Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

1-3-5-10 kişide olabilirler...
çizgisi koyu cıkmış:1:

Olar mı olar valla bayağı koyu maşallahhhhhhhh :nazar:

canımmmmm Allah razı olsunnnnnnnnn iyi ki varsınız iyi ki sizleri çok seviyorummmmmm:16::16:

inşallah canım inşallahhhhh göbiş büyüyecek inşallahhhh

:52::52::52::52: sen yetersin bacımmmmm:52::52:

bilmiyorum ki acaba izin alıp Dr.a mı gitsem kiiiii bi de kan testi verem kaç kişiyiz görelim:52::52:

Bizde sizi çok seviyoruz daha ne duruyon bacımm koş ya da koşma sakin git :)
Ayyyy çok heyecanlı kaç kişiler acaba içerde :)
Enişteye haber verdin mi aklını kaçıracak adam :)

haber vermediysen süpriz yap kocişe testi sorarsada canım yapmak istemedi de...
bi bebiş hadiyesi al kutu yaptır öyle söyle:34::52:

gitgitte bi öğren bteya görede anlaşılır zaten tek çift oldugu:16::16:

inşallah canım bakalım bat tarihinde yapıcam zaten testi sonra söktürücü alıcam

yaa onlar uyusun biz kutlama yapalım..
bu arada senin iş yine yalan olduuu:9::9:

Ay sorma canım bir gidiyorum toz alıyorum gelip bakıyorum topiğe sonra tekrar gidip bir parça süpürüyorum :)
Söktürücü almana gerek kalmaz inşallah canımcım.

ay çok acaibimmmm inanamıyorum halaaaa

İnan şekerim inan bağırıyorlardır içerde burdayız anne diye :)

Olar mı olar valla bayağı koyu maşallahhhhhhhh :nazar:

Bizde sizi çok seviyoruz daha ne duruyon bacımm koş ya da koşma sakin git :)
Ayyyy çok heyecanlı kaç kişiler acaba içerde :)
Enişteye haber verdin mi aklını kaçıracak adam :)
ay bilmiyorummm belki 2kişilerdir belli mi olur:52:
yok vermedim sürpriz yapcamm akşamaaa
haber vermediysen süpriz yap kocişe testi sorarsada canım yapmak istemedi de...
bi bebiş hadiyesi al kutu yaptır öyle söyle:34::52:
test yaptığımı bilmiyor canım dün yap dedi ama ben hazır değilim dedim akşama da sürprizimi yapacağım inşallah ayyy çok heyecanlıyımmmmm:52::52:

test yaptığımı bilmiyor canım dün yap dedi ama ben hazır değilim dedim akşama da sürprizimi yapacağım inşallah ayyy çok heyecanlıyımmmmm:52::52:

Ne heyecanlı olur o an şimdi bir fotosunu çek adamcağızın :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canımmmmm.
Hadi git bende işime bakayım :)

ben kanda gördüğüm halde bile defalarca idrar testi yapmıstım insan keseyi görmeden filan inanamıyor normal yani buuu:34:
canım benimmmmmmmm:16::16::16:
Ay sorma canım bir gidiyorum toz alıyorum gelip bakıyorum topiğe sonra tekrar gidip bir parça süpürüyorum :)

nolur anneciğine tutunsunlarrrrrr sıkı sıkııı el mubdi çekiyorum bol bol:16::16:

cok fazla umudum yok ama canım hayırlısı tabiki....

canım benm tüp oldugu iin beraber öğrendik ama ben yinede muzurluk yapmıstım örgü yelek ötüyodum eşimden gizli üzerine not yazdım babacım bunu bana üşüdüğümde giydirirsin diye sonra cimbomlu zıbın almıştım baba ne maca götür filan yazdım son olarakta babacım suan annemleyim ama az kaldı inşallah 8 ay sonra aranızdayım o güne kadar annemi sakın üzme ve beni annemin karnında ilk günkü gibi hep sev olurmu diye...
ağlamıştı hüngür hüngür:14::14::14::14:

canım benimmmmmmmm:16::16::16:

nolur anneciğine tutunsunlarrrrrr sıkı sıkııı el mubdi çekiyorum bol bol:16::16:

Bırakmayacaklar anneciğini inşallah dualarımız sizinle canımcım :)

canım benm tüp oldugu iin beraber öğrendik ama ben yinede muzurluk yapmıstım örgü yelek ötüyodum eşimden gizli üzerine not yazdım babacım bunu bana üşüdüğümde giydirirsin diye sonra cimbomlu zıbın almıştım baba ne maca götür filan yazdım son olarakta babacım suan annemleyim ama az kaldı inşallah 8 ay sonra aranızdayım o güne kadar annemi sakın üzme ve beni annemin karnında ilk günkü gibi hep sev olurmu diye...

Ağlatacak kadar etmişsin sende adamı.
Yine gelecek o günler canım ve bu defa kucağına alacaksın sağlıklı sıhhatli Allah'ın izniyle inşallah

Bak işte o gün geldi yaa naptın verdin mi kanını..vermediysen daha ne duruyon git ver gel...çok merakyım çok

ben bile ağladım kuzu adamın ağlaması çok doğal yaniiiii bana dün dedi test yap diye de ben daha hazır değilim dedim bi kaç gün geçsin öyle yapcam dedim bakalım akşam bende ağlatabilecek miyim:52::52:

dimi dimiiii ay çok heyecanlııııııı:52::52::52::52:
acaba nasıl bir tepki verecek çok heyecanlıyımmm:52::52:

Çok merak ettim ilk duyduğunda ne yapacak.
Yarın ayrıntılı şekilde anlatacaksın görmüş kadar olacaz anlatımınla ona göre :)
Tabii heyecandan hatırlar mısın bilemem şekerim.

hayırlı günler :3:seyyanım geçen hafta haber veremedim liste tamamlanmış ben cumartesi günü okuyabıldım anca :26:buhaftanın dualarınıda okudum çok şükür geçen haftayla beraber 10 yasin oluyor toplam:34:
geçmişe dönüp bakamıyorum bu sıralar sebepsiz bi yoğunluğun içindeyim hafif bunalım giibi..
bu arada doktorada gittik çok şükür herşey yolunda rabbım nasip ederse erkek dedi :emir_bebek:rabbım ısteyen bekleyen herkese nasıp etsın bu duyguları..inşallah bende hamişlerde sağ salim kucaklarımıza alırız:16:ikili testimizde çok şükür güzel çıktı bir dahaki randevumuz ağustosda kemik ölçümü için:26:inşallah oda sorunsuz geçer:16:
ema dönmüşün sevindim merak etmiştim:16:
sizlerde iyisinizdir inşallah yeni hamişlerimiz vardırr:16:rabbim kucağınıza almayı nasıp eylesin:16:tedaviye giren varsa rabbım yardımcısı olsun:16: hepinizin gönlündekini hayırşlısıyla nasip etsin rabbimm:29::29:

Bırakmayacaklar anneciğini inşallah dualarımız sizinle canımcım :)

Ağlatacak kadar etmişsin sende adamı.
Yine gelecek o günler canım ve bu defa kucağına alacaksın sağlıklı sıhhatli Allah'ın izniyle inşallah
inşallah canım benim inşallahhhhhh:16:
Bak işte o gün geldi yaa naptın verdin mi kanını..vermediysen daha ne duruyon git ver gel...çok merakyım çok
kan vermedim idrar yaptım fotosu da 2sayfa önde bacımmmmm:52::52:

hayırlı günler :3:seyyanım geçen hafta haber veremedim liste tamamlanmış ben cumartesi günü okuyabıldım anca :26:buhaftanın dualarınıda okudum çok şükür geçen haftayla beraber 10 yasin oluyor toplam:34:
geçmişe dönüp bakamıyorum bu sıralar sebepsiz bi yoğunluğun içindeyim hafif bunalım giibi..
bu arada doktorada gittik çok şükür herşey yolunda rabbım nasip ederse erkek dedi :emir_bebek:rabbım ısteyen bekleyen herkese nasıp etsın bu duyguları..inşallah bende hamişlerde sağ salim kucaklarımıza alırız:16:ikili testimizde çok şükür güzel çıktı bir dahaki randevumuz ağustosda kemik ölçümü için:26:inşallah oda sorunsuz geçer:16:
ema dönmüşün sevindim merak etmiştim:16:
sizlerde iyisinizdir inşallah yeni hamişlerimiz vardırr:16:rabbim kucağınıza almayı nasıp eylesin:16:tedaviye giren varsa rabbım yardımcısı olsun:16: hepinizin gönlündekini hayırşlısıyla nasip etsin rabbimm:29::29:

Döndüm canım çok şükür.
Paşamız geliyor demek eh bu kadar kıza sahip çıkacak bir paşa lazımdı yani.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin yakışıklı :)

Back
X