Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

[h=2]2 başarısız tüp bebek denemesi:(şimdi kendiliğinden hamileyim.sperm dna hasarı[/h]
öncelikle bunu başarısız tüp bebek denemeleri olan arkadaşlar için yazıyorum.
biz 3 defa aşılama 2 defa tüp bebek denedik olmadı.bende bir sorun yoktu eşimde de morfoloji %3 tü.(daha sonra %6 oldu) sayı ve hareket çok yüksek olduğu için önemli değil denildi. tüp bebekte 11 ve 13 yumurta döllendi 2'şer tane yerleştirildi olmadı, tutmadı.Daha sonra sperm dna hasarı diye bir şey duyduk.Ankara da prof. kaan aydos..randevu aldık gittik eşimden kan ve sperm örneği alındı.Sonuç Spermlerin %100'ününde dna hasarı var.yani yumurtaya giriyor ama dna hasarlı olduğundan 3-4 gün sonra devam etmiyor.tüp bebekte olsa farketmiyor. birinde kimyasal gebelik oldu yine devam etmedi.neyse tedaviye başladık ve daha 2. ayda doğal yolla hamile kaldım.şok olduk inanamadık ama oldu.Özellikle başarısız tüp bebek denemeleri olan arkadaşlarda başka bir problem görünmüyorsa bunu da dikkate almalarını tavsiye ederim.eğer bunu araştırmasaydık tüp bebek merkezlerinde dolaşıp duracaktık.hiç bir tüp bebek merkezi eşimle ilgili ayrıntılı testler istemedi.gittiğimiz tüp bebek merkezinin birinin doktoru geçen gün aradı -erkek kaynaklıysa yapacak fazla bir şey yok diyip durdu.Kaan hoca ise ısrarla beklememizi söyledi.
Umarım herkes bir an önce yavrusuna kavuşur..​

evet cnm öğretmenim,anasınıfı öğretmeniyim ben:32:bu sene müdür vekaletini aldım ama hiçbişey bilmiyorummm ve zorlanıyorumm:18::18:sende öğretmensin dimi
canım hayırlısı olsun :)
büyük başın büyük sorumluluğu olur.
halledersin yaaa ne olacak :)

dünyanın ziyaretçisi var, başka bi kayıtlı üye yok.
çabuk yiyin yemeğinizi uleyyyn

amaaan bekledim bekledim gelmedinz bende kaysı konservesi yapmaya gidiyom ....sizede yok gelmediğiniz içn...:39: :39:

valla dört ayak üstüne düştün seyyan ama daha duuuurr..o kırmızılar biter ehh allah üstümüzden eksik etmesin bu ramazan da bitcek...sev tabi koçişi kızım ya ruhsatı sende değil mi nasılsa..naptın kız adamcağızın gözüne:27::27::27:
kız adamın gözüne ne yapçam o bana yaptı yapçağnı...canum şindik ben göz enfeksiyonu oldum ya..heh önce eşim olduydu ondan da bana geçti.onunda 15 gün oldu daha geçmedi..ay nazara mı geldik ne:27::27::27:
hoş geldin tatlım yeni geldin sanırım. şöyle 7-8-10 yıl falan olunca o geyiklerden koskoca bir sürün oluyor canım:52::52::52::52:

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur..:34:
aynen dafnim aynen.....
seyyancım sende az sorunlu değilmişsin hee ama rekor bende canım :27::27::27::27:

ha bi de şu lekelenme olayının acıkın üzerinde dursan da bir test alıp yapsanya..3-5 damla idrara mı kıyamıyon
aaaaaaa idararım kıymetlidir benim..:1::1::1::1:yok kız ne testi yok bişi ben biliyom,kasıklarım alrm veriyoda..benim hem bebiş nazlı hemde kırmızılar,yok hangini poh pohlıcam bilemedim:1::1::1:
günaydınn ya o kadar alıntı yaptım patron çağırdı kk da beni atmış o sırada :47:
senin o patronunve patronunun oğlumuydu kardeşimiydi sana laf eden ben varya onları çok kötü:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
ya herkes nereye gittiii size ihtiyacım varr:14::14::14::43::43:
canım varya aklım sendeydi bugün,dün dediydin ya gelin size ihtiyacım var diye..ama gözüm bugün çok kötüydü,pc ye bakmıyayım dedimdi.ama aklım hep sendeydi bilesin:16::16::16::16:
Seyyancım ödevimi yaptım gelecek haftada aynen tekrar okurum.. 100 enbiya 5 yasin 130 ihlas..
Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah evlatlarımızı kucağımıza versinn öyle cok istiyorum ki kafayı yemek üzereyim rabbim dayanma gücü versiin inşallah.. Dualarınızda bana da yer verin benim de bebişim olsun :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
canım senin geçen haftada okudukların bu haftaya arttıydı yani şimdi toplam 10 yasin oldu.Allah kabul etsin.gönlüne göre versin inş.tabiki dyalarımızdasın...
asbe saçlarına ne oldu yaaaa.... hadi ben alamadım inşallah sen alırsın pozitifi....bizde inşallah yarın start verecez hayırlısı le tekrar....
canım hayırlısı ise bu sefer Rabbim güldürsün yüzünü inşaallah
Selamün aleykümm kızlar :16: Artık gündüzcülere bende katıldım,mecburi bir katılım oldu :30: Bilin bakalım neden,çözmek çok zor değil,evet aklınıza gelenn o kahrolası renk :19: :19: Kırmızılar geldiii :4: :4: Yaa şok oldum :53: Midem öyle bulanıyodu ki,bide karnımın orası atıyodu resmen içerde bebiş varda hareket ediyo gibiydi :26: :26: Ve ilk defa böyle bi atma yaşadım,hala da devam ediyo :10: Benim bebeğim beni yine kandırdı :6: Eşim gelince ona bi vaaz çeksin de kandırıkçılığın günahını öğrensin sıpaa :9: :9: :9:
ay tamam seninkiler geldi ya benimki de gelir şindik..eee benim kırmızı seninkileri kıskanıyo biliyosun....şu vaaz işi hoşuma gitti,bizim sıpalar çok muzip...baksana bizle resmen oyun oynuyolar ya aaaaaaaaaaaaaa:20::20::20:
yok canım asbenin gelmedi kaysın kırmızılar bekleyemedi geldi dedi:34:
ay ödüm koptu varya hemen çıkmak istedim topikten....:30::30::30::30::30:
Selamun Aleykum kızlar nasılsınız.

Çok garip bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim.Bir kızım olmuş çok tatlı minicik ve ben karnını doyurmaya çalışıyorumama çok küçük olduğu için beceremiyor emmeyi nasıl tatlıydı anlatamam.
Sütün aktığını gördüm bir de en enteresan tarafı dilek koymuşum adını hiç dilek adında tanıdığım kimse yok neden dilek koydum acaba uyandığımda dilek diye sayıklıyodum.

Kızımı kaybettiğim tarih yaklaştı :( onu mu gördüm yoksa :14::14::14:
canım rüyan çok güzel,rüyada memeden süt geldiğini görmek kız evlatla yorumlanır...ferah günler seni bekliyo az kaldı:46::46::46::46:
canim datlum giymatlum ben dualarimi bitirdim ihlasi 150 okudum digerleri normal

:16:

çalışkanım benim..Allah kabul etsin canuuuuum benuuuuuuuuuuum...:16::16::16::16:

canım yeni görevin hayırlı olsun.....
yeni müdireye şindik bi bebe lazım dimi,hadi bakalım inşaallah oda gelir tez vakitte...

eksik 14 adet......ben demedimmi yarın akşama bitecek diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
canlarım eksik dediğim gibi 14 yarına biterse inşaallah bağışlanır....hadi bakem iş başına okumayanlaaaaaaaaaaaaaar....(okuyamayanlar hariç)

yine aynı anda burdayıııııııııııııııııııııııııııııııızzzz,kavunum benim:16::16::16::16::16:

hallederim inşallah cnm,halletmem lazım inat uğruna aldım bu görevi çünkü:1:işin ucunda rezil olmak var yaaaaa:20:kimse yok yahu bugünn
yapma yaaaa bak inat olmayaydı iyiydi.
aslında burda var büssürü öğretmen ama müdür yok sanırım :(
amaaan bekledim bekledim gelmedinz bende kaysı konservesi yapmaya gidiyom ....sizede yok gelmediğiniz içn...:39: :39:
kızzzzzz sen buraya gelecek misin ?????

heeeeeeeeeeeeey sana sesleniyorum
haahahaaa gene mi sen :)
kız valla iyi denk geliyoruz maşaallah :):)
nasılsın bakem, gözlerin nasıl oldu.
acaba zeytinin içini açıp onsan biraz sürsen miki?
zeytin kuranda çok geiyo da an itibariyle aklıma geldi :)

haahahaaa gene mi sen :)
kız valla iyi denk geliyoruz maşaallah :):)
nasılsın bakem, gözlerin nasıl oldu.
acaba zeytinin içini açıp onsan biraz sürsen miki?
zeytin kuranda çok geiyo da an itibariyle aklıma geldi :)
çamaşır,ütü yemeğimide koydum tepsiuye bi, bakayım dedim bide ne göreyim :53::53::53::53:sen
canım gözlerim biraz iyi gibi.şişliği azaldı gözümü biraz açabiliyorum:46::46::46:ama hala kan çanağı gibi içi ve batıyo ,buna şükür...
zeytin mi sürerim birazdan söylediğine göre vardır bi hayır.Rabbim söyletmiştir belki...
şu simir testini yazrın alacaksın ya,orda açık bi şekilde yazıyo zaten anlarsın canım...
bu arada cezeryayi yedirdin ha enişteye:46::46::46::46::46::46:
kızım senden korkulur:30::30::30::30:

çamaşır,ütü yemeğimide koydum tepsiuye bi, bakayım dedim bide ne göreyim :53::53::53::53:sen
canım gözlerim biraz iyi gibi.şişliği azaldı gözümü biraz açabiliyorum:46::46::46:ama hala kan çanağı gibi içi ve batıyo ,buna şükür...
zeytin mi sürerim birazdan söylediğine göre vardır bi hayır.Rabbim söyletmiştir belki...
şu simir testini yazrın alacaksın ya,orda açık bi şekilde yazıyo zaten anlarsın canım...
bu arada cezeryayi yedirdin ha enişteye:46::46::46::46::46::46:
kızım senden korkulur:30::30::30::30:
valla yedi canım :)
hatta çok begendi, az yapmışn dedi 3 tabak :)
ama itiraf ettim :) bişi demedi, test yaptıraım öyle kullanayım o zaman dedi.
o da aklınca program yapmış zaten :)
smear sonucumu buraya yazsam anlar mısınız ben bişi anlamadım da :)
sür sür zeytin sür.
eslem, kays ben yokuz malum. sen bu hatimi yaparsın seyyan:18:

Back
X