Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoş geldin canımm maaşallah suphanallah:16:
bende atam mı özelden bende:52:

yanlışlıkla bana atsana :52:

amin canım aminnnn :16:

e tabi kuzum 9yıl oluyor nerdeyse telepatiye geçmiş olmanız lazım artık:16:

yanee ama toplamda 7 sayılır çünkü çoğu ayrılıkla geçti o 9 yılın..:52::52::52::52:

slm kızlar nasılsınz ben iyiym elh. daha bi saat önce kalktım hiç kalkmak istemiyorum sürekli yatma istiyorum bu gün... bana dua edin....

bendebebek alışverişlerine çıkmak istiyorum bende minik minik kıyafetler yıkayıp ütülemek istiyorum bende biberon suluk bebek çantası taşımakistiyorum bende aha geldi aha gelecek diye heyecan yapmak istiyorum..... Allahım lütfeennnnn nasib et şu mübarek ayda ne olur rabbim....

yanee ama toplamda 7 sayılır çünkü çoğu ayrılıkla geçti o 9 yılın..:52::52::52::52:
olsun kuzum işte görüşmediğin o dönemlerde geliştirdiniz zaten telepatiyi:1::1::1:
slm kızlar nasılsınz ben iyiym elh. daha bi saat önce kalktım hiç kalkmak istemiyorum sürekli yatma istiyorum bu gün... bana dua edin....
çok şükür canımcım Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimmmm bugünler de geçecek Allahımın izniyle:16:

kızlar merhaba nasılsınız çok uzun zaman oldu kk bakamıyorum tanıdığım tanımadığım herkes iyidir umarım bende haberler çok şükür güzel,bebeğim olacak Allah nasib ederse 13haftalık olduk Allah hepinizden razı olsun çok dualar okuduk birbirimize hakkınızı helal edin Rabbim sizlerede tez zamanda nasib etsin hamile arkadaşlarında kucağına almayı nasib etsin inşallah
sizlerde haberler nasıl

Canım ne güzel bir haberle döndün Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

nasılsınız
muhat eslem seyyan sahurda gırdım kızlar sızlerı yakalayamadım..
benden hemen once çıkmıssınız
ben artık rahatsızlıklarımdan bahsetmekten sıkıldım affedın ama sızden baska da anlaatacak kımsem yok
dun ıftardan once çok sancı cektım korktum annemı aradım artık ara ara olacak dedı daha fazla devam ederse acıle gıt dedı esım gelıp halımı gorunce çok korktu sarılıp çok agladım nasıl dogum yapıcam dedım sonra neysekı hafıfledı artık temızlıgmı bıtırsem ıyı olacak çünkü kızım erken gelmek ıstıyo

Kendini şimdiden bu kadar strese sokma doğum anında Rabbim yardım ediyor hiç merak etme canım

iyiym canım sen nasılsın,
senden gelecek güzel haberde gözümüz kulagımız :)
dün iğne ucu kadar kan geldi kızlar. kasıklatrım çok ağrıyodu. bende dedim ahada regl oldum diye amma şimdiye kadar yok bişi.
ama olmama da az kaldı

muhat bebisin oturma kanamasi olmasin:32:

Krizantemin dediği gibi oturma kanamasıdır canımmm aynı şeyi düşünmüşüz

ay bu başlığın altına hamileyim yazsam ne güzel yakışırdı dimi:23::23:

ama ben bu haftaki duaların kimlere okunacağını açıklayacağım

e_m_a
ayşe035
krizantem83

çabuk okuyun leeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyn duaları

Canımmm demek bana da okunacak 2 hamişin yanında tek tabanca :) Allah razı olsun seyyanım ama bebek isteyenlere öncelik tanınsaydı.Yanlış anlama adımı görünce çok mutlu oldum aslında :16::16:

hehe hep öyle derler zaten:23::23::23::9::9::9:

kızlar ben çıkıyorum.YATÇAMDA azıcık ondan....:1::1::1::1:

enişteniz az sonra kalkacak uykudan...azcık geyik muhabbeti yapalım:1::1::1:
enişte oruçlu aklınıza yanlış bişi gelmesin leyyyyn....

yoq canım ne gelcek..hadi sen yap muhabbetini.Tamam tamam oruçlu olmayaydı...:)))

Alemsiniz kızlar ya :)

inşaallah canım..bende belkim hamile gelirim oraya:49::49::49::49:

İnşallahhhh canımmmm

Nasılsınız kızlar,hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,oruç tutanlara Allah kabul etsin.Bende tutuyorum şükür,Nehir hanımla uğraşıp duruyorum:1:Hareketlenmeye dönmelere başladık gündüzleri eskisi gibi çok uyumuyor böyle oluncada işim dahada zorlaşıyor:31:Bu arada yeni face açtım bende diğer topikten arkadaşları ekledik birbirimizi,sizlerdende vermek isteyen olursa özelden msj atın eklerim faceye:34:Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun,iyi iftarlar şimdiden:16::21:

Sana da hayırlı ramazanlar canım nehir prensese de kocaman maşallah :nazar:
Benim face yok olsa yazardım :16:

Eslemmmmm tam gece kuşu oldun sen hiç karşılaşamıyoruz dostum

bendebebek alışverişlerine çıkmak istiyorum bende minik minik kıyafetler yıkayıp ütülemek istiyorum bende biberon suluk bebek çantası taşımakistiyorum bende aha geldi aha gelecek diye heyecan yapmak istiyorum..... Allahım lütfeennnnn nasib et şu mübarek ayda ne olur rabbim....

amin canım aminnnn Rabbim bizlere de nasip edecek Allahımın izniyle:52::52:

Amin canım Rabbim kavuştursun bir an önce hayırlısıyla yavruna inşallah

canım ne güzel bir haberle döndün rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kendini şimdiden bu kadar strese sokma doğum anında rabbim yardım ediyor hiç merak etme canım

krizantemin dediği gibi oturma kanamasıdır canımmm aynı şeyi düşünmüşüz

canımmm demek bana da okunacak 2 hamişin yanında tek tabanca :) allah razı olsun seyyanım ama bebek isteyenlere öncelik tanınsaydı.yanlış anlama adımı görünce çok mutlu oldum aslında :16::16:

Alemsiniz kızlar ya :)

inşallahhhh canımmmm

sana da hayırlı ramazanlar canım nehir prensese de kocaman maşallah :nazar:
Benim face yok olsa yazardım :16:

Eslemmmmm tam gece kuşu oldun sen hiç karşılaşamıyoruz dostum

hoşgeldin tatlımmmmm:16:

kızlar şu h.sonunu bulana kadar gelseniz de muhabbet etsek saat uçmuş gitmiş hiç anlamadım valla çok iyi geldiniz bana sabah dk sayıyordum resmen:52::52: şu kardeşinizin derdine bir el atsanız:1::1:

hoş buldum canım tembellik yapmışım biraz istemdışı:1: doğumda dua etmen için listemi hazırlanıyor acep..bende istiyom bu fırsatı kaçıramam..Hem kızçene söyle ortadi diğer bebişlere desin ki; bana bakın gelecekseniz gelin yoksa teyzelerimin sabrı kalmadı on göre...desin...Teyzelerimde anne olsun herkes mutlu olsun desin bide

ekledim canim senide merak etme soyluyorum canim insallah iletiyordur berin beyzam:16:

bursa mı:27::27::27::27::27:hemşeriyiz canım....

canım öncelikle Allah kabul etsin.ne demek tabiki okuruz.sen yine hatırlat ama canım tamammı...zevkle okuruz.belki vesile olur..inaşşaallah.
tedavin sana bebeğini getirsin canım
neeee bursamıııııı bende bende varııııııııııımmmmmmmmmmm:52::52:
tamam canım hatırlatırım cok saolun:16:

hoş geldin canımm maaşallah suphanallah:16:
bende atam mı özelden bende:52:

yanlışlıkla bana atsana :52:

amin canım aminnnn :16:

e tabi kuzum 9yıl oluyor nerdeyse telepatiye geçmiş olmanız lazım artık:16:
aaaaaa yanlışlıkla sana da atmışım adımı :)
sen bi bul beni. aldın mı özel mesajımı.
biz de istiyoruzzzz, ama bak daha dün paylaştım hatunlar dua neden geç kabul edilir. enn büyük engeli acelecilik, sabursızlıkmış .
elhamdürillah de canım benim.
slm kızlar nasılsınızzzz benn çokkkkkkk susadımmmm vee sigara istiyorummmmmm:36::36:bugün vakit geçmiyor sanki
siğara mı:20:
sen hem bebek isteyip hemde sigara mı içiyorsun bakim olmadı:20:
açlık susuzluk yok da halsizlik ve midem mahvediyor beni yaa:53:
:46::46:
neeee bursamıııııı bende bende varııııııııııımmmmmmmmmmm:52::52:
tamam canım hatırlatırım cok saolun:16:
şaka mısınız siz ya.
seyyan parayla mı tuttu sizi :9:

iyi olmak bile bizim için güzel bir haber canım maaşallah suphanallah daha da iyi olun inşallah Rabbim de bir-iki bebişle taçlandırsın yuvanızı inşallahh:16:

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin yuvasını bebek sesleriyle doldursun şenlendirsin inşallah.

sen hem bebek isteyip hemde sigara mı içiyorsun bakim olmadı:20:
açlık susuzluk yok da halsizlik ve midem mahvediyor beni yaa:53:

:17:17:17:17:17evet ama ben içmek istemiyorum aslında yani gerçekte eevet hem bebek istiyorum hemde sigara içmek elimde değilll kızlarrr biz tiryakiler hariç oruc kimseye kafa buldurmuyodur heraldeee:18:18:18:şuan eşimi gulyabani gibi görüyorummm:52:Allahtan etrafımda başka kimse yokkkk:52:Allah şifa versin cnm, belkide şifa vermiştir senin haberin yokturrr:3:

Back
X