slm bebeklerr nasılsınız bakemm![]()
Hoageldin kuzuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bebeklerr nasılsınız bakemm![]()
canım beni kimse üzmedi ben üzüldüm eşime.
kuş gibi inliyo 2 gündür.
bugün yine doktora gittik.
inan iftar yapamadık.bir su o kadar.
eşimin gözünde hastalığın uzun sürmesinden ve fazla ilaç kullanmak zorunda kalmasından dolayı,retinada hasar oluşmuş.çok moralim bozuk.kendi gözümü falan unuttum..
3 ilaç verdi.biri türküyede yok.
pazartesiye kadar diğer ikisini kullanacak pazartesi yine gidicez.
dua edin nolur ya...çok üzgünüm,canım çok sıkkın..
bu arada senide akşamcı oldun sandım ama geçiciymiş
hallet artık yada halletsin ablacığın artık ya....
Ay bisey olurmu kiii korktum simdii.. amin canim aminnnsen fazla gülmesen
amaaaaaaan gül gitsin.Rabbim ağlatmasın canım,en kötü günün böyle olsun.pazartesi daha çok gülmeni nasip etsin inşaallah...
Canimcim kuzum git git dinlen gunler cuvala girmedi ya dibine vururuz muhabbetin Allahima emanet Rabbim sifa versinkızlar ben kalamıcam.aslında dafnide akşamcı olmuşken,asbe,elanor da burdayken,muhatımıda çağrıp sizlerle 2 laf etyi isterdim.
ama çok ağlamaktan gözüm hepten batıyo..pc ye fazla bakamıcam o yüzden.
hepinizi seviyorum,dua bekliyorum hepinizden..
kızlar ben kalamıcam.aslında dafnide akşamcı olmuşken,asbe,elanor da burdayken,muhatımıda çağrıp sizlerle 2 laf etyi isterdim.
tatlııııııııım hiç bişey olmaz gülmekten..gülmek iyidir....sen hep gül inşaallahAy bisey olurmu kiii korktum simdii.. amin canim aminnn
Canimcim kuzum git git dinlen gunler cuvala girmedi ya dibine vururuz muhabbetin Allahima emanet Rabbim sifa versin![]()
aaaaaaaaaaaa ağlamayın ama....ben dua edin dedimdi ağlayın demedim kicanım yaa üzüldüm bende şimdi..bu aralar epey bir badire atlattın sende inşallah bu son olur ve abimizin gözü iyileşir..bak ağladım deyince ben bu gece uyuyamam çok takarım..iyi ol canım tamam mı
selam hanımlar,
bi süre topiğe giremeyeceğim sanırım.
pc gidiyorgörümcem sıkılıyormuş da
derste bana lazım olduğunu eşimde biliyor halbuki.
al götür yarın dedim,
abime de bana laptop bul dedim.
en geç pazartesi yeni ama 5. el bi laptobum olacak :)
sizi gerçekten seviyorum dostlarım benim :)
güzel haberler alırım demi p.tesiye :)
merhaba hanımlar. geçmişi okuyamadım. kaç gündür çok kötüyüm. önce kasık ağrısından duramıyordum. şimdi mide bulantısından. sürekli yatıyorum. ağrı gene yatınca geçiyor da bulantıya çare bulunmuyor. 1 yasin okuyabildim. başka da bişi okuyamadım. kusura bakmayın. düzelince telafi ederim inşallah. şu zor zamanları hayırlısıyla bi atlatsak. görüşmek üzere...
canım beni kimse üzmedi ben üzüldüm eşime.
kuş gibi inliyo 2 gündür.
bugün yine doktora gittik.
inan iftar yapamadık.bir su o kadar.
eşimin gözünde hastalığın uzun sürmesinden ve fazla ilaç kullanmak zorunda kalmasından dolayı,retinada hasar oluşmuş.çok moralim bozuk.kendi gözümü falan unuttum..
3 ilaç verdi.biri türküyede yok.
pazartesiye kadar diğer ikisini kullanacak pazartesi yine gidicez.
dua edin nolur ya...çok üzgünüm,canım çok sıkkın..
bu arada senide akşamcı oldun sandım ama geçiciymiş
hallet artık yada halletsin ablacığın artık ya....
alk slm canım iyidir sen nasılsın :)
kızlar ben kalamıcam.aslında dafnide akşamcı olmuşken,asbe,elanor da burdayken,muhatımıda çağrıp sizlerle 2 laf etyi isterdim.
Hoageldin kuzuuu
Hadi yaa e cani sikiliyorsa alsin kendine bir pc hayret bisey yaa bizi muhatsiz biralcaklar p.tesi gelmezsen oraya geliriz heeselam hanımlar,
bi süre topiğe giremeyeceğim sanırım.
pc gidiyorgörümcem sıkılıyormuş da
derste bana lazım olduğunu eşimde biliyor halbuki.
al götür yarın dedim,
abime de bana laptop bul dedim.
en geç pazartesi yeni ama 5. el bi laptobum olacak :)
sizi gerçekten seviyorum dostlarım benim :)
güzel haberler alırım demi p.tesiye :)
Rabbim bunlari yapabilecegimiz bir 9 ay nasip etsin bizlere insallahMÜSLÜMAN ANNE ADAYI HANIM KARDEŞLERİMİZİN , 9 AY YAPILACAKLAR LİSTESİ !!!
Namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
1-Hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-Bütün günahlardan korunmaya bak.
3-Elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-Geceleri aynaya bakma.
5-Snirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-Kur'ân dinlemeye ve okumaya çalış.
7-Namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- Hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-Her gün salavât getir.
10-Bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salavât getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-İnsanlara yardım et.
13-Mü'min insanların yüzüne bak.
14-Gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-Namazını vaktinde kıl.
16-Devamlı allah, allah diye zikirde bulun.
17-Eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-Evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-Enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-Eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-Hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
Benimde telin sarji bitti canim yaa ne yazik ki gorumce de olunca da sarja takamadim iyi mi aklim sizdeydi amabiraz geç oldu ama hoşbuldukk cnm:)
sağolasın canım.amin inşaallah.mesaj kutun dolu mesaj attım amaaa yollayamadım..seyyan geçmiş olsun canımRabbim şifalae versin tüm hastalara ve eşine ve sana.....
ay canım ramazan ramazan böle olduk.Rabbim beterinden korusun..geçmiş olsunn bebeemm,noldu eşinle sana nazarmı değdi nedir
ben geldim sen nerdesinheheeee kendime pc aldım :)
seyyan akşama gel bak sana bi sürprizim var :)
inşaallah güzel sonuçlarla gelirsin burayaslm hatunlar,benbugün adet oldum ve çarşamba Ankaraya gitcem Allah nasip ederse,tüp bebek için start vereceğiz artık,ilk tüp bebek denememiz olcak,hiçbişey bilmiyom bu konuda bakalım drum ne diyecek,sağlıcakla kalın grşrz yine
saat 11 i 3 geçiyo nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin11 gibi gelirim hatunlar, erken gelen çağrı atsın :)