Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eeeeee kadın akibetini düşünmüştür bir an.....:30::30::30::30:
ay 4 tane düşünsene hiç yatamam o zaman ben..hep ayakta duran bi meyve vamıydıııııııııııı:28::28::28:
bildiğim kadar yok ama gerçi ananası dik koyduğunda duruyyyy:52::52::52:
zor olur ama düşünsene büyüdükten sonrasını muhteşem ötesi olurrr:52::52:
seyyankk ya gelmeye karar verdi :)
rabbim biricik yaratmış beni :)
sen bir tanecik muhatımızsın bizim:52::52:

yoq canım ne gelcek..hadi sen yap muhabbetini.Tamam tamam oruçlu olmayaydı...:)))
gelmezdi dimii:23::23::23:
seyyankk ya gelmeye karar verdi :)
rabbim biricik yaratmış beni :)
biriciğim benim....biricik kavunum..yerim seni ben.koca sene yesem bitiremem zaten:56::56::56::56:
bende varya heryere gidicem...ne çok geziyom kız ben,bak şimdi düşündüm de...
ama kk ya geleceeeeeeem...inşaallah

ananasmııııııııııı:26::26::26:
olsun ben ananas olmaya razıyıııııııııııım

aaaaaaaaaaaaaaa hadi çıktım ben
kopamıyo insan sizden yahu
hadi öptüm hepiciğinizi
bide sevdim:16::16::16::16:

kızlar ben çıkıyorum.YATÇAMDA azıcık ondan....:1::1::1::1:

enişteniz az sonra kalkacak uykudan...azcık geyik muhabbeti yapalım:1::1::1:
enişte oruçlu aklınıza yanlış bişi gelmesin leyyyyn....
ben dekuranıma devam edeyim :)
kız ancak senden karpuz seyyandan kavun olur karıştırmış olmayasın:52::52:

hee bilelim de belli mi olur:1::1:
bıçakla gelmeyin uleyyyynnnn,
kavun karpuz var :)

:17::17::17::17:

biriciğim benim....biricik kavunum..yerim seni ben.koca sene yesem bitiremem zaten:56::56::56::56:
gel tabi bak seni götüreceğim yerler var

isftardan sonra yazsaydın o mesajı elimden çekeceğin vardı yani muhatı mumla arayacaktın:1: güzel geyik muhabbeti çıkardı o mesajdan ama ahh eniştenin oruçlu olması kötü oldu:52::52::52::52::52:..Allah kabul etsin orucunu

Rabbim ablanın yar ve yardımcısı olsun inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim ablana:16::16:
Allah razı olsunnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

ALLAH sizden de razı olsun.........

HEpinize MÜJDEli haber vermek nasip olsun.....

Nasılsınız kızlar,hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,oruç tutanlara Allah kabul etsin.Bende tutuyorum şükür,Nehir hanımla uğraşıp duruyorum:1:Hareketlenmeye dönmelere başladık gündüzleri eskisi gibi çok uyumuyor böyle oluncada işim dahada zorlaşıyor:31:Bu arada yeni face açtım bende diğer topikten arkadaşları ekledik birbirimizi,sizlerdende vermek isteyen olursa özelden msj atın eklerim faceye:34:Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun,iyi iftarlar şimdiden:16::21:

ben dekuranıma devam edeyim :)

bıçakla gelmeyin uleyyyynnnn,
kavun karpuz var :)

gel tabi bak seni götüreceğim yerler var

sende bırak git bizi zaten:14::14:
yerim sizin gibi kavunu karpuzu bea:1::1::1:
bende gelem mi bende hangi şehirde olduğunu bilmiyom ama olsun bende gelem:52::52:

isftardan sonra yazsaydın o mesajı elimden çekeceğin vardı yani muhatı mumla arayacaktın:1: güzel geyik muhabbeti çıkardı o mesajdan ama ahh eniştenin oruçlu olması kötü oldu:52::52::52::52::52:..Allah kabul etsin orucunu
akşama yaparız :)

Nasılsınız kızlar,hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,oruç tutanlara Allah kabul etsin.Bende tutuyorum şükür,Nehir hanımla uğraşıp duruyorum:1:Hareketlenmeye dönmelere başladık gündüzleri eskisi gibi çok uyumuyor böyle oluncada işim dahada zorlaşıyor:31:Bu arada yeni face açtım bende diğer topikten arkadaşları ekledik birbirimizi,sizlerdende vermek isteyen olursa özelden msj atın eklerim faceye:34:Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun,iyi iftarlar şimdiden:16::21:
canım özeline atıyorum adımı :)

hadee adamı yol yorgunu haliyle yürütcektin bi de:27:

Hissetmişim yaa görün mü? ama ben gündüz aradım biraz naz falan yaptım ne zaman gelcen biz hep böyle ayrı mı kalcaz diye hiç renk vermedi..bende anneme gidem bari dedim sonra yorgunum diye vazcaydım iyi de yapmışım..

hoş geldin canımm maaşallah suphanallah:16:
bende atam mı özelden bende:52:
akşama yaparız :)

canım özeline atıyorum adımı :)
yanlışlıkla bana atsana :52:
ALLAH sizden de razı olsun.........

HEpinize MÜJDEli haber vermek nasip olsun.....
amin canım aminnnn :16:
Hissetmişim yaa görün mü? ama ben gündüz aradım biraz naz falan yaptım ne zaman gelcen biz hep böyle ayrı mı kalcaz diye hiç renk vermedi..bende anneme gidem bari dedim sonra yorgunum diye vazcaydım iyi de yapmışım..
e tabi kuzum 9yıl oluyor nerdeyse telepatiye geçmiş olmanız lazım artık:16:

Back
X