Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elhamdülillah diyelim canım,Rabbim daha iyi etsin inşaallah hepimizi![]()
Canım başlama tarihi Ramazan Bayramından sonra olsun,herkesin Kendi Hatimleri de varya,Bayram sonrasına bırakmak daha iyi olur....Canım bide bu sefer Ema'da girer Hatimlere,onun haricinde katılan da olursa Cüzler de daha az düşer...Sen istersen kolaylık olsun diye 1. cüzden başlayabilirsin istersen...Mahcup olmak ne demek,hepimiz birimiz için![]()
![]()
![]()
tamam canim bende bi bakayim bende kendi hatimimde geride kaldim biraz sikistirayim kendimi diyorum ama yapamiyorumdaraliyorum cok cabuk
canımmm çok teşekkür ederimm aminnnnnnnnnn en kısa zamanda sizler de paylaşın bu güzel haberleri inşallahhhhhhSelam kızlar nasılsınız![]()
Asbee canım çok yakışmış takvimin,nazardan korusun Rabbim,darısı bize inşaallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amin canımcım aminnn inşallah onları da duyarız tez zamandanormal canim hemde cok guzel devam ediyor degerlerim masallah subhanllah az kaldi piti pitilara
canim ben iyiyim elhamdulillah sen nasilsin?bide ben ikinci tura nezaman basliyacagiz dualarda onu soracaktim sana eger erkenden kime okunacak kararlastirilabilirse ve hangi cuzler oldugu belli olursa sevinirim benim durum malum ne olacagim belli olmaz:44::44::44::44:size mahcup olmak istemem![]()
gördüm canım :)muhat kk nın en hareketli topiğini gördünmü hamileler sokağa çıksınmı ıkmasınmı ö. tuğul inançeri dillerde dolayısıyla ....
kendisini elimden geldiğince takip etmeye çalışırım... kısaca şöyle anlatayım aldılar ele düştüler yolaaaa:)))) anlatabildim mi???gördüm canım :)
yorum yapabilmem için o kişinin görüntülerini izlemem lazım.
burda yanlış yazılmış da olabilir.
o hocayı da tanımadığım için tam bişi diyemiyorum :)
hımm yani iyi biri diyosun.kendisini elimden geldiğince takip etmeye çalışırım... kısaca şöyle anlatayım aldılar ele düştüler yolaaaa:)))) anlatabildim mi???
evet hamileler dışarı çıkmasın demiş ama konuşmanın öncesi ve sonrası var kesip biçersen sapıyo konu... çıkmak yasak dememiş zaten çıkmasa iyi olur eşi ile çıksın vs dye konuşmuş... bende videoda izledim tvde kaçırmışım günümz temposunu düşünürsen hamile bi insanın son aylarını evde geçirmesi bence çok güzel bişey strsten arınmış iş güç düşünmeyi bırakmış olarak doğuma gitmek çok güzel olmalı.... bu arada amcamın kızı doğum yepmış dün gece 4kg ağırlığında alperenimz dünyaya geldi:))) yanlış hatırlamıyorsam bi kitapta okumuştum büyüklerden birirnn sözühamile olan anne karnını dikkat çekmemek için ne kadar kapatırsa çocukta o kadar hayalı olur diye.... ha muhatçım senin mihr nisab miktarından az olduğu i.in zekat dşmüyo sana canım ama eşin sana o elli gr mihrini geri vercem dedi ise ve 23 gr da sende var zamanla üstüne altında alabilirsenz yani sana mhr yaa hediye olarak o zaman tekrar hesaplat 82 gr dan sonrası önemli...hımm yani iyi biri diyosun.
peki geçekten burda yazıldığı gibi mi demiş??
canım sadece mihrim 23 gr ve onu vermedim.hala ben de o :)evet hamileler dışarı çıkmasın demiş ama konuşmanın öncesi ve sonrası var kesip biçersen sapıyo konu... çıkmak yasak dememiş zaten çıkmasa iyi olur eşi ile çıksın vs dye konuşmuş... bende videoda izledim tvde kaçırmışım günümz temposunu düşünürsen hamile bi insanın son aylarını evde geçirmesi bence çok güzel bişey strsten arınmış iş güç düşünmeyi bırakmış olarak doğuma gitmek çok güzel olmalı.... bu arada amcamın kızı doğum yepmış dün gece 4kg ağırlığında alperenimz dünyaya geldi:))) yanlış hatırlamıyorsam bi kitapta okumuştum büyüklerden birirnn sözühamile olan anne karnını dikkat çekmemek için ne kadar kapatırsa çocukta o kadar hayalı olur diye.... ha muhatçım senin mihr nisab miktarından az olduğu i.in zekat dşmüyo sana canım ama eşin sana o elli gr mihrini geri vercem dedi ise ve 23 gr da sende var zamanla üstüne altında alabilirsenz yani sana mhr yaa hediye olarak o zaman tekrar hesaplat 82 gr dan sonrası önemli...
canım ben de o markayı kullanıyorum hiç sorun çıkmadı bizde.muhat ovu testi sipariş vercem de hangi marka kullanıyorsun sen laboquick iyimi ben onada kullanmıştım değiştirsemmi acaba adet gününde bile pozitifti ama biz kırmızıyı gördükya
annem doğum yaparsam 25 gr bilezik takacam dedi :)hı tamam 23 gr mihrin var ve zamanla üzerine sırf sana ait olan bişeyler eklersen bilzik altın vs falan ozaman tekrar hesaplat bunlar çok ince işler diyorumya benm hiç altınm kalmadı eşime vedim ama o bana sana geri yapcam dediği için gelmesi garanti olduğundan dolayı zekat kurban kalkmıyo üzerimden ama dikkat edelim hepimz... rabbim üzerimzdeki hakları kolaylıkla ödemeyi nasib etsin....
bebeğemi takıyo sana mı:) bebğe takıyorsa o bebeğin sana takıyorsa 48 gr ediyo yani daha var zekata:) ben zaten bebeğin ihtiyaçlarına harcıyorum parayı diye düşnecek olursak bize derste anlatmışlardı baba zaten bebeğim ihtiyacını karşılamakla yükümlü:) yani o para ve altına dokunamıyoruz dokunursakta borç almış oluyoruz yada zamanı gelnce kendisine söylüyoruz harcadığımızı helallik yaniannem doğum yaparsam 25 gr bilezik takacam dedi :)
böyle bi durumda ne yapmalıyım .
hadi yaaa:18:bebeğemi takıyo sana mı:) bebğe takıyorsa o bebeğin sana takıyorsa 48 gr ediyo yani daha var zekata:) ben zaten bebeğin ihtiyaçlarına harcıyorum parayı diye düşnecek olursak bize derste anlatmışlardı baba zaten bebeğim ihtiyacını karşılamakla yükümlü:) yani o para ve altına dokunamıyoruz dokunursakta borç almış oluyoruz yada zamanı gelnce kendisine söylüyoruz harcadığımızı helallik yani
evet canım hem de çok iyidir osmanlıcam :9osmanlıca okuyabiliyorsun sen kolilerimi açınca sana ders notlarımızı göndereyim ben fotokopi çekip değişik değişk konulada ama sırf osmanlıca bakarsın olur mu? ama şimdi taşınma gibi bi durumumuz olabilir netleşince haberleşiriz o yüzden açamıyorum kolileri