Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhat yaptınızmı sahurunuzu bakem....senle konuşurken kociş aramış..kimle konuşuyodun dedi..kiminle olabilir dedim.muhat mı dedi:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

seyyan cnm gecmis olsun ne olmus sana..Rabbim sifa versin,,antibiyotikle kirmizi cok ramazanda cok yakisiyor,benim kirmizilar gelince seninkide cekemedi geldi heralde ne varsa keske gelmeseydi ama oda iyidir onada sukur,en azindan yumurtluyoruz

geçmişte canım iyi haber yok pek.melek181 imizin tedavisi negatif malesef.

evet yaaa ne diyimki onu cok iyi anliyorum ve soz yetmiyor bu durumlerda,o bunu yasayarak atlatacak aglayacak depresyona girecek sonra normale donecek,ama Rabbim bol sabir versin bu durumlarda sabir istiyor insallah kendiliginden gelir nazli bebek

seyyan cnm gecmis olsun ne olmus sana..Rabbim sifa versin,,antibiyotikle kirmizi cok ramazanda cok yakisiyor,benim kirmizilar gelince seninkide cekemedi geldi heralde ne varsa keske gelmeseydi ama oda iyidir onada sukur,en azindan yumurtluyoruz

sorma canım ya göz enfeksiyonu oldum.nasıl bir enfeksiyonsa şaftım kaydı.:37::37:aynada kendimi tanıyamıyorum:1:
benim kırmızılar çok fesat...:27::27:birininkiler geldimi dayanamıyo geliyo..:52:
doğru en azından yumurtluyoruz ya......:26::26::26:

iyii sahurlar arkadaşlar benim kırmızılarda geldi 2. ayımızda olmadı hayırlısı ne ise o olsun herkes için bi dahaki aya kısmet artık :16::16::16::16:

evet yaaa ne diyimki onu cok iyi anliyorum ve soz yetmiyor bu durumlerda,o bunu yasayarak atlatacak aglayacak depresyona girecek sonra normale donecek,ama Rabbim bol sabir versin bu durumlarda sabir istiyor insallah kendiliginden gelir nazli bebek

bazen ne düşünüyorum biliyomusun....:28::28::28:bu topiğe kazık kakacakmışım gibin geliyo:9::9::9:
yıllaaaaaaaaaaaar sonra hala burda liste yayınlayan seyyen olarak kalcam heralde:52::52:

kızlar sabah kulağımın yanında çıkan büyük bir bezeyle uynanınca korktum.ve bu gün iki doktora gittim.sol gözüm kapandı.şişti,kan topladı.yüzümün sol tarafı,şiş ve zonkluyo.
neyse gözdeki iltihap çok fazla olduğu için lenf bezlerine kadar sarmış.yüklü bir antibiyotik ve antibiyotikli damlalar verdi,daktır.bende iftarla sahurda içerim diye düşünüyodum ki arası yakın olduğu için antibiyotik ağır gelebilirdi derkeeeeeeeeen,bilin bakalım noldu,,,,,
eslemin o kendilerini hiç sevmediği ve benimde hiç sevmediğim o KIRMIZILAR erken geldi.üzüleyimmi,sevineyimmi.tabi antibiyotiği saatlerinde içebilicem amaöte yandan yine bebiş yok.gerçi ben pes etmiştim zaten kendiliğinden olmaz diye ama,dilim başka yüreğim başka düşünüyomuş...
işte benden böyle....durumbundan ibaret.hepinize ayrı ayrı yazmadım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ediyorum...bu arada muhatçım hatimim bitecekti ama,eeee malum kırmızılar gelince kaldı.galiba bu iş en çok sana yaradı.
ama haberin olsun bitince aradaki farkı kapatarım nasılsa ona göre...:1::1::1:
hadi gelin.yazık bana.hastayım ben beni yanlız bırakmayın.ben hasta olunca çoooooooooook kırılgan ve hassas olurum bak:14::14::14::14:
dafniya sende artık akşamcı ol yoksa ben seni gelip zorla akşamcı yapacam heeeeee ona göre....
vardır bunda da bi hayır,
ben bi kuranımı okuyum en iyisi :)
hakkında hayırlısı canım enfeksiyonun gecmeside önemli dikkat et kendine.cok gecmiş olsun tedavin bitince gene denersiniz kuzum
canım adamlar 12 senedir deniyor :)
144 aydır nazlanıyor seyyanın sıpa :)
olmadı yine :43::43::43:5.negatifimi aldım :14::14::14:
rabbim tez zamanda OL emrini versin inşaallah, ne diyeceğimi bilmiyorum:(
muhat yaptınızmı sahurunuzu bakem....senle konuşurken kociş aramış..kimle konuşuyodun dedi..kiminle olabilir dedim.muhat mı dedi:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Allahtan murat diye karıştırmıyo :)
yumurtlak arkadaşlarım benim :)
:21:

vardır bunda da bi hayır,
ben bi kuranımı okuyum en iyisi :)

canım adamlar 12 senedir deniyor :)
144 aydır nazlanıyor seyyanın sıpa :)

rabbim tez zamanda OL emrini versin inşaallah, ne diyeceğimi bilmiyorum:(

Allahtan murat diye karıştırmıyo :)

yumurtlak arkadaşlarım benim :)
:21:

yumurtlak ama bizim yumurtalar fos çıkıyo....:1::1::1:
canım stres yapma benim adet dedim ya 8 gün sürer...eeee bitirirsin o zamana zaten..bak sana avans verdim ona göre:33::33:

haa bide adamlar 12 yıldır deniyo demişin ya....çok güldüm hatta bayıldım....:60::60::60::60::60:

bazen ne düşünüyorum biliyomusun....:28::28::28:bu topiğe kazık kakacakmışım gibin geliyo:9::9::9:
yıllaaaaaaaaaaaar sonra hala burda liste yayınlayan seyyen olarak kalcam heralde:52::52:

yemin olsun bende az once buna benzer bisey dusundum hatta yazacaktim sen yazmissin...bende dusunuyorum bazenki,belkide cogumuzun bebeyi olmayacak..ama umut ediyoruz,cunki yarin ne olacak bilmiyoruz,ne garip tedaviler goruyoruz sonucu belli deyil,ama biz hala ugrasiyoruz umut ediyoruz...dedigin gibi yillar sonra adetten kesilince pes edicez galiba artik bebek olmaz diye,80 li yaslarda ben sana soruyorum,seyyan bu ay bebek varmi titrek bi sesle,sende dersin aaa ben adetten kesilmemismiydimkiii??

yumurtlak ama bizim yumurtalar fos çıkıyo....:1::1::1:
canım stres yapma benim adet dedim ya 8 gün sürer...eeee bitirirsin o zamana zaten..bak sana avans verdim ona göre:33::33:

haa bide adamlar 12 yıldır deniyo demişin ya....çok güldüm hatta bayıldım....:60::60::60::60::60:
olsun fos mos yımırtlıyok ya ona bak :)
geçmişin birazını okudum da acaba ema hamile mi ki :)
özelden benzer b mesaj atmıştım, sonra okuyunca şaşırdım, inşaallah hamiledir, ve bütün bu olanlar :16:ona bebeğini getirir :16:
12 yıl ve daha bilmem kaç ay :)

yemin olsun bende az once buna benzer bisey dusundum hatta yazacaktim sen yazmissin...bende dusunuyorum bazenki,belkide cogumuzun bebeyi olmayacak..ama umut ediyoruz,cunki yarin ne olacak bilmiyoruz,ne garip tedaviler goruyoruz sonucu belli deyil,ama biz hala ugrasiyoruz umut ediyoruz...dedigin gibi yillar sonra adetten kesilince pes edicez galiba artik bebek olmaz diye,80 li yaslarda ben sana soruyorum,seyyan bu ay bebek varmi titrek bi sesle,sende dersin aaa ben adetten kesilmemismiydimkiii??

eeee kalplerimiz bir...
kız seksen yaşına kadar yaşarmıyız acaba....
ay gülermisin ağlarmısın..
ne tuhaf bi durumumuz var dimi....
ayrıca anneme çekersem 7 yılım var adetten kesilmeye...acele etmem lazım:6::6::6::6::6::6::6:

muhaat camasir makinen calisiyomu???bide hesaplasana sana zahmet ben 12 yillik evliyim 30 yasima girecem,ben 80 yasima geldigimde benim sipa kac ay nazlanmis olacak???

olsun fos mos yımırtlıyok ya ona bak :)
geçmişin birazını okudum da acaba ema hamile mi ki :)
özelden benzer b mesaj atmıştım, sonra okuyunca şaşırdım, inşaallah hamiledir, ve bütün bu olanlar :16:ona bebeğini getirir :16:
12 yıl ve daha bilmem kaç ay :)

ay inşaallah öyledir.emamıza moral ve mutluluk getirir....
bakarsın olur kız.her şerde bir hayır vardır ya,inş.öyledir

arakadaşlar bizim bi akraba 14 yıl hamile kalamamıs süt buharı yapmış o ay hamile kalmış tabii Rabbim öle yazmış ama oda etkili olsu Allahn izniyle diyo deneyebilirsinz

Back
X