Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Çıkarsa kalbinde yara yaradan dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.

senınde cumaların mubarek olsun canım

çok guldurdun canım yaaa
muhatcım bende artık unıversıtelı oluyorum tercıh yapmıstım acıktan ışletme okuyorum nasıpse bakalım bebısle nasıl olacak
:):46::46::46::46::46:
canım tebrik edrim :)
sıkıntı yapma o kadar zor olmaz. zaten 5 şık var olmadı atarsın :)
muhat Allah iyiligini versin ama cok tatli bu yaaaa
ama öyle :9:
bu arada seyyanın resmini de gördüm artık :)
emayı tutturdum ama seyyanı tutturamadım :)

tsk canım
kayıt ıslemlerı ıcın ılla benım gıtmem gerekırmı esım yapabılırmı ben eylulde yenı dogum yapmıs oluyorum nasıpse çıkamayabılırım

evet canım agır vasıta olduk artık..
bu arada annenın durumu ne oldu gelebılecekmı

evraklari hazirladik buradan gonderdik izmirdeki acenta bakacak eger eksik yoksa basvuru yapilacak ve randevu alinacak randevudan sonra 15 is gunune ihtiyacimiz var yani coooook gec kaldik cok ama hayirlisi olsun simdiye kadar belli olmasi gerekliydi ama olmadi neyse dusunup sinirimi bozmak istemiyorum :36::36::36:insallah vizeyi alabiliriz

evraklari hazirladik buradan gonderdik izmirdeki acenta bakacak eger eksik yoksa basvuru yapilacak ve randevu alinacak randevudan sonra 15 is gunune ihtiyacimiz var yani coooook gec kaldik cok ama hayirlisi olsun simdiye kadar belli olmasi gerekliydi ama olmadi neyse dusunup sinirimi bozmak istemiyorum :36::36::36:insallah vizeyi alabiliriz

aynen hıc bozma moralını nasıpse annen gelebılecek yanına boyle dusun canım..bende elımden gelse sımdıden getırıcem annemı ama kıyamıyorum dogumda gelebılsın yeter

Bende istiyorummm resimmmm :)
sabaha karşı 5 te koydu resmi canım :) o saatte uyanıksan seyyanıda tekrardan ikna edersek olur :)
tsk canım
kayıt ıslemlerı ıcın ılla benım gıtmem gerekırmı esım yapabılırmı ben eylulde yenı dogum yapmıs oluyorum nasıpse çıkamayabılırım
canım sanırım senin gitmrn gerekiyor ,
5 dk anca sürüyor canım, imza falan atmak gerekiyor.
hadi haylısı :16::16::16:

sabaha karşı 5 te koydu resmi canım :) o saatte uyanıksan seyyanıda tekrardan ikna edersek olur :)

hadı ya neyse ıns bı aksılık cıkmaz o zaman ..

O şekilde mi gördün :) Ben resim attı zannettim.
Bende sadece ayşeyi gördüm :)

faceye koydu canım.
ben seni asbeyi seyyanı ve nurusimayı gördüm :)
sana özel mesaj atcam 5 dk yı bekliyorum
bi bak canum :)

faceye koydu canım.

Canım msj kutun dolu cvb yazamadım sana.

Boşalttım canım bekliyom mesajını :27:

selamün aleyküm

belki hatırlayanlar olur bir dönem forumda aktiftim ama son aylarda maalesef pek vaktim olmuyor... 1 hafta önce ameliyat oldum oldum hasta yatağında fazlaca vakit bulunca biraz bakındım şöyle... Allahın izniyle birçok kişide yararını gördüğümüz bir duayı paylaşmak istedim...

41 gece teheccüd namazı kılıp arkasından Meryem suresi okuyup hayırlı bir evlat vermesi için dua ediniz.. Allahın izniyle hamile kalırsınız...

Rabbim şimdiden dualarınızı kabul etsin...

Ve aleykümselam,amin cümlemizin...Allah razi olsun,inşaallah başlamaya çalışayım bugün...Adetli dönemimde eşim devam etse olur mu acaba :26:

Syyancım canım okumuştun:34:Allah razı olsunnn:16:Kızlar bugün sabah hastalandım :( yarın hastaneye gidiyorum bakalım fsh düşmüşmüü inşallah düşmüştür:26:

Hayırlı haberlerle gel Aslıcım,dualarımız seninle canım :38:

nasılsınız
cumalarınız mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns
sızden bı rıcam olacak 5 senelık evlı arkadasım var 5düşük yaptı ve 6.ya hamıle ılk defa bı hamılelıgı 11.haftaya kadar uzadı fakat sımdıde ultrasonda down sendromu denılmıs yıkıldı resmen ama aldırmıcam dıyo 2 tarama test sonucu pazartesı ona dua edermısınız canlarım o kadar uzgunkı dualara ıhtıyacı var
dualarımızda onada yer verelım
allah hepinizden razı olsun ıns

Canım dualarımız onunla,Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşaallah :nazar:

bunun büyüğüne seyyan diyolarrr:9::9::9::9:

Görünce Seyyan aklıma geldi zaten :23: :23:

Çıkarsa kalbinde yara yaradan dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.

Aminn gülüm,seninde Cuma'n mübarek olsun :16: :16:

Bendee isterim bende bende bendeeee :23: :27: :52: :52: :52:

Bende istiyorummm resimmmm :)

İsteriz dimii canımcımmmm :21: :23: :21: :23: :21:

:17: :17: :17: :17: :17:

aminnnnnn
faceye koydu canım.
canım beni ekleyen seyyan mıydıııı öyle tahmin ettim ama inşallah doğrudur yoksa oyar beni valla:18:

Back
X