Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günaydınn ya o kadar alıntı yaptım patron çağırdı kk da beni atmış o sırada :47:

Canım siteye girmeden hani şifreden sonra bir kutucuk var ya beni hatırla yazıyo ona tıkla kk atmaz seni sen çıkmadan.

hadi yaa salak saçma işlerle uğraşacaksın desene

ya saçma bir durum içindeyim canım patronumun kardeşiyle kavga ettim direk suratıma değil ama herkesin bir tarafı kalkmış dedi çok afedersin adlı adınca bende eşime anlattım o da şu anda işten çık diye diretiyor Allahım sen yardım et bana:43:

Sanırım bu yüzden üzgünsün bunu görünce geçmişe bakmayı yarıda kestim.
Patronun kardeşi çok ayıp etmiş ama.
Eşin bir anlık sinirle çık demekte haklı ama bekle biraz sakinleşsin herşey yoluna girer inşallah.
Hem sen duygusala bağlama sakın bebişleri üzme annesi

Selamun Aleykum kızlar nasılsınız.

Çok garip bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim.Bir kızım olmuş çok tatlı minicik ve ben karnını doyurmaya çalışıyorumama çok küçük olduğu için beceremiyor emmeyi nasıl tatlıydı anlatamam.
Sütün aktığını gördüm bir de en enteresan tarafı dilek koymuşum adını hiç dilek adında tanıdığım kimse yok neden dilek koydum acaba uyandığımda dilek diye sayıklıyodum.

Kızımı kaybettiğim tarih yaklaştı :( onu mu gördüm yoksa :14::14::14:

çok güzel bir rüyaymış insanın uyanası gelmez..inşallah gerçek olur..kaybın için çok üzüldüm bu yolda hertürlü sıkıntıyı yaşıyoruz.Allah beterinden korusun

Canım siteye girmeden hani şifreden sonra bir kutucuk var ya beni hatırla yazıyo ona tıkla kk atmaz seni sen çıkmadan.

Sanırım bu yüzden üzgünsün bunu görünce geçmişe bakmayı yarıda kestim.
Patronun kardeşi çok ayıp etmiş ama.
Eşin bir anlık sinirle çık demekte haklı ama bekle biraz sakinleşsin herşey yoluna girer inşallah.
Hem sen duygusala bağlama sakın bebişleri üzme annesi

ama onu yapınca ben yokken herkes kk sayfasını benim nickimle girip okuyabilir işyerinde masam istila edilebiliyor anlık canımcım o yüzden yapamıyorum maalesef:50:
ya normalde böyle bir tepki vermez kociş devamlı burda olsa kardeşi zaten 1dk durmam ama en fazla 2ay sonra gidecek patrona da söyledim o da gitmiş konuşmuş üzmüşsün canan ablanı diye bakalım inşallah işe yarar canım da rahata ererim kociş biraz sakinleşirse problem kalmayacak canımcım akşama yoğururum ben onu yumuşar:52:

çok güzel bir rüyaymış insanın uyanası gelmez..inşallah gerçek olur..kaybın için çok üzüldüm bu yolda hertürlü sıkıntıyı yaşıyoruz.Allah beterinden korusun

Hiç sorma canım uyandığımda ilk defa dilek yerine :) kocişi görünce üzüldüm.
Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu sıkıntıları inşallah.

ama onu yapınca ben yokken herkes kk sayfasını benim nickimle girip okuyabilir işyerinde masam istila edilebiliyor anlık canımcım o yüzden yapamıyorum maalesef:50:
ya normalde böyle bir tepki vermez kociş devamlı burda olsa kardeşi zaten 1dk durmam ama en fazla 2ay sonra gidecek patrona da söyledim o da gitmiş konuşmuş üzmüşsün canan ablanı diye bakalım inşallah işe yarar canım da rahata ererim kociş biraz sakinleşirse problem kalmayacak canımcım akşama yoğururum ben onu yumuşar:52:

Anladım canım işyerinde yapamazsın.
Yumuşatma taktiklerini öğrenmek lazım senden :)

Hiç sorma canım uyandığımda ilk defa dilek yerine :) kocişi görünce üzüldüm.
Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu sıkıntıları inşallah.

Anladım canım işyerinde yapamazsın.
Yumuşatma taktiklerini öğrenmek lazım senden :)

kıyaam canım benim dilekte gelecek Rabbimin izniyle:16:
valla mecburrrr yoksa sinir harbi yaşıyorum kendim için valla ben sinirlenirim az sonra biter gider ama onlar öyle mi bekledikçe büyüyor içlerinde ve yanında hayat çekilmio:1::1:

kıyaam canım benim dilekte gelecek Rabbimin izniyle:16:
valla mecburrrr yoksa sinir harbi yaşıyorum kendim için valla ben sinirlenirim az sonra biter gider ama onlar öyle mi bekledikçe büyüyor içlerinde ve yanında hayat çekilmio:1::1:

İnşallah canımıniçi.
Bütün erkekler aynı galiba.Enişteyi istediğin kıvama getirirsin sen canımcım sıkma canını

kırmızıların yan etkisi teizliğe verdim kndimi halıları kadırdım koltukları çektim altlarını sildim banyo lavoba ovdum şimdi mutfağa dikey geçiş yapıyorum haa unutmadan doktoru aradım ben kırmızı kart yedim diye oda bu ay seni saha dışı bırakıyoruz gelecek ay ful antrenman dedi yani yarın gitmiyorum haastaneye... şimdi gidiyimde temizliğime devam edeyim....

Selamun Aleykum kızlar nasılsınız.

Çok garip bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim.Bir kızım olmuş çok tatlı minicik ve ben karnını doyurmaya çalışıyorumama çok küçük olduğu için beceremiyor emmeyi nasıl tatlıydı anlatamam.
Sütün aktığını gördüm bir de en enteresan tarafı dilek koymuşum adını hiç dilek adında tanıdığım kimse yok neden dilek koydum acaba uyandığımda dilek diye sayıklıyodum.

Kızımı kaybettiğim tarih yaklaştı :( onu mu gördüm yoksa :14::14::14:

a.slm canım bız bugun ıyıyz sukurler olsun
kıızın senı ahırette bekleyecek bılıyorsun demı canım
ruya da çok guzelmıs gerceklesecek bılıyorsun demı

canım yasadıgın seye uzuldum ama adam terbıyesızlık etmıs sende esıne soylemıssın esın bu lafı nasıl kaldırsın kı çık demekte haklı gıbı gorunuyor
ama yınede sız bılırsınız tatlıya baglarsınız ıns

İnşallah canımıniçi.
Bütün erkekler aynı galiba.Enişteyi istediğin kıvama getirirsin sen canımcım sıkma canını
ay hemde nasıl aynı kalıp ürünü galiba bunlar canımcım:1::1::1:
şimdiden pambık oldu pambıkkk akşam güllaç yapcam deyince herşey siliniverdi zihninden:60:
kırmızıların yan etkisi teizliğe verdim kndimi halıları kadırdım koltukları çektim altlarını sildim banyo lavoba ovdum şimdi mutfağa dikey geçiş yapıyorum haa unutmadan doktoru aradım ben kırmızı kart yedim diye oda bu ay seni saha dışı bırakıyoruz gelecek ay ful antrenman dedi yani yarın gitmiyorum haastaneye... şimdi gidiyimde temizliğime devam edeyim....
ohhh hamarat hatun seniiiiii çok iyi geliyor dimi stres atıyor insan valla:34:
ilaçların etkisiyle bu ay yumoşlar kendiliğinden büyüyecek zaten ohhh gelsin bebişlerrr:52::52::52:

canım yasadıgın seye uzuldum ama adam terbıyesızlık etmıs sende esıne soylemıssın esın bu lafı nasıl kaldırsın kı çık demekte haklı gıbı gorunuyor
ama yınede sız bılırsınız tatlıya baglarsınız ıns
doğru söylüyorsun canım ama işin maddi boyutu düşündürüyor öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir tabir vardır inşallah bebişim-bebişlerim benimledir de çıkmak için bir bahanem olur ve referansımı bozmamış olurum patronumla konuştum ben hallederim sen üzme kendini dedi bakalım bundan sonra da iş gereği konuşurum başka türlü asla slm bile vermem adamın 2lafından biri küfür çünkü tşk ederim canım desteğin için iyi ki varsınız sen nasılsın:16:

doğru söylüyorsun canım ama işin maddi boyutu düşündürüyor öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir tabir vardır inşallah bebişim-bebişlerim benimledir de çıkmak için bir bahanem olur ve referansımı bozmamış olurum patronumla konuştum ben hallederim sen üzme kendini dedi bakalım bundan sonra da iş gereği konuşurum başka türlü asla slm bile vermem adamın 2lafından biri küfür çünkü tşk ederim canım desteğin için iyi ki varsınız sen nasılsın:16:

patronunla konusmus olman ıyı olmus canım bı daha terbıyesızlık etmez ..
esını ıkna etmeye calıs o zaman canm
bugun bıraz ıyıyım bırazdan ıftara yemek hazırlamak ıcın cıkıcam canım

patronunla konusmus olman ıyı olmus canım bı daha terbıyesızlık etmez ..
esını ıkna etmeye calıs o zaman canm
bugun bıraz ıyıyım bırazdan ıftara yemek hazırlamak ıcın cıkıcam canım

benimde iftara yemeğim yok ne yapsam bilemedim yaa
kolay gelsin canımcım:16:

Kolay gelsin canım çok yorma yine de kendini.

a.slm canım bız bugun ıyıyz sukurler olsun
kıızın senı ahırette bekleyecek bılıyorsun demı canım
ruya da çok guzelmıs gerceklesecek bılıyorsun demı

Bekleyecek inşallah bende doya doya öpüp sarılacam kızıma inşallah.
Rüya gerçekleşir mi bilmiyorum hayrolsun inşallah canım.Ama dileğe fena taktım kızım olursa dilek mi koysam adını işaret miydi acaba bilmiyorum ki.

ay hemde nasıl aynı kalıp ürünü galiba bunlar canımcım:1::1::1:
şimdiden pambık oldu pambıkkk akşam güllaç yapcam deyince herşey siliniverdi zihninden:60:

ohhh hamarat hatun seniiiiii çok iyi geliyor dimi stres atıyor insan valla:34:
ilaçların etkisiyle bu ay yumoşlar kendiliğinden büyüyecek zaten ohhh gelsin bebişlerrr:52::52::52:

Az değilsin sen erkeğin gönlüne giden yol midesinden geçermiş sözünün gerçekliğini birkez daha ispat etmiş oldun canımcım :16:

kızlar slmmm nasılsınız bakemm:21:beim bugün hiç keyfim yokkk nedense:ssz:5kafamda bisürü iş var ama hiçbişey yapmak istemiyommm,bide idareci oldum ne yapcağımıda bilmiyommm ne zor acemi olmak yaaaaaa:44:yarın rapor alıp Ankaraya gitmem gerekk ama onu bile nasıl yapcamı bilmiyommm

kayssss canım o dedikleirnin hepsini dünden bi önceki gün ben de yaptım.
yarın drye gidiyorum ben de.
smear test sonucumu yazsam anlar mısınız ???
bu arada ne yapacağım hadi tahmin edin:47::47:

kızlar slmmm nasılsınız bakemm:21:beim bugün hiç keyfim yokkk nedense:ssz:5kafamda bisürü iş var ama hiçbişey yapmak istemiyommm,bide idareci oldum ne yapcağımıda bilmiyommm ne zor acemi olmak yaaaaaa:44:yarın rapor alıp Ankaraya gitmem gerekk ama onu bile nasıl yapcamı bilmiyommm
canım öğretmen misin yoksam :)
hayırlı olsun :)

Back