Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

attığınız bu adımlar her ne ise ki malum konudur......size mutluluk ,getirsin..meleklerinizi getirsin inşaallah canım...bu adım bu uğurda mutlu sonla biten son adımınız olsun...
tahmin ettiğin gibi canım inşallah gerçek olur.amin canım ALLAH razı olsun bu ne güzel bir dua yüzüm güldü biranda Rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda amin ecmain

canım sıkkın ya...üzgünüm..buraya hergirdiğimde birinin güzel haberini duymak istiyorum...
ama duyamayınca,kendimde nasıl yıkılıyosam sizler içinde aynı duyguları hissediyorum..
gecenin arkası sabahtır ya....sabah güneşimiz doğsun artık istiyorum...

tarifi erken vereydin ya :) tabiki de senden bahsediyorum ara
aradın mı verdiğim numarayı :16:
birşey olmaz yarında yapar beni çağırırsın içmeye artık:1::1::1:
bende çikolatalarımı alır gelirim seyyan takıl peşime yarın muhatlara gidiyoruz:10::10::10::10::10:
aradım canım konuştum sperm artırmak için kür yapıyormuş canım bizim zaten tek çaremiz tüpbebek
ve bunun için gerekli sperm var şükürler olsun o yüzden sipariş vermedim siz aldıysanız şifa olsun size bebiş olarak dönsün inşallah:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aynen canım büyüklük bende kalsın ramazan ayı affetme ayıdır boş ver iyilik yap denize at demişler
herkes kalbinin ekmeğini yer bende onun sayesinde sevaba giriyorum şükürler olsun Allah onları başımızdan eksik etmesin kötü bile olsalar analar inşallah bizde ana olunca anlarız onların hallerinden.
bizimde her sene belediye sokak iftarı verir çok güzel oluyor bütün komşularla gidiyoruz bu sene olunca kısmet olursa yine giderim
oh sizinde sefanız olsun :16::16::16::16:ay inşallah canım çifte bayram yaşarız inşallah bu arada sen işlerini hallettinmi birlikte adım atıcaz unutma:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aynen öle cnm sevabı almak daha güzellll
bugün gittim idrar kültüründe mikrop çıkmış raporu göndermediler ilaç kullanıp tekrar tahlil yaptırıcam ondan sonra rapor heyete yollanacak mış
bakalım ne olucak herşey bitti derken bu çıktı bunda da vardır bi hayır
seninle aynı adımı atmayı bende bekliyorum kızzzz inşllh nasip olur bizeeeeeeeeeee:29::16:

kızlarr size bir rüya anlatcamm bi arkadaşım benim hamile olduğumu ve sevindiğimi görmüş,bu arkadaşım geçen haftalarda trafik kazası geçirmişti ve şimdi bacakları tutmuyoo inşallah fizik tedaviyle iyileşecek.çok üzülmüştüm duyduğumda çünkü durumu kötüydü ve 4 yıl çocuğu olmamış sonrasında Allah nasip etmiş,şimdi 4 aylık kızı var ama onun iyileşme süreci uzun sürecek biraz,rüyada hamilelik görmek iyimidir sizce,

canım sıkkın ya...üzgünüm..buraya hergirdiğimde birinin güzel haberini duymak istiyorum...
ama duyamayınca,kendimde nasıl yıkılıyosam sizler içinde aynı duyguları hissediyorum..
gecenin arkası sabahtır ya....sabah güneşimiz doğsun artık istiyorum...
ah cnm aynı şeyleri yaşıyoruz resmen inş o sabahın ardında ki güneş yakındır bize de doğmaya......:26:

Oooo hemseriyiz desene canim yaa adi yabanci gelmiyo hangi hastanede

evet hemşeriyiz:)hastanede çalışmıyomuş cnm kendi özel yeri varmış vede çok pahalıymış ama iyide olduğunu söylüyolar,sanırım öncesinde balcalıdaymış,bana onu söylemişlerdi ama uçakla gidip gelebileceğim biyer olmalı,oyüzden Ankarayı tercih ettim ben

birşey olmaz yarında yapar beni çağırırsın içmeye artık:1::1::1:
bende çikolatalarımı alır gelirim seyyan takıl peşime yarın muhatlara gidiyoruz:10::10::10::10::10:
aradım canım konuştum sperm artırmak için kür yapıyormuş canım bizim zaten tek çaremiz tüpbebek
ve bunun için gerekli sperm var şükürler olsun o yüzden sipariş vermedim siz aldıysanız şifa olsun size bebiş olarak dönsün inşallah:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Muhat muhabbetinize bodoslama daldim ama ne kürü

evet hemşeriyiz:)hastanede çalışmıyomuş cnm kendi özel yeri varmış vede çok pahalıymış ama iyide olduğunu söylüyolar,sanırım öncesinde balcalıdaymış,bana onu söylemişlerdi ama uçakla gidip gelebileceğim biyer olmalı,oyüzden Ankarayı tercih ettim ben
ankarada kime geliyorsunz

aynen öle cnm sevabı almak daha güzellll
bugün gittim idrar kültüründe mikrop çıkmış raporu göndermediler ilaç kullanıp tekrar tahlil yaptırıcam ondan sonra rapor heyete yollanacak mış
bakalım ne olucak herşey bitti derken bu çıktı bunda da vardır bi hayır
seninle aynı adımı atmayı bende bekliyorum kızzzz inşllh nasip olur bizeeeeeeeeeee:29::16:
aaaaaaaaaa öylemi canım Allah şifa versin bak herşeyde var bir hayır en azından tedavini olursun merak etme antibiyotikle çabuk atlatırsın ve sonra gelsin bebişler.senin en azından mikrop çıkmış hem tedaviside var ben ne yapayım miyomla cebelleşip duruyorum
Rabbim bu mübarek ayın ve saatlerin hatırına hepimize şifa versin ve bebeklerimizi seneye ramazan ayında kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

muhatın eşi gelmiş kızlar ve çıktı.hepinize selam etti...
bendende selam olsun.bende çıkıyorum.
daha güzel yarınlarda görüşürüz...inşaallah

Hmm anladim canim ya benim esimde de malesef biraz sorun var varikosel ameliyati oldu gecen sene bende de yumurta tembelliği var

Muhat muhabbetinize bodoslama daldim ama ne kürü
canım muhat bir aktardan sperm sayısını artırıcı kür almış benim eşimede şifa olması için haber verdi bende telefonla aradım yeterki erkekte birkaç tane sperm çıksın biz onu verdiğimiz kürlerle çoğaltıyoruz dedi şifa Allah'tan sebeplere sığınıyoruz işte:34::34::34:

canım kusura bakma ben fark edemedim bebeğin tutunmamış çok üzüldüm 1 ay önce tüpbebek tedavisinden negatif sonuç alan biri olarak seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim Rabbim inşallah sana meleğini tedaviye gerek kalmadan göndersin.aslında ben çok umutluydum senden hem hayalet çizgiyide görmüştün Rabbim sabır versin inşallah sözün bittiği ve duaların başladığı yerdeyiz inan her zaman dualarım sizinle inşallah birgün hepimiz anne olucaz Allah'ın izniyle amin

muhatın eşi gelmiş kızlar ve çıktı.hepinize selam etti...
bendende selam olsun.bende çıkıyorum.
daha güzel yarınlarda görüşürüz...inşaallah
aleyküm selam güle güle canım rüyanda cennet kokulu bebişlerini görürsün inşallah

canım muhat bir aktardan sperm sayısını artırıcı kür almış benim eşimede şifa olması için haber verdi bende telefonla aradım yeterki erkekte birkaç tane sperm çıksın biz onu verdiğimiz kürlerle çoğaltıyoruz dedi şifa Allah'tan sebeplere sığınıyoruz işte:34::34::34:

Hadi a ya nasil bir kur acaba benim esimde de sperm azligi var ameliyat sonrasi tüp bebek bile zor olur demislerdi suan biraz daha iyiyiz ama hala bebis icin yeterli degil

Back
X