Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Senin hastalığın bitti mi peki canım,Muhatla aynı anlarda oluyodunuz sanırım... :6:

Bilemem artık yardım edebilir miyimmm :9: :9: :9:

İyi ki olduk ama canım,düşünsene burdan önceki hayatımızı,kafayı yeme noktasına geliyo insan bazen Allah muhafaza,çok iyi geldi burası ve sizler bana,Allahım hepinizden razi olsun,gönlünüzdekini en kısa zamanda nasip etsin hayırlısı ile :49: :49: :49: :49: :49:
canım şimdi benim pazartesi akşamı lekelenmem oldu dahada yok bişi.bende 72 saati bekliyorum abdest için.daha önce yazdıydım ya ilk lekenmeden sonra 72 saat bişi gelmezse özür oluyo.ama hiç gelmeyecek.işte böyle kuzum.gelmedi daha...ama ağrım falan var heralde sökülemiyorum.inşaallah kist falan oluşmamıştır yine.
evet canım bende buraya girdiğimden beri daha daha iyiyim.siz banada çok iyi geldiniz...o yüzdeeeeeeeeeeen mutluyum burda olmaktan...
duana yürekten amin diyorum canım.cümlemize
sizde ki sorun ne peki?
canım bizde sorun çok.kısaca anlatayım.eşimin hareketli sperm sayısı az.ben endometriozis hastasıyım.iki kez endometriozis kisti ameliyatı oldum.ve sol tüpüm tıkalı...daha ne olsun dimi ama:1::1::1:
tabi 12 yılllık olunca böyle dalgada geçiyo insan kendiyle:44:

canım şimdi benim pazartesi akşamı lekelenmem oldu dahada yok bişi.bende 72 saati bekliyorum abdest için.daha önce yazdıydım ya ilk lekenmeden sonra 72 saat bişi gelmezse özür oluyo.ama hiç gelmeyecek.işte böyle kuzum.gelmedi daha...ama ağrım falan var heralde sökülemiyorum.inşaallah kist falan oluşmamıştır yine.
evet canım bende buraya girdiğimden beri daha daha iyiyim.siz banada çok iyi geldiniz...o yüzdeeeeeeeeeeen mutluyum burda olmaktan...

Lekelenme oldu ve devamı yok öyle mi hmmm,ne diyim inşaallah kırklarımız karışır Seyyannnnn :21: :21: :21:

Allahım çok büyük,ben bu sefer çok ümitliyim biliyo musun canım,belki yine hamile değilim belki yine meleğim benimle değil,ama bu Ramazanı Şeriften sonra olmayacağı ne malum.İnşaallah şimdi göbüşümüzde,seneye Ramazanı Şerifte de kucağımızda olur minnaklarımız....Namaz kılarken seccademin karşısına doğru minder koymuştum,o mindere bakınca gülümseyip dua ediyorum,Allahım seneye yavrum burda uyurken ben Sana ibadet edeyim diye.Olacak Allahın izniyle,ben inanıyorum ve çok rahatım,belki bu ay değil,öbür ay,belki diğer ay...Ama Rabbim nasip edecek,ferah tut kalbini ve üzme sakın kendini....

Canım eşim bu sabah başka şehire gidecek arkadaşıyla büyük ihtimal,bir iki gün olmayacak,ben çıkayım artık...Yarın görüşmek üzere nasipse,inşaallah doğan güneş bize hayırlar getirir,dualarından eksik etme Seyyanımmmm Allaha emanetsin :54: :54: :54: :54: :54:

Lekelenme oldu ve devamı yok öyle mi hmmm,ne diyim inşaallah kırklarımız karışır Seyyannnnn :21: :21: :21:

Allahım çok büyük,ben bu sefer çok ümitliyim biliyo musun canım,belki yine hamile değilim belki yine meleğim benimle değil,ama bu Ramazanı Şeriften sonra olmayacağı ne malum.İnşaallah şimdi göbüşümüzde,seneye Ramazanı Şerifte de kucağımızda olur minnaklarımız....Namaz kılarken seccademin karşısına doğru minder koymuştum,o mindere bakınca gülümseyip dua ediyorum,Allahım seneye yavrum burda uyurken ben Sana ibadet edeyim diye.Olacak Allahın izniyle,ben inanıyorum ve çok rahatım,belki bu ay değil,öbür ay,belki diğer ay...Ama Rabbim nasip edecek,ferah tut kalbini ve üzme sakın kendini....

Canım eşim bu sabah başka şehire gidecek arkadaşıyla büyük ihtimal,bir iki gün olmayacak,ben çıkayım artık...Yarın görüşmek üzere nasipse,inşaallah doğan güneş bize hayırlar getirir,dualarından eksik etme Seyyanımmmm Allaha emanetsin :54: :54: :54: :54: :54:
evet canım devamı yok..ama gelir ben bilmezmiyim malımı:1::1::1::1:
yok canım üzülmüyorum ben alıştım artık..tabiki ümidimi hiç kesmedim.Rabbim büyük...nelere şahit oluyoruz burada değilmi...elbet bizede nasip edecek birgün.o gün çok yakındır inşaallah..
tamam canım bende çıkıyorum gözüm çok kötü oldu.sürekli akıyo..ağrımda var yatayım bende...yarın görüşürüz inşaallah daha güzel sabahlarla,Allaha emanet ol.
yoooooo bi zorluğu var sadece maddi:23::23::23:
korkulacak bişi yok canım...[/QUOTE

bir arkadaşım yaptırdı o kadar da basit değil diye anlattı.yumurta toplama işlemi sonrası çok acı çekmiş
canım yumurta toplamında narkoz veriliyo ve sonrasında da öle çok büyük acılar çekilmiyo..hatta acı çekilmiyo...
elbette zor bir tedavi.ama bedenen olduğundan çok psikolojik olarak zor...umutlanıp ta ellerinin boş kalması zor....
ama Rabbim yardım ediyo.çünkü bizler inançlı insanlarız...
lütfunda hoş kahrında hoş deriz ,bağrımıza taş basar önümüze bakarız.
üzülüyosun ,yıpranıyosun ama sabrediyosun.
işte zorlukları bunlar canım.inşaallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan hamile kalırsın.
eğer tüp yaptırırsanda ilkinde bebeğine kavuşur bu defteri mutlu sonla kapatır,yavrunla yeni bir defter açarsın...
korkmana gerek yok...
ama güçlü olmalısın..
iyi gecelr canım sonra devam ederiz gözüm rahatsız çıkmam gerekiyo,duramıyorum daha fazla..
Allah emanet ol

ay muhat delirmiştir bunu okuyunca...canım kendileri bursalı çıkınca azcıkın gıcık oluyoda.malum hemşerisi yok burda..onada kucak açalım yazıııııııııııııık:33::33:
...
benim söylediğimi söyleme ama delirdi valla:1::1:
hatta seyyan sizi paraylamı tuttu da dediii:9::9::9::9:
acalım kucagımızı saralım onuda:29::29::29:

ay tüylerim diken diken oldu muhatım ya...

he hee hih hiiiiiiii kızım enişte oruçlu olmasa ben malum kırmızılar geldi:1::1::1::1:size pabuç bırakırmıyım ben:8::8::8:

iyiyiz canım ya napalım hala hamile kalmaya çalışıyoruz işte:9::9:sen nasılsın...büyümüştür sıpa...öp onu benim için

bak ne dicem:28::28:ben gitçem ya inşaallah sizide alayım kız giderken...hep birlikte gidelim..:10::10::10:
ay muhatın gözü korkacak:53::53::53:

ne yapıyon akşama enişteyle geyik muhabbetimi:1::1::1::1:

sevdim tabi kocişi...o bene kıyamıyo ben ona..:16::16::16:ikimizinde gözler gidik ya:53::53:

kayyyyyyyyyyys ya yapma nolur....içim acıyo sen böyle yazdıkça...desene benim içim zaten acıyo...biliyorum canım..
Allah mahzunları sever ve merhamet eder...sana da gönül ferahlığı versin tez zamanda.bide bebiş inş.

kardeş ne derdin var:23::23::23:sen iste biz orayada gelirik:10::10:

ay muhat delirmiştir bunu okuyunca...canım kendileri bursalı çıkınca azcıkın gıcık oluyoda.malum hemşerisi yok burda..onada kucak açalım yazıııııııııııııık:33::33:

heeeeeee...eee para var huzur var kızım:1::1::1:

buluşalım gülüm....

valla dört ayak üstüne düştün seyyan ama daha duuuurr..o kırmızılar biter ehh allah üstümüzden eksik etmesin bu ramazan da bitcek...sev tabi koçişi kızım ya ruhsatı sende değil mi nasılsa..naptın kız adamcağızın gözüne:27::27::27:

benim de 2 yıl oldu.artık geyiğe vuruyorum işi.

hoş geldin tatlım yeni geldin sanırım. şöyle 7-8-10 yıl falan olunca o geyiklerden koskoca bir sürün oluyor canım:52::52::52::52:

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur..:34:

canım bizde sorun çok.kısaca anlatayım.eşimin hareketli sperm sayısı az.ben endometriozis hastasıyım.iki kez endometriozis kisti ameliyatı oldum.ve sol tüpüm tıkalı...daha ne olsun dimi ama:1::1::1:
tabi 12 yılllık olunca böyle dalgada geçiyo insan kendiyle:44:

seyyancım sende az sorunlu değilmişsin hee ama rekor bende canım :27::27::27::27:

ha bi de şu lekelenme olayının acıkın üzerinde dursan da bir test alıp yapsanya..3-5 damla idrara mı kıyamıyon

Son düzenleme:
kızlar şu h.sonunu bulana kadar gelseniz de muhabbet etsek saat uçmuş gitmiş hiç anlamadım valla çok iyi geldiniz bana sabah dk sayıyordum resmen:52::52: şu kardeşinizin derdine bir el atsanız:1::1:

bir gün daha bitti bak bir cızık daha çek test gününü sayma 4 gün kaldııııı..

aaaaaa yanlışlıkla sana da atmışım adımı :)

sen bi bul beni. aldın mı özel mesajımı.

biz de istiyoruzzzz, ama bak daha dün paylaştım hatunlar dua neden geç kabul edilir. enn büyük engeli acelecilik, sabursızlıkmış .
elhamdürillah de canım benim.

siğara mı:20:

:46::46:

şaka mısınız siz ya.
seyyan parayla mı tuttu sizi :9:
işten giremiyorum ama akşam evden bulcamm yaşasın:52:
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin yuvasını bebek sesleriyle doldursun şenlendirsin inşallah.
amin canım benim aminnnn
:17:17:17:17:17evet ama ben içmek istemiyorum aslında yani gerçekte eevet hem bebek istiyorum hemde sigara içmek elimde değilll kızlarrr biz tiryakiler hariç oruc kimseye kafa buldurmuyodur heraldeee:18:18:18:şuan eşimi gulyabani gibi görüyorummm:52:Allahtan etrafımda başka kimse yokkkk:52:Allah şifa versin cnm, belkide şifa vermiştir senin haberin yokturrr:3:
ay ne güzel söyledin canım inşallah öyledir Rabbim yardımcımız olsun ama o sigara bırakılmalı haberin olsun:34:
ay tüylerim diken diken oldu muhatım ya...

he hee hih hiiiiiiii kızım enişte oruçlu olmasa ben malum kırmızılar geldi:1::1::1::1:size pabuç bırakırmıyım ben:8::8::8:

iyiyiz canım ya napalım hala hamile kalmaya çalışıyoruz işte:9::9:sen nasılsın...büyümüştür sıpa...öp onu benim için

bak ne dicem:28::28:ben gitçem ya inşaallah sizide alayım kız giderken...hep birlikte gidelim..:10::10::10:
ay muhatın gözü korkacak:53::53::53:

ne yapıyon akşama enişteyle geyik muhabbetimi:1::1::1::1:

sevdim tabi kocişi...o bene kıyamıyo ben ona..:16::16::16:ikimizinde gözler gidik ya:53::53:

kayyyyyyyyyyys ya yapma nolur....içim acıyo sen böyle yazdıkça...desene benim içim zaten acıyo...biliyorum canım..
Allah mahzunları sever ve merhamet eder...sana da gönül ferahlığı versin tez zamanda.bide bebiş inş.

kardeş ne derdin var:23::23::23:sen iste biz orayada gelirik:10::10:

heeeeeee...eee para var huzur var kızım:1::1::1:

buluşalım gülüm....
ay muhteşem olur valla gidelim gidelim yaaa çok ihtiyacım var:14:
p.tesiye kadar zaman geçmeli ama geçmio bir türlüü
garibiiimmm kıyamam sana:1:
nasılsın canım iyimisin:34:
idare ediyorum cnaımcım sen nasılsın kusura bakma biraz geç oldu ama sinirim bozuldu yine yaaa
bir gün daha bitti bak bir cızık daha çek test gününü sayma 4 gün kaldııııı..
hadi az kaldı inşallahhhh:16:

gunaydin kizlar nasilsiniz herkes iyimi?bugun benim yemin merasimim var ne icin yemin edeceksin derseniz sevgili kralicemize bu ulkenin kanunlarina uyucagim falan pisman diye yemin edecegim sanki gerekli gibi bide adamlar soruyor din uzeremi yemin edersiniz diye:9:

Back
X