceteyi koyacagız ara kısmına akıntı peceteye gelecek böylece.namaz kılacagımız vakitte opeceteyi degiştirecegiz anladım:) tesekkürler kuzucuklar

hadi hayırlı olsun canımcımmmmm:16: Rabbim sonuncu etsin inşallah kavuşursun meleğine:16:

yata yata büyüyo büyüyo ya ondandır:1::1:

bende diyorum ismi tanıdık gelio annem kullandıydı bu ilacı ama o şeker için kullandı tabi yanlış teşhis koymuşlardı anacığıma:16:
hadi şifa olsun inşallahhh:16:

gecmiş olsun kuzum insalalh benimde sekerim yok pcoslu hastalaraveriliyor bu

amaninnn kız hafız çıktı iyimi:52::52:
inşallah kuzu inşallah tez vakitte gelir minnaklar bak minnaklar diyorum heeeee:52::52:

amaninnnn yine dediğim çıktı yaaaa 20bilemedin 21de bu kız bilginize kızlarrrrr:16:

heh iyi olmuş canım aman dikkat eşinle aynı havluyu kullanmayın bi sürü:34:
ne denizi havuzu yaaa deli midir nedir evimizden çıkmıos biz:52:

ay inşallahhh ağzından bal damlıyor ballllll Rabbim öyle bişey nasip etse ne güzel olur yaaaaa inşallahhhh hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu ay:52: ben koştururum hiç sorun yok gecelerim uykusuz geçsin sorun yok razıyım uleyn p.klu bezleriyle uğraşmaya:52::52:

ayırdık canım havlularıda.....pek uzak duramıyoz:17::17::17::17:

Kays beni geçemez kii geçemez kiii :9: :9: :9: :9:

Canım seninki telepatiyide geçmişşşş :53: :27: :27: Saatler sonra içimden geçirip söyleyeceğim şeyi düşünmüşsün :23: :23:

evet canım....:23::23::23::23::23::23::23:

heh sizde kaysla yarışın.oda hafızdır Allah bilir
davul bile dengi dengine:1::1::1::1:

Back
X