Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ayyy iyi bari sende çaldırmışsın,bende çaldırdım çalıyo :27: :27: Çekindim bide gece gece :10:

Yok sanmam uyuyodur belki :30: Enişte kıyamaz Muhata :21:

Gel kuzumm gel gülümmm,çekirdek çitleriz hem :27: :27: :27:

Bikaç aya kalmaz nasılsa buluşur,filmde izleriz,gezerizde tozarızdaa,birileri duymasınnnn :9: :9: :9: :9:

siz bursaliydiniz demii:47:

Nekadarzorrr Kütahyalım ben,,,Seyyan gelcek görüşcez inşaallllahh,sizde gelinnnnn :52: :52:

Seyyannnn cevap versene canımmm,Muhatı arıyomusun,arayamıyosan eşimden arıcam şimdi hemennnn çok merak ediyorum :31::31::31::31::31::31::31::31:

canım tabiki katarız ama nolur takip et.çünkü giripte bidaha girmeyenler oluyo ve dualar aksayınca okuyan arkadaşlara haksızlık oluyo.ben seni haftaya listeye eklerim.
Ama sen istersen bu liste içinde okuyabilirsin.eksikler oluyo çünkü.
Okunacak dualar kişi başına 3105.sayfada yazıyo canım.bi bak istersen..

yok kuzum ben pc me kişileri duaları kayıt etyom ben ,adetim bitince bi topikteki dualara baslayacagım salı biter tahmini adetim okumaya baslarım.haftaya sen ekle beni canım.yeni listeye ekle gülüm

Nekadarzorrr Kütahyalım ben,,,Seyyan gelcek görüşcez inşaallllahh,sizde gelinnnnn :52: :52:

Seyyannnn cevap versene canımmm,Muhatı arıyomusun,arayamıyosan eşimden arıcam şimdi hemennnn çok merak ediyorum :31::31::31::31::31::31::31::31:

ayyy ne guzel olurdu memleketim ohhh..ama yok iste bu sene izin mizin yok kaldik gene buralarda herkezler gidiyo izine...ama nasip insallah biz sene arabayla gelecez...bursayi gormek cok istiyorum canakkale sehitlerinin kabirleri Eyup sultanda iftar sahur,ne guzel olur ya nasip....nolmus aradinizmi muhatiii rapor veriiin banaaaaa ne oluyoooo muhat anti depresyon ilacimiz iyimisin senn...kiiizz yoksa bebek mi var:49::49::49:

ayyy ne guzel olurdu memleketim ohhh..ama yok iste bu sene izin mizin yok kaldik gene buralarda herkezler gidiyo izine...ama nasip insallah biz sene arabayla gelecez...bursayi gormek cok istiyorum canakkale sehitlerinin kabirleri Eyup sultanda iftar sahur,ne guzel olur ya nasip....nolmus aradinizmi muhatiii rapor veriiin banaaaaa ne oluyoooo muhat anti depresyon ilacimiz iyimisin senn...kiiizz yoksa bebek mi var:49::49::49:

İnşaallah gelirisniiizzz,tüm hayallerin gerçek olur.Seneye bebişinizle gelin e miii....

Muhatın tel meşgulll canımm,koştura koştura yatak odasından eşimin teli aldım geldim :9:

canum özelden bi mesaj geldi de onu sormam gerekti. sana da yollayayım :)
bi bak,

Tamamm neymiş acabaa :26:

Bugün gelmeyenler mi geliyo ne:)
reyyyaaannnn gel gari bak emamız da geldi :)

ooooooooooo çoktan.şuanda konuşuyoruz.iyiymiş.kayınvalidesindeymiş bugün.eşiylede sorun yok...barışmışlar....

Ayyy bende koştur koştur yatakodasında kocamın telini kaptım geldim :9: O değil,kociş beni bekliyodu,ona koştuğumu sandı kesinn hahahaaa,ayy şimdi bide biz küsermişiz :23: Sevindim barışmalarınaaa,akıllı olun ulennnn bebikk gerek bizee kocişle küsmece darılmaca yokkkkkkk okadarrrrrr :52: :52: :52:

Canum mesajı birazdan gönderiyorum.
Ama topikte paylaşma.
Nekadarzor a da sen yolla.

Back
X