Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dafninin okuma ihtimali yüksek anam:60:

okudum canım karpuzlar börekler patates tavalar hepsini gördüm..ayy bunları da canım çekti tabi ama en çokta evde internet çekti canım bende akşamcılara katılmak istiyom:19: hala şu intrnet bağltsn halledemedim :50: çoktan hallederdim ben bu işe ama ablam bizim bağlantıyı nakil yapalım dedi beklioz..bilgisayar sehpanın üstünde ööööylece duruyor akşamları tozu alınıyor aksesuar gibi oldu artık

:1::1::1::1::1:
okudum canım okumammı

yine soktun lafı ya neyse....:27::27::27:eşinlede yatağını ayırma.git yanına birazda sırnaş...kesin burda fazla takılıyon ona mı bozuluyo acaba.birazdan bizimkide bozuk atacak...takma kafana canım düzelir.

dafniyada katılabilseydi sohbetimize ne güzel oludrdu....dafni kaçıncı uykudasın:31::31:

Büyük ihtimalle o saatlerde ben ablam eniştem mutfakta lak lak yapıyoruzdur..dün gece saat 4 ten sonra uyudum çünkü..sohbeti bırakıp yatamadık bir türlü..evimi özledim yaa bunlar bırakmıyorlar yakamı benim:9: eşim bir gelse de evimde yiyip içsem ben yıkarı kaçıyom bunlar arıyorlar çabuk aşağı gel tek başına iftar mı olur sahur mu olur...:84:

kızlar sizi öldürücem oku oku bitiremedim aşk olsun size ben varken siz nerdesiniz küstüm size:19::19::19::19:

Büyük ihtimalle o saatlerde ben ablam eniştem mutfakta lak lak yapıyoruzdur..dün gece saat 4 ten sonra uyudum çünkü..sohbeti bırakıp yatamadık bir türlü..evimi özledim yaa bunlar bırakmıyorlar yakamı benim:9: eşim bir gelse de evimde yiyip içsem ben yıkarı kaçıyom bunlar arıyorlar çabuk aşağı gel tek başına iftar mı olur sahur mu olur...:84:

ayyy ne güzel bende ablamı özledim :)

Kızlar meraba nasılsınız?emayla ilgili bişeler yazmışsınız ama anlamadım:50:ulaşabildiniz mi? Kızlar bizde Ramazan'ın ilk günü kuzenimin ölüm haberini aldık :( daha 33 yaşındaydı oruçlu ağzıyla mübarek günler de kavuştu Rabbime ama çok zor kızlar nasıl unuturuz nasıl alışırız blmiyorum Allah yardımcımız olsun..bugün biraz kafam dağılır die işe geldim ama etkisi olurmu bilmiyorum:50:varmı sizlerden haberler hamileler?

ecrin canım başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin sizlere sabır versin çok zor gerçekten ama dediğin gibi çok güzel bir zamanada hakkın rahmetine kavuştu Rabbim tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun inşallah

Son düzenleme:
nurusima slm canım iğnenin etkisi ne zaman bitiyo ki
aleyküm selam tatlım iğnenin etkisi sanırım 24 saat
canım duyduğuma göre hayalet çizgiyi görmüşsün hadi hayırlısı dualarım seninle ben bebeğime kavuşamadım ama inşallah mevlam sizin bebeğinize kavuşmanızı naip eder amin ecmain:49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kayssss çizgi gördün mü canım:) hadi inşallah koyusu da gelir:) ne çok yazmışsınız ya okumaya yetişemiyorum. malum uzun süre oturamıyorum iki büklüm. wireless da yok ki laptopu yanıma alıp okuyayım. neyse bi güzel haber duydum ya çok sevindim:)

kızlar sizi öldürücem oku oku bitiremedim aşk olsun size ben varken siz nerdesiniz küstüm size:19::19::19::19:
canım akşamları sizde gelin yaaaa.
canummm dün kontörüm 0 a düştü çagrı bile atamdım. bana dua edinde bugün faturalıya geçeyim :D

Kızlar meraba nasılsınız?emayla ilgili bişeler yazmışsınız ama anlamadım:50:ulaşabildiniz mi? Kızlar bizde Ramazan'ın ilk günü kuzenimin ölüm haberini aldık :( daha 33 yaşındaydı oruçlu ağzıyla mübarek günler de kavuştu Rabbime ama çok zor kızlar nasıl unuturuz nasıl alışırız blmiyorum Allah yardımcımız olsun..bugün biraz kafam dağılır die işe geldim ama etkisi olurmu bilmiyorum:50:varmı sizlerden haberler hamileler?
canım başınız sağolsun. hasta falan mıydu :(
her insana böyle zamanda can vermek nasip olmuyor ne güzel bi ölüm olmuş.
biz ölüm diyoruz ama aslında ahirete, sonsuzluğa doldu.
belki de efendimizledir.:16:

slm kızlar evet hayalet çizgiyi gördüm ama inşaallah iğnein etksi değildir
bi iğne bu kadar zaman vücutta kalmaz heralde :)
test gününe ne kadar var.
ahhh eslem aahhhhh şu kızdan örnek alll biraz.
sana 3 ayda anca yaptırdık testi. bak kıza 2 güne bi test yapıyo :):64::64::64::64::64::64::64:

bi iğne bu kadar zaman vücutta kalmaz heralde :)
test gününe ne kadar var.
ahhh eslem aahhhhh şu kızdan örnek alll biraz.
sana 3 ayda anca yaptırdık testi. bak kıza 2 güne bi test yapıyo :):64::64::64::64::64::64::64:
teste altı gün var iğneyi ayın 3.de oldum aşılamada ayın beşinde yapıldı iğne on gün vücutta kalıyo yazıyo nette ama kafam karışık kışın yaptğımda 10.gün bişey yoktu test yok evde bidaha yapcamda

teste altı gün var iğneyi ayın 3.de oldum aşılamada ayın beşinde yapıldı iğne on gün vücutta kalıyo yazıyo nette ama kafam karışık kışın yaptğımda 10.gün bişey yoktu test yok evde bidaha yapcamda
heeeheheeee hamiş misin yani :)
şansa bugün hafta sonu, kan verirdin:)
canım acilen öğren hamiş olup olmadığını.
belki oruç bebeğini etkiler.
ayyy hamiş misin yani .
ayy ben de merak ettim şimdi.
ben derse gidiyorum hatunlarrrr.
nekadarzor canum nasılsın, geçmişi mi okuyosun kızzz.
7 gibi gelirim. olursanız görüşürüz şekerler..
aeo.
erken çıkayım da faturalı hatta geçeyim :)

canım iğnenin etkisi 7-10 gün arası sürüyor ama genelde 12. günden sonra yapılan testler dikkate alınabiliyor(tabi test bozuk değilse)
yinede inşallah iğne etkisi değilde bebiştir canım:16::16:

okudum canım karpuzlar börekler patates tavalar hepsini gördüm..ayy bunları da canım çekti tabi ama en çokta evde internet çekti canım bende akşamcılara katılmak istiyom:19: hala şu intrnet bağltsn halledemedim :50: çoktan hallederdim ben bu işe ama ablam bizim bağlantıyı nakil yapalım dedi beklioz..bilgisayar sehpanın üstünde ööööylece duruyor akşamları tozu alınıyor aksesuar gibi oldu artık
akşamcımı :9::9::9: ay dafni çok güldüm bu lafına..eeeeee ama artık hallet şunu bak daha fazla kaçırma sende akşamcı ol.:52:
ne güzel işte caanım ya.keşke benimde ablam üstümde yada alt katımda olsa.yada aynı şehirde olsak.ben ramazan girdiğinden beri yanlızım canım.tek başına iftar yapmak zor geliyo...seninki daha iyiymiş...enişte gelince zaten evine çıkarsın...tadını çıkar ablanla ohhhhhhhhhh ne güzel valla.
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.canım başınız sağolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin,yakınlarınada sabırlar versin..
heheheee ben bitirdim hatimi hahahahaa
en birinci ben oldum:72:
:33::33::33::33::33::33::33::33::33:
:46::46::46::46::46::46::46:canım Allah kabul etsin..banada yardım edersin artık:27::27::27::27::27::27:

Back
X