Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım kıyamam yetişseydin azcıkın düzelirdi moralin.biz keyfini getirirdik zorla
heh işte aynen böle anlattılar televişinda da...ben anlatamadım....
aman karışan karışsın boşver de sen iyi ol.sinirlenmemeye çalış...bak sonra miden ağrıyo...
işin zormuş canım.Allah yardımcın olsun..
benimde bu gün midem ağrıyo dafniiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaa canım geliyo bizim bebişler kıııııııız yaşasın
aleyküm selam canım sen nasılsın
Insallah canim insallahh pozitif derim sizryapcam yapcam ama ne zaman bilmiyom:44:
tamam canım k.i.b. ben yarın yokum p.tesi gelicem nasipse ogünde senin iyi haberlerini almayı beklicem![]()
Aleykum selam canimselamunaleykum nasılsınız millet.. ne var ne yok. asbe çok heyecanlısın dimi yaa hayırlısıyla gelsin şu pazartesi...
insanlarla uğraşmak sinir katmanı gerektiriyor canım yaaa eziyet gibiler
tüylerim diken diken oldu kuzum yaaa şifa olmuştur inşallah bu Rabbimin bir işaretidir inşallah gelir minnakların yakın zamanda
dr.mu ne testi istedi bacımmm ne dedi bugünde güzel haberlerle gelirsin inşallahhh
hayırdır tatlım inşallah iyisindir şimdi
ay evet sebastiannnnnn:84::84:
aminnnnnnnn
aleyküm selam canımcım çok şükür sen nasılsınnn![]()
slm kızlar nasılsınz geçmişi okuyamadım ....
ben geldiiiiiim akşamcı sebastian oldum bu gün...eee nerde bizim gece kuşları![]()
Kiscem senin bu saatte ne isin var ayy cok sevindim seni gordugume
Ben geldim benn![]()
Sen bu gece orda kal o zaman kuzuu sahur yaparik birlikteannemlerdeyiz hep beraber elime bir bilgisayar geçirebildim bir bakem dedim bizim kızçeler napar diye..yeğenim tepemde dolaşıyor bilgisyrı istiyor veled...
Iyi kuzu gorumcedeyiz bizde sürpriz dogum gunumu kutladik az oncehoş geldim tam zamanlı üye nabersin :)
Sen bu gece orda kal o zaman kuzuu sahur yaparik birlikte
Iyi kuzu gorumcedeyiz bizde sürpriz dogum gunumu kutladik az onceata demirer izlios sen napaysin
![]()
Yes baby yaa gulmekten kasiklarima agri girdi su an yemekteyizi elestiriyor kardesim falan toplasip bana surpriz dogum gunu yapmislarburdayım canım sahura kadarda ayaktayız...yaparız kuzuoooo çok güzelllll..ata demirer mi? yoksa şu emardan bahsettiği bölüm mü "urfalı kanarya"
![]()
canım beni kimse üzmedi ben üzüldüm eşime.geliyor galiba baksana rüyalar hep bebişlerle ilgilianne olmak hepimize çok yakışcak
seni kim üzdü de ağrıdı miden kuzum söyle ben çemkiririm ona bu ara çok alıştım![]()
annemlerdeyiz hep beraber elime bir bilgisayar geçirebildim bir bakem dedim bizim kızçeler napar diye..yeğenim tepemde dolaşıyor bilgisyrı istiyor veled...
Yes baby yaa gulmekten kasiklarima agri girdi su an yemekteyizi elestiriyor kardesim falan toplasip bana surpriz dogum gunu yapmislarbutun gece bizumsin yani
![]()
slm bebeklerr nasılsınız bakemm![]()