Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyancım 2 tane yasin okudum kendiminkiler dısında eksik demişsin ya oraya ekleyiverirsin canım..:34::34:

bu arada günaydın kızlarr hepinizee:16::16::16::16:

Günaydın canım

kuzum bende testlerin geçerliliği ilk 30dk diye biliyorum ama birde ben düşük yaptığımda çift çizgileri atmamıştım 3gün geçtikten sonra bile çift çizgiydi değişme hiç göstermedi acaba bir daha mı yapsan test ay çok heyecanlı inşallah Rabbim inşallahhh :16::16:
belli mi olur 22.gün yumurtlayıp hamile kalan insanlar gördüm yaa hadi inşallahhh:16::16::16:

Fazla umudum yok ama birkaç gün bekleyeyim bakalım canımcım.
Belki de kırmızılar teşrif eder zaten pko var düzensiz regl oluyorum.Senin hayırlı mutlu haberini alıp halay çekeriz inşallah.

Güllaç yapıp kocayı yumuşattın mı bakalım :)

Günaydın canım

Belki de kırmızılar teşrif eder zaten pko var düzensiz regl oluyorum.Senin hayırlı mutlu haberini alıp halay çekeriz inşallah.

canım seni kırmak istemem ama aynı seyleri yasadım hemde kaç kez testin basında bekliyorum çizgi yok 5. dk sonra geçerliliği kaybediyo diyolar banyoyai kaldırıyorum 10. dk da gidip bakıyorum 2. cizgi var hadii içimi bi umut kaplıyo tekrar test yap kan testi yaptır ama malesef yok:50:
bende de pko var bende 45 günde 1 adet oluyorum 2 aydada oldugum oluyo yani...hep evlendikten sonra değişti işte:41:

canım seni kırmak istemem ama aynı seyleri yasadım hemde kaç kez testin basında bekliyorum çizgi yok 5. dk sonra geçerliliği kaybediyo diyolar banyoyai kaldırıyorum 10. dk da gidip bakıyorum 2. cizgi var hadii içimi bi umut kaplıyo tekrar test yap kan testi yaptır ama malesef yok:50:
bende de pko var bende 45 günde 1 adet oluyorum 2 aydada oldugum oluyo yani...hep evlendikten sonra değişti işte:41:

Haklısın canım bende umutlanmamak için hiç birşey yapmadan kırmızıları bekleyecem.
Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

Haklısın canım bende umutlanmamak için hiç birşey yapmadan kırmızıları bekleyecem.
Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
inşallah canım arkadaşım

Günaydın canım

ay inşallah canım inşallah:52::52:
eve gidince halimi görünce kıyamadı kocişim bana yapmadım hiç bişi canımcım:1::1:

yemek bile yapamadım yaa zavallım yatırdı beni iftara kadar uyumuşum ama akıllandım iftardan sonra bugün için yemeğimi yaptım bu akşam rahatım inşallah:16::16:
sever beni kocişim yaaa:16::16:

Hamarat hatun bir aferinde sana :)
Allah daim etsin sevginizi muhabbetinizi :nazar: AMİN

unutulmaz canım unutulurmu...
kürtajımı görüyorum ara sıra rüyalarımda unutmak istesem bile hatırlatılıyor bi şekilde:14:
ben 1 hafta önce öğrendim bebeğimim kalp atışının oluşmadıgını dr 1 hafta bekleyelim dedi o 1 hafta hiç ağlamamaya calıştım bebeğim varsa etkilenmesin diye..
kürtaj günü tutamadım kendimi bütün çalışanlar yanıma toplanıp sürekli aglama dediler en son dayanamayıp 1 haftadır ne cektiğimi ben biliyorum bi tek göz yası dökmemeye çalıştım şimdi bırakın aglıcam dedim herkes dagıldı etrafımdan...
anesteziyi veren arkadaşımdı (ben sağlıkçıyım) beraber sarılıp agladık agzımdan ise dökülen tek cümle güle güle bebeğim bu kadarmı bıktın demek oldu:14::14:
ben hep böyle makaraya sarar gibi konusurum gırgır muhabbet ama içimdeki fırtınaları bi ben bilirim:14::14:
offf cok kötü oldum

hep söylüyorum canım kaç haftalık olursa olsun bebeğini kaybetmek çocuk sahibi olamamaktan daha acı.okurken yaşamış gibi üzülüyorum.yani kalbi atmayan bir bebeğin alınması gerekiyor evet ama:43:...kısa süreliğine de olsa anne olmak böyle bişey demek ki içinde fırtınalar kopacak ama sen bebeğim belki sağdır diye onu üzmemek için ağlayamayacaksın bile..Sadece istemedikleri için bebelerini aldıranlar da anne güya ama ne bileyim..Vicdanlarını da kürtajla aldırmışlar heralde o anneler

gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah ben dun sevgili kraliceme yeminimi ettim cok guzel bir seromoni hazirlamislar yerlerimize yer gostericiler ile oturduk hepimiz icin ayri yer hazirlamislar isimlerimiz yaziyordu sonra suslu kiyafetli bir adam gorevi neydi unuttum bir baska suslu adam tarafindan asayla getirildi hepimizi ayaga kaldirdilar birbirlerine slm verip yerlerine gectiler suslu adam guzel bir konusma yapti sonra teker teker ismimizi soyledik sonra yemin metnini tekrar ettik ben aralarda kacirdim yada dudak kipirdattim:9:sonra sertifika verme toreni basladi teker teker ismimizle cagirdilar ben el sikmak istemiyorum diye salona girmeden soylemistim ki onlar sormuslardi adamin elini sikmadim ve sadece tesekkur ettim ve marslarini soyledik sira mamalara geldi oruc tutamadigim icin bir meyve suyu icip oradan ayrildik ki kekler falan vardi ama vejetaryanmi bilemedigim icin yemedim ve ben british ve turk vatandasi oldummmmm:46::46:kizlar bu ulkede neden rahat oldugumu bir daha hatirladim dinime saygi duyuyorlar dusunsenize turkiyede soylesem el sikmak istemiyorum diye olay olur kapaliyim diye kimse garip bakmiyor Allahim benim ulke vatandaslarimada akil fikir versin he bide benim gibi turk olanlarda vardi orda ve kadinlar hemen goze batiyordu hepsi dugune gelir gibi giyinmisler hatta biri kafasina gul takmis bir makyajki sormayin Rabbim akil versin sadece bizimkiler boyle diger kadinlar gayet normaldi:9:

hep söylüyorum canım kaç haftalık olursa olsun bebeğini kaybetmek çocuk sahibi olamamaktan daha acı.okurken yaşamış gibi üzülüyorum.yani kalbi atmayan bir bebeğin alınması gerekiyor evet ama:43:...kısa süreliğine de olsa anne olmak böyle bişey demek ki içinde fırtınalar kopacak ama sen bebeğim belki sağdır diye onu üzmemek için ağlayamayacaksın bile..Sadece istemedikleri için bebelerini aldıranlar da anne güya ama ne bileyim..Vicdanlarını da kürtajla aldırmışlar heralde o anneler
evet canım bu yüzden belki yinede atar kalbi diye o olumsuz etkilenmesin diye ağlamamaya çalıştım..transferden sonra her gece eşimle ellerimizi karnıma koyup dualar edip öyle uyuduk dualarla geldi kuzum dualarlada gitti burda arkadaşlarım tefriciye okudular teyze kızım yasinler dagıttı kendim neler neler yaptım ama nasip olmayacakmıs demekki...

dediğim gibi dualarla geldi kuzum dualarla gitti.
eşim hiç ağlamazdı yanımda kürtaja girdiğimde ağlamış arkadaşlarım öyle dediler o kadar güçlü durduki yanımda kızdım ona böyle güçlü olma benimle paylaş acını diye ama hiç tepki vermedi hala konusmaz..
herşeyle ben ilgilenirim

yemek bile yapamadım yaa zavallım yatırdı beni iftara kadar uyumuşum ama akıllandım iftardan sonra bugün için yemeğimi yaptım bu akşam rahatım inşallah:16::16:
sever beni kocişim yaaa:16::16:

Günaydın canım akşam sorunsuz geçmiş çok sevindim...ayrıca naz da yapışız enişteye :1: yap canım yap yarasın yemekleri enişte mi yaptı peki şaşırdım:53: o topraklardan böyle hamarat beyler çıkmaz ama demek ki arada sırada yapıyorlar

ay teşekkür ederim canımmmm:17: aminnnnn Rabbim yuvalarımızın huzurunu bozmasın:nazar::nazar::nazar:
ya benim arada adet olcakmışım gibi sancım oluyor yaaa:14:

Aaaa stres yok hem ayşenin de sancısı oluyordu hatırlamıyor musun?
Şimdiden sıkıntı yapıp bebişleri de üzme güzel haber vereceksin Allah'ın izniyle.Başka bir belirtin var mı canımcım

asbelove canim iyiki dogdun nice guzel mutlu saglikli huzurlu yillara ermeni Rabbimden isterim butun guzellikler yeni yasinla senin olsun insallah:71::71::71::124::124::124::124::124::124:dun meseleyi halletmissiniz cok sukur insallah bidaha yasmayin hep iyi olsun araniz sadece biriniz gelecek bebise kizarsa siz ozaman birbirinize kizin :21:

gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah ben dun sevgili kraliceme yeminimi ettim cok guzel bir seromoni hazirlamislar yerlerimize yer gostericiler ile oturduk hepimiz icin ayri yer hazirlamislar isimlerimiz yaziyordu sonra suslu kiyafetli bir adam gorevi neydi unuttum bir baska suslu adam tarafindan asayla getirildi hepimizi ayaga kaldirdilar birbirlerine slm verip yerlerine gectiler suslu adam guzel bir konusma yapti sonra teker teker ismimizi soyledik sonra yemin metnini tekrar ettik ben aralarda kacirdim yada dudak kipirdattim:9:sonra sertifika verme toreni basladi teker teker ismimizle cagirdilar ben el sikmak istemiyorum diye salona girmeden soylemistim ki onlar sormuslardi adamin elini sikmadim ve sadece tesekkur ettim ve marslarini soyledik sira mamalara geldi oruc tutamadigim icin bir meyve suyu icip oradan ayrildik ki kekler falan vardi ama vejetaryanmi bilemedigim icin yemedim ve ben british ve turk vatandasi oldummmmm:46::46:kizlar bu ulkede neden rahat oldugumu bir daha hatirladim dinime saygi duyuyorlar dusunsenize turkiyede soylesem el sikmak istemiyorum diye olay olur kapaliyim diye kimse garip bakmiyor Allahim benim ulke vatandaslarimada akil fikir versin he bide benim gibi turk olanlarda vardi orda ve kadinlar hemen goze batiyordu hepsi dugune gelir gibi giyinmisler hatta biri kafasina gul takmis bir makyajki sormayin Rabbim akil versin sadece bizimkiler boyle diger kadinlar gayet normaldi:9:
bizdende selam söyledinmi kraliçenee:9::9:
bu arada neredeydin canım sen??

evet canım bu yüzden belki yinede atar kalbi diye o olumsuz etkilenmesin diye ağlamamaya çalıştım..transferden sonra her gece eşimle ellerimizi karnıma koyup dualar edip öyle uyuduk dualarla geldi kuzum dualarlada gitti burda arkadaşlarım tefriciye okudular teyze kızım yasinler dagıttı kendim neler neler yaptım ama nasip olmayacakmıs demekki...

eşim hiç ağlamazdı yanımda kürtaja girdiğimde ağlamış arkadaşlarım öyle dediler o kadar güçlü durduki yanımda kızdım ona böyle güçlü olma benimle paylaş acını diye ama hiç tepki vermedi hala konusmaz..
herşeyle ben ilgilenirim

Canım benim sende melek annesisin demek.İnsan kaybettiğinde çok zor bir dönemden geçiyor ama derdi veren Allah dermanını da veriyor.
Bende geçen yıl 29 temmuzda erken doğumda kaybettim kızımı 1 yıl olacak 10 gün sonra.Zaman nasıl da hızlı geçmiş onsuz.Sen ne zaman kaybettiğin bebeğini.
Rabbim bir daha yaşatmasın düşmanıma bile vermesin bu acıyı.

herşeyle ben ilgilenirim

İnşalla o dualar tekrar anne olmana vesile olur.
İmtihan işte nabza göre veriyor rabbim demek ki seni güçlü görmüş..inşallah tez zamanda kardeşi gelir açınız hafifler canım..Beyler içine atıyor her şeyi benim eşimde öyledir en zor anlarda duvar gibi olur hiç tepki vermez ama ne kadar üzüldükleri gözlerinde anlaşılıyor canım buz gibi bakıyorlar..

Hayırlı olsun vatandaşlığın şekerim.
Haklısın burda tokalaşmayınca öcü gibi bakıyor bazıları

Aaaa stres yok hem ayşenin de sancısı oluyordu hatırlamıyor musun?
Şimdiden sıkıntı yapıp bebişleri de üzme güzel haber vereceksin Allah'ın izniyle.Başka bir belirtin var mı canımcım

asbe tatlim ema cok hakli stres yok ama benimde oyle olmustu ara ara sancilar karnim agriyordu :20::20:

bizdende selam söyledinmi kraliçenee:9::9:
bu arada neredeydin canım sen??

soyleyemedim kuzum kralice gelmemis adamlarini yollamis onlarda bin dereden su getirdiler:52::52:ben londradayim canim

Back
X