kız güldürdün beni yaaa hadi yeminini ette gel bakalım her detayı istiyorum amasorma tatlim ya din uzeremi derken benim dinimden bahsediyorlardi tabiki bende normal olsun dedim baska zaman bile yemin etmeye korkarim kusuraa bakmasinlar bir vatandas olacagim diyede dinimin uzerine hatta kuranin ustune yemin edemem iclerinde okadar igrenc insanlar varki anlatamam ama su bir gercek kralice olunce yerine prens gececek suan kralice oldugu icin biz kadinlar coooook rahattik insallah gene oyle olur ayyy kadini oldurdum duymasinlar![]()
ya normalde salla geç der bugün sinirleneceği tuttu zaten çocuk şimdi etrafımda dönüyor konuşmak için bahane arıyor ama konuşmuyorumbenimkocamda böyledir o yüzden ben ne kadar canım sıkılırsa sıkılsın yüzyüze gelmeden asla konusmuyorum çünkü uzaktan yumusatamıyorum bu sefer hoooppp bizimde aramız açılıyo benden sana tavsiye sende artık öyle yap
amin canımmm...
eğer oruçların son günlerine gelirse bu ay yapıcaz canım ama tam tarihinde olursam eger 1 ay ertelenecek tedavi çok fazla orucum gitsin istemiyorum![]()
söyledim zaten canım şu an bebişim benimle olabilir ve kendin söyledin akşam senin stres yapmaman lazım diye bakalım msjlar azaldı inşallah akşamı bekler patronumu arayıp sövmesinden korkuyorum o sinirle:18:canım yaa son bir kez mesaj at sonra teli kapat şimdi oruçlu birde daha gergin olur akşam evde konuşalım falan de..ya şuanda olacak iş mi bu ya... asbe bak noluur sakin ol tamam mı.ya da direk söyle bu baskı bana daha çok stres yaptırıyor de
teşekkürler tatlım inşallah Rabbim sakinleşmesine yardım ederKocisine Allahumme ya vedud oku ben cikiyorum kizlar Allaha emanet olun bir yemin edip geleyim
ay hiç sevmem kraliçeyi ben