Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar herkese selamlar. günlerdir hiç kefim yoktu. atsan atılmaz satsan satılmaz modda gezindim hep. eşimin tahlil sonuçları için cuma günü üniversitide randevumuz vardı. ameleliyat falan demişlerdi kafamız karışmıştı. neyse bize bakan prof. ilgilendi saolsun. daha öncede muayanenesine gitmiştik. proxeed plus verdiler bakalım 3 ay kullanıcakmışız 3 ay sonra tekrar gidicez. işallah güzel sonuçlar alırız. sizlerden ne haber. sanırım kays hamile asbemde sonuç mu bekliyor??
canım öncelikle güzel sonuclar alın tedavinden sonu bebekli olsun inşallah...
bizde eşim için proweed plus kullandık biz hiç bi faydasını görmedik..
benim eşimde sayı hareketlilik morfoloji bozuklugu ve grad 2 varikosel var:50:

aynen canım gıcık her yerde gıcık valla..
bizimkininde hoşuna gitmiyo ama karısamıyo da arkam sağlam:9::9:

sende saol canım..
bak ne dicem mesaj atayım dedim ama mesaj kutun dolmuş boşalt istersen..
eger zaman varsa bitmediyse 100 tane daha alabilirim..
dimi dimiiiiii çekemeyenler çatlasınnn:52::52:
iyilik datlım senden naber gııı :)
iyi kuzu senden naberrr
asbe yi dinle canım hem stresi alıyor hem rahmi besliyor tranfer öncesi çok iyi gelir melissa çayı...:34:
bak ragmi beslediğini bilmiyordum canım sayende bunu da öğrenmiş oldumm:34:
ben geldim... şekerler napıyorsunuz bakim ikizbebiş, nfy,sedacan ve şuanda aramızdan bulunmayan ama her an damlamaya hazır asbe...gününüz güzel olsun:16::16::16::16:
kız ben burdaydım da işlere dalında kk beni atmışşşşşş:21: yoksa bırakırmıyım sizi yalnız
sen onu bunu bırakta nerdesin bakayım onu söyle esprilerle unutturabileceğini mi zannediyorsun olmazzzz:24::24::24:
Ziyaretçi sayısını yanlış gördüm zannetmiştim ama değilmiş maşallah :nazar::nazar::nazar:

Hiç üzerinize alınmayın benim gelişimin şerefine bu sayı :)
hepsi senin olsun bacımmmmmmmmm iyi ki geldin:16:
asbelove in kod adı kuzum:52::52::52:

uyyyyyyyyyyyyyyy bizim asbelove tamam simdi caktım:) napam kuzum burda oyalanıyom hoca esmaül hüsna verdi günlük cekebilecegim dileklerimin kabulüiçin bunları cekecem bakın yazayım adetliyken cekilyomus
ya allah ya vedud ya cami 1000 tane
ya zül celali velikram 100 tane
ya kadir 100
bunları cekicem adetim bitiyo yarınada topiklerdeki dualarıma baslayacagım baya birikti
ay kızlarrr ne güldürdünüz beni burda var ya Allahtan yalnızdım koca dükkanda da görmedi kimse yerlere yatışımı:60::60:

Iyi kuzu senden naberrr

Kız ben burdaydım da işlere dalında kk beni atmışşşşşş:21: Yoksa bırakırmıyım sizi yalnız
sen onu bunu bırakta nerdesin bakayım onu söyle esprilerle unutturabileceğini mi zannediyorsun olmazzzz:24::24::24:

Hepsi senin olsun bacımmmmmmmmm iyi ki geldin:16:

Ay kızlarrr ne güldürdünüz beni burda var ya allahtan yalnızdım koca dükkanda da görmedi kimse yerlere yatışımı:60::60:
:) kız dedim buda yeni bişimi ne acaba :) heheh

kızlar herkese selamlar. günlerdir hiç kefim yoktu. atsan atılmaz satsan satılmaz modda gezindim hep. eşimin tahlil sonuçları için cuma günü üniversitide randevumuz vardı. ameleliyat falan demişlerdi kafamız karışmıştı. neyse bize bakan prof. ilgilendi saolsun. daha öncede muayanenesine gitmiştik. proxeed plus verdiler bakalım 3 ay kullanıcakmışız 3 ay sonra tekrar gidicez. işallah güzel sonuçlar alırız. sizlerden ne haber. sanırım kays hamile asbemde sonuç mu bekliyor??

canım benim güzel haberlerle gelmişsin bakıyorum hadi inşallahhhh 3ay sonra herşey çok daha güzel olacak bence 3aya kalmadan senden de güzel haberler alacağız dediydi dersin:34:
kaysın cuma günü netleşecek ama geçen gün test yaptı 2.çizgiyi gördü inşallah cumada netleştirip haber verecek canım melek181in test günü bugün inşallah ondan da hamiş haberleri alacağız bendeeee daha 1hafta var inşallah bebişim benimledirrrrr:16:

canım öncelikle güzel sonuclar alın tedavinden sonu bebekli olsun inşallah...
bizde eşim için proweed plus kullandık biz hiç bi faydasını görmedik..
benim eşimde sayı hareketlilik morfoloji bozuklugu ve grad 2 varikosel var:50:

canım bizdede morfoloji %1 ve sayıda da saıkıntı var. bak sizde de işe yaramamış.siz ne kadar kullandınız canım??

canım benim güzel haberlerle gelmişsin bakıyorum hadi inşallahhhh 3ay sonra herşey çok daha güzel olacak bence 3aya kalmadan senden de güzel haberler alacağız dediydi dersin:34:
kaysın cuma günü netleşecek ama geçen gün test yaptı 2.çizgiyi gördü inşallah cumada netleştirip haber verecek canım melek181in test günü bugün inşallah ondan da hamiş haberleri alacağız bendeeee daha 1hafta var inşallah bebişim benimledirrrrr:16:

saol tatlım benim hep beraber bu yazı sıra sıra hamilelik haberleriyle gçirelim işallah. hadi bakalım melek başı çeksin ardından kays ardından da sen gel işallah canım.

canım bizdede morfoloji %1 ve sayıda da saıkıntı var. bak sizde de işe yaramamış.siz ne kadar kullandınız canım??

saol tatlım benim hep beraber bu yazı sıra sıra hamilelik haberleriyle gçirelim işallah. hadi bakalım melek başı çeksin ardından kays ardından da sen gel işallah canım.

biz 3 ay kullandık canım..morfoloji %3 tü bizim morfolojiyi zaten hiç bi ilaç değiştiremez canım bu cok zor:50:
ama sayıda 25.000 cogalmıştı sadece

iyi kuzu senden naberrr

kız ben burdaydım da işlere dalında kk beni atmışşşşşş:21: yoksa bırakırmıyım sizi yalnız

hepsi senin olsun bacımmmmmmmmm iyi ki geldin:16:

ay kızlarrr ne güldürdünüz beni burda var ya Allahtan yalnızdım koca dükkanda da görmedi kimse yerlere yatışımı:60::60:

İyi ki geldim çünkü bana çokkk iyi geliyorsunuz :16::16::16:

akşamcımı :9::9::9: ay dafni çok güldüm bu lafına..eeeeee ama artık hallet şunu bak daha fazla kaçırma sende akşamcı ol.:52:

ne güzel işte caanım ya.keşke benimde ablam üstümde yada alt katımda olsa.yada aynı şehirde olsak.ben ramazan girdiğinden beri yanlızım canım.tek başına iftar yapmak zor geliyo...seninki daha iyiymiş...enişte gelince zaten evine çıkarsın...tadını çıkar ablanla ohhhhhhhhhh ne güzel valla.

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.canım başınız sağolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin,yakınlarınada sabırlar versin..

:46::46::46::46::46::46::46:canım Allah kabul etsin..banada yardım edersin artık:27::27::27::27::27::27:

:) sorma ya bir katılamadım akşamcılara..geçen gün isyan çıkardım zaten. artık nakil mi yapcanız ne yapacaksanız yapın dedim resti çektim:52:..onlar cep tel den giriyor internete tuzları kuru benim telefonla zor oluyor :((

Kız eniştem bizim şirkette çalışıyor akşam eve beraber gidiyoruz..zaten gündüz baraber akşam evde bari rahat etsin adamcağız diyorum ama O çağırtırıyor bi de...Eşim evde yok ya sahipsiz bırakmamaya çalışıyor yazıııık..Allaha şükür canım bunca yıldır bizin en büyük hayalimizdi birbirimize yakın oturmak nihayet oldu..normalde ben de çok yanlız kalırım..bizim işten dolayı eşimle yılın belkide 4 ayında ayrıyız..1 haftadır yok çarşamba akşamı gelecek perşembe günü akşam trabzona gidecek 3-4 günde orda kalır...hep böyle bizim..

nasılsnız yalnızlık ta zor bu halde keske bırı olsa yemegımı yapsa bende klıma altıda uyusam ne ıyı olurdu artık hep halsız olmaktan sıkıldım hıcbısey yapamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:14::14::14::14::14::14::14:

aminnn kuzu aminnnn hehe:16::49::49: bizimde morfoloji %1 yaşasınnnnn:52::52:
biz 3 ay kullandık canım..morfoloji %3 tü bizim morfolojiyi zaten hiç bi ilaç değiştiremez canım bu cok zor:50:
ama sayıda 25.000 cogalmıştı sadece
bize de bir ilaç verdi dr. sayımız yükseldi morfoloji de çıka çıka %3ü gördü ama şimdi %1
taze gelin seni hemiiii :)
evettt herkes eskidin artık diy ama ben hala kendimi 22yaşında hissediyorum kiiii:52::52::52:
İyi ki geldim çünkü bana çokkk iyi geliyorsunuz :16::16::16:
canım benimmmmmmmmmmmm:16::16:

:) sorma ya bir katılamadım akşamcılara..geçen gün isyan çıkardım zaten. artık nakil mi yapcanız ne yapacaksanız yapın dedim resti çektim:52:..onlar cep tel den giriyor internete tuzları kuru benim telefonla zor oluyor :((

Kız eniştem bizim şirkette çalışıyor akşam eve beraber gidiyoruz..zaten gündüz baraber akşam evde bari rahat etsin adamcağız diyorum ama O çağırtırıyor bi de...Eşim evde yok ya sahipsiz bırakmamaya çalışıyor yazıııık..Allaha şükür canım bunca yıldır bizin en büyük hayalimizdi birbirimize yakın oturmak nihayet oldu..normalde ben de çok yanlız kalırım..bizim işten dolayı eşimle yılın belkide 4 ayında ayrıyız..1 haftadır yok çarşamba akşamı gelecek perşembe günü akşam trabzona gidecek 3-4 günde orda kalır...hep böyle bizim..
keşke benimde anlaşabileceğimiz bir akrabamızla yakın otursak yaa kıskandım şimdiii:16:
nasılsnız yalnızlık ta zor bu halde keske bırı olsa yemegımı yapsa bende klıma altıda uyusam ne ıyı olurdu artık hep halsız olmaktan sıkıldım hıcbısey yapamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:14::14::14::14::14::14::14:
kıyamam canım sabır sabır az kaldı gerçi 2ay sonra da bebişten bişey yapamayacaksın ama o zaman keyif olacak keyif inşallahhh:16::16:

canım bu ilaç bide dünyanın parası bi işede yaramıyor:50:

hemi de nasıl kutusu 200tl cik:1:
biz onun yerine arginmax aldık bir de dr.un verdiği ilaç gerçi daha pahalıya mal oldu dr.un verdiği ilaçta kaçak geliyor türkiyede satışı yasak ona da bayıldık 150tl ohhhh geçmişler olsunnn:52::52:

Allah yardımcın olsun canım. en sıkıntılı zamanlara girdin ama doğunca hepsini unutacaksın. zır zır zır gece gündüz uyku yok:)

Canımmmm anne olmak kolay değil azıcık daha sabret az kaldı.

merhaba kizlar..
nasilsiniz?
emacim hosgeldin cnm..insallah en kisa surede sikintilarindan kurtulursun cnm..rabbim yardimcin olsun..

"dualarımız,............................................................................................için okunacak…
***enbiya suresi89.ayeti ’’ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdan ve ente hayrul varisin’’ ***
ey rab.ey rabbim.ibrahim'e ismail'i,zekeriya'ya yahya'yı,meryem'e isa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver aminnn…"

dua listemiz "

19.07.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
nick yasin suresi ihlası şerif suresi ve enbiya suresi 89. Ayet ne için okuyoruz?

Hayalot 5 adet 116 adet ihlas/100 adet sağlıklı hamilelik&kolay doğum
ayşe035 5 adet 116 adet ihlas/100 adet sağlıklı hamilelik&kolay doğum
seyyan 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
ecrinn07/aslı 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
dilek 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
sevil61 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
muhat 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
nekadarzor 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
eslemliva 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
kays 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
krızantem83 5 adet 116 adet ihlas/100 adet sağlıklı hamilelik&kolay doğum
melek181 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
seybill 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
nfy_9185 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
mutluluk27 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
nurusima81 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
pıedra3321 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
alev99 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
dafniya 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
gülchan 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
asya_28 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
folikasitka 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
taliss 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
elanor01 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı ve sağlıklı evlatlar
yliss 5 adet 116 adet ihlas/100 adet hayırlı sağlıklı doğum

notlar: 123 yasin suresi 3000 adet ihlas,2600 enbiya
kızlar yeni yapılacak listeye benide ekleyin hayırlısı ile gönlündeki ile evlenmesi ve hayırlı saglıklı evlatlar için :)

Back
X