Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ne olur ne olmaz onca parayı çöpe atmış olmanı istemeyiz ama dimi:1:

valla çok merak ettim erkekler konuşur 2kadında tık yok:9::9::9:

nerdde kuzum daha beter köstek olmaya uğraşıyorlar bugünde zaman geçmek bilmedi akşam olsa da eve gitsem yaaa neyseki 3saatcik kaldı şu işleri bitirebilsem gelirim sohbete daldın mı akşam olur emme işleri bitiremiyorum bir yapıyorum aklım buraya kayıyor buraya geliyorum mıknatıs gibisiniz mübarekk:52::52:

geçen hafta başından beri bende öyleydim canım işler yığıldı dün akşam 7 de bitirdim gümrük işlemlerini bu günde günlük işlerle uğraşıyorum son 3 fatura kaldı onları da kesersem free yim ama elim işte gözüm kk da benimde..Dün senin müjedeli haberi de sonradan öğrendim zaten yoğunluk yüzünden..daha ilk günden planlamıştım sabah 8 de beklemeye başlayacaktım güya:50: ama olsun haber güzel ya geç öğrensemde olur:21::21::21::21::21::21:

geçen hafta başından beri bende öyleydim canım işler yığıldı dün akşam 7 de bitirdim gümrük işlemlerini bu günde günlük işlerle uğraşıyorum son 3 fatura kaldı onları da kesersem free yim ama elim işte gözüm kk da benimde..Dün senin müjedeli haberi de sonradan öğrendim zaten yoğunluk yüzünden..daha ilk günden planlamıştım sabah 8 de beklemeye başlayacaktım güya:50: ama olsun haber güzel ya geç öğrensemde olur:21::21::21::21::21::21:

canım benim kıyamam yaaa beni bu hafta kendi halime bıraksalardı iyiydi de hiç umurları değil valla:1::1:
az kaldı Allahtan bugüne planladığım işler sonrasını yarına bıraktım banane zaten gözümden uyku akıyor:34:
olsun canım ne farkeder geç olsun güç olmasın demişler:52::52:

ne olur ne olmaz onca parayı çöpe atmış olmanı istemeyiz ama dimi:1:

valla çok merak ettim erkekler konuşur 2kadında tık yok:9::9::9:

nerdde kuzum daha beter köstek olmaya uğraşıyorlar bugünde zaman geçmek bilmedi akşam olsa da eve gitsem yaaa neyseki 3saatcik kaldı şu işleri bitirebilsem gelirim sohbete daldın mı akşam olur emme işleri bitiremiyorum bir yapıyorum aklım buraya kayıyor buraya geliyorum mıknatıs gibisiniz mübarekk:52::52:

ayy evett cnm yaa zaten bu aralar paraya çok ihtiyacımız olacak,ekonomi şart,ya valla bende 2 iş yapıp kendimi buraya atıyorum işe başlayınca neyapcamm benn:50:

canım ya daha önce belki söyledinde gözümden kaçtı ama bişey sorcam. sen hangi dr. da aşılamanı oldun vede hangi ilaçları kullandın yumurtlamak için?

canım benim kıyamam yaaa beni bu hafta kendi halime bıraksalardı iyiydi de hiç umurları değil valla:1::1:
az kaldı Allahtan bugüne planladığım işler sonrasını yarına bıraktım banane zaten gözümden uyku akıyor:34:
olsun canım ne farkeder geç olsun güç olmasın demişler:52::52:

amaaaaaan sallaaaa...bırak canım yarına yaz var kış var acele edecek ne iş var...hem sen hamilesin bikere çok iş yüklemesinler sana:34:

:9::9::9::9:seyyan da huzura kavuşur biraz garibim muhat başka hatunlara sardırırsa hem:9::9::9::9: muhatcım hoşgörüne sığınarak yazıyorum.kızmazsın demii..canımcım
ay muhat gelince paralicakk biziiiii:52::52:
ayy evett cnm yaa zaten bu aralar paraya çok ihtiyacımız olacak,ekonomi şart,ya valla bende 2 iş yapıp kendimi buraya atıyorum işe başlayınca neyapcamm benn:50:
valla şu işler bir bitse ne rahatlayacağım var ya kafamı kaldıramıyorum yaaa:1::1:
canım ya daha önce belki söyledinde gözümden kaçtı ama bişey sorcam. sen hangi dr. da aşılamanı oldun vede hangi ilaçları kullandın yumurtlamak için?
canım klomen kullandım ve İstanbul çapa tıp fakültesinde oldum aşılamamı:34:
amaaaaaan sallaaaa...bırak canım yarına yaz var kış var acele edecek ne iş var...hem sen hamilesin bikere çok iş yüklemesinler sana:34:
şu an acaip sallıyorum zaten sanki umurları beni sadece bir ft. vermek için üst kata çağırıyor sinir oldum gıcıklar yaaa:24:

valla şu işler bir bitse ne rahatlayacağım var ya kafamı kaldıramıyorum yaaa:1::1:

şu an acaip sallıyorum zaten sanki umurları beni sadece bir ft. vermek için üst kata çağırıyor sinir oldum gıcıklar yaaa:24:

muhat bugün anca o kadının hakkında gelir bize enerjisi kalmaz...:9::9::9::9:

Al işte sebastian kardeşim bir zahmet aşağı inerken biri getirsin faturayı...:20:

Al işte sebastian kardeşim bir zahmet aşağı inerken biri getirsin faturayı...:20:

bende mahsus yapıyorlar bilinçli olarak ben başka yorum yapamıyorum benim bu gebelik için ne kadar uğraştığımı çok iyi biliyor e salak değildir benim çok koşturmamam gerektiğini de biliyordur sanırım ama iş başa gelince asbe gelsin alsın asbe gitsin bir tel açmak zor geliyor çağırtıyor beni yanına şimdi de kaç sgk şubemiz var diye sormak için çağırmış gıcıklığına mı yapıyordur nedir:47:

bende mahsus yapıyorlar bilinçli olarak ben başka yorum yapamıyorum benim bu gebelik için ne kadar uğraştığımı çok iyi biliyor e salak değildir benim çok koşturmamam gerektiğini de biliyordur sanırım ama iş başa gelince asbe gelsin alsın asbe gitsin bir tel açmak zor geliyor çağırtıyor beni yanına şimdi de kaç sgk şubemiz var diye sormak için çağırmış gıcıklığına mı yapıyordur nedir:47:

bence konuş canım biraz idare etsinler.en azından getir götürleri başka biri yapsın insanlık öldümü.dediğin gibi sen bu bebekler için çok uğraştın..iş ekmek kapımız ama bir yere kadar sana emanet canlar var iyi bak onlara kimsede yormasın lütfen bizim teyzeoşlarımızı aaa...

bence konuş canım biraz idare etsinler.en azından getir götürleri başka biri yapsın insanlık öldümü.dediğin gibi sen bu bebekler için çok uğraştın..iş ekmek kapımız ama bir yere kadar sana emanet canlar var iyi bak onlara kimsede yormasın lütfen bizim teyzeoşlarımızı aaa...

valla böyle giderse konuşacağım canım bir daha başa dönmek istemiyorum valla tabi ki Rabbimin takdiri ama insanlık yapmaları lazım şu anda evet dediğin gibi ekmek kapımız ama şu an hiçbişey bebişimden kıymetli değil valla :19:

Bugun yalnızım esım ıftarını ıs arkadaslarıyla acacak evlendıkten sonra ılk defa bı aksam yemegımızde ayrı olacagz sımdıden zor geldı aglamak ıstıyorm

bence barışmak istiyor..ya da muhat saçını başını yolar diye korkuyor..mecburen çağırdı
kesin bişi yokmuş gibi davranır :)
lafımı sakınmayacagımı bildiginden bişiler uydyracaktır :):9:
ben fenayımdır, kandırılmaya gelmem :) gebertirim adamı:41:
:9::9::9::9:seyyan da huzura kavuşur biraz garibim muhat başka hatunlara sardırırsa hem:9::9::9::9: muhatcım hoşgörüne sığınarak yazıyorum.kızmazsın demii..canımcım
yok yok seyyanın yeri ayrı :)
onun burnundan da getiririm ben :)

hakketten ha paralanacak kadar yazmışsınız:20:
siz kaşındınız size de sarayım da görün.

yarın alırım ben de sizden intikamımı:47:
oku oku bitmedi sanki benim hamilelik haberimi aldınız :)

selamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde iyiyiz kizimla cok sukur sadece bir slm vermek icin girmistim Allaha emanet olun hepinizi opuyorum:54::54::54::54:

kız öyle çok büyük bişey olmadı kutunun içine bir çift akkabı üzerine ultrason görüntüsünü kodum bi kağıda da babacım beni kucağına alacağın günü sabırsızlıkla bekliyor annemin karnında büyüyorum yazdım şifonyerin üstüne koydum:34:
bu ne diye sordu bak dedim açınca bir çığlık kopardı ki sorma arkasından da hemen sus işareti yapıyor kimse duymasın diye dedim sağır sultan duydu niye sus diyorsun kimseye söyleemk yok dio bi de:1::1: bütün akşamda durdu durdu güldü canımcım yaa nasıl özlem varmış
çok güzeeeeeeeeeeeeeel....canım Rabbim nazarlardan korusun sizi....kız sana tebrik yazısı yazdımdı görmedin mi:47::47:
yada sen gördün de ben mi görmedim:111::111::111::111:malum tek göz görmüyo:1:
sinirliyim:47::47::47: sabah sabah güm diye bi sesle uyandım nasıl olduysa fanus eşimn elinde patlamış balıklar yerde eşimn eli kan her teraf su,kan kum eşimn elini sardık bu seferde süpürge bozuldu ortalığı yalandan topladım halıyı kaldırdım süpürge biraz su çekmiş belki kuruyunca yeniden gelir kan lekelerini nasıl çıkaracam halıdan koltuklara bakrım göremedm inşaallah koltuklara sıçramamştır daha yeni yıkamıştık halılara koridor mutfak salon hep damla damla kan balık kurtaracam diye öyle dolaşmış evin içinde neyse yaşıyo balıklar.........
ayyyyyy çok geçmiş olsun canım...küçükler büyükleri önlermiş.Rabbim betereinden korusun
Kızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamam:16:Gelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür:31:
canım nasıl sevindim.maaşallah..heterozigot önemli bişi değil canım benimde öyleydi.yani sevin sonuçlar temiz
hadi yahu nerakla bekliyorum neler hzırladın :)
kızlarrrrrrrrrrr sanırım çogumuz regliz hadi bana kahvaltıya gelin :9::9::9::9::9:
ayyyy bende diyodum biri hazırlasa şu garibe de bir kahvaltı çağırsa diye
ben gelirim:10::10::10:
Heyecan yaptım beğenmeseniz de beğendim deyin bak çaktırmayın :)
sen yaparsında biz beğenmezmiyiz canıııııııııım...
:52::52::52::52:ay dafni güldürdün kı beni...
ama muhat başkasıyla uğraşırsa ben kıskanırıııııııııııııııııııııııımmm
eeeeeee sana damüstehak dediğini duyar gibiyim:52::52::52:
kesin bişi yokmuş gibi davranır :)
lafımı sakınmayacagımı bildiginden bişiler uydyracaktır :):9:
ben fenayımdır, kandırılmaya gelmem :) gebertirim adamı:41:

yok yok seyyanın yeri ayrı :)
onun burnundan da getiririm ben :)

hakketten ha paralanacak kadar yazmışsınız:20:
siz kaşındınız size de sarayım da görün.

yarın alırım ben de sizden intikamımı:47:
oku oku bitmedi sanki benim hamilelik haberimi aldınız :)
he oku oku bitmiyo zatene tek gözlüyüm :27::27::27:
şişşşşşşşşşşşşşt seninde yerin ayrı....:16:
bu arada sebebi ne olursa olsun depresyona giriyomuşsun duyduğuma göre:46::46::46::46:
ay kusura bakma sevincimi gizleyemicem ben ya:21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32:

Back
X