Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selamunaleykum kardeşlerim.:9:
hayırlı cumalar...
çok özür dilerim dualarımı dün bitirdim ama yazamadım. geçmişide çok okuyamıyorum bilmiyorum liste tamamlandımı?
bu arada sahurda hastalandım ama yeni listeye yetişirim sanırım biter o zamana kadar hastalığım inşallah...
kimler için okuduysak Rabbim tüm hayırlı dualarını kabul etsin... hayırlı sağlıklı imanlı ahlaklı evlatlar nasip etsin...

ben köye gidiyorum eşimlen iftara kayınvalidemlere...
yarın belki fındık toplarız..
oruçlu olmuycam için çok zorlanmam...:46:

Ve aleykümselam,amin cümlemizin...Allah razi olsun,inşaallah başlamaya çalışayım bugün...Adetli dönemimde eşim devam etse olur mu acaba :26:

hastayken ara verebilirsin canım.. adetin bittiğinde kaldığın yerden devam edersin..

Ben okurum canım yasinleri merak etme

Kaysın aşılaması tutmadı :( malesef ama asbe hamile :)
Sen nasılsın bu kadar özletme kendini.
Bizim bebişler de gelecek ama zamanı var demek ki canımmm üzme tatlı canını.

Gündüzcüler nerdesiniz ya dafni asbe kayıplara karıştınız.
Taze hamişimiz uykuya doyamadı anlaşılan çok sıkıldım gelin yaaaaaaa

hadi yaa ..hayırlısı olsun kays cım üzülme ....asbelove da aşılamaydı galiba......canım seninde gözün aydınnnn çoooooookkkkk tebrik ederim.....:49: emacım sağol mesaj için Allahtan alıntı yapılınca kimin mesaj yazdığını görebiliyoruz artık yoksa varmıydıda ben yenimi farkettim ..yok canım değil :1:bunadım iyicee.....sen nasılsın...bizmkilerde gelsin artık....önce bir tedaviye başlamak lazım eninde sonunda geliyorlar bak nasipp...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...

selamunaleykum kardeşlerim.:9:
hayırlı cumalar...
çok özür dilerim dualarımı dün bitirdim ama yazamadım. geçmişide çok okuyamıyorum bilmiyorum liste tamamlandımı?
bu arada sahurda hastalandım ama yeni listeye yetişirim sanırım biter o zamana kadar hastalığım inşallah...
kimler için okuduysak Rabbim tüm hayırlı dualarını kabul etsin... hayırlı sağlıklı imanlı ahlaklı evlatlar nasip etsin...

hayırlı cumalarrcanım..aminnnrabbim herkesin gönlünün muradını nail etsin hayırlısysa versin hayırlı değilsede gönlümüze hayırlı olanı razı kılsın...

cnm gozun aydin yeni gordum cok sevindim.. rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah..
esmacım nasılsın sende takvim görmeyince bir garip geldi gözüm alışmış resmen....gözün aydın demiştim ama okudunmu bilmiyorum...analı babalı büyüsün kuzucun....napıyor ufaklık bizim için öp annesi...allaha emanet olun..
kızlar ben cıkıyorum hepiniizi çooook öpuyorum
allaha emanet olun

selam ayşecim nasılsın.....temizlik tek başına sen yapamazsın dikkat et.....sen sadece yapılacakları söyle yeter....:1::52:

canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsın:16:

:16:

sorma yaww hep böyle yapmaya başladım o kadar gel gitler yaşıyorum kiii çok huzursuzummm bu sıralarr....sana önceden mesaj yazmışım gerçi bunadım heralde ben yazmamışımdır diye tekrar yazmışım... mesajlarınız cevapsız kalmasın diye bakarken farkettim....şaka gibiyim çok unutkan oldum ben iyice yaaaaaaaaaaaaaa bunun çözümü yokmu kiiii............:27:

sağolasın cnaım benimmm evet ona gidiyorum canım ama normal doğum yaptırmıyormuş sanırım hep sezaryene yönlendiriyormuş o yüzden başka bir dr. bulmam gerekecek sanırım hadi hayırlısı ayyy karşılaşır mıyızzzz olur mu olur vallaaa gideceğin zamanı söyle de ayarlayabilirsem randevuyu ona göre alayım canımcım:16::16:

yok canımm ben ameliyat olduğum gün ben ayılana kadar 2 doğum yaptırmıştı ve doğum yapan kadın koridorda fink atıyordu...şok olmuştum eşim senin doktor doğurttu bu kadını deyince...benim bildiğim bebkte ya da annede sıkıntı olmadığı sürece normal doğuma yönlendiriyor...ama tabii doğuma giremeyeceği bir zamana denk gelirse sezaryen yapıyor kuzenimin doğum tarihinde yurt dışında olacağı için sezaryen doğum yaptı bebek de çok tombişdi.. normal doğamazdı..bence bunu hamileliğinin ilerleyince durumun netleşir ve başka doktora yönlendirir sizi zaten anlayışlı doktordur..

esmacım nasılsın sende takvim görmeyince bir garip geldi gözüm alışmış resmen....gözün aydın demiştim ama okudunmu bilmiyorum...analı babalı büyüsün kuzucun....napıyor ufaklık bizim için öp annesi...allaha emanet olun..

selam ayşecim nasılsın.....temizlik tek başına sen yapamazsın dikkat et.....sen sadece yapılacakları söyle yeter....:1::52:

sukur cnm iyiyiz sen nasilsin..cok cabuk geciyor zaman kirki bile cikti bebisin rabbim herkeze nasip etsin insallah..
bizde seni optuk teysesi:16:

Hihiii naber diyim demiştim :1: :1: Nasılsın :21:

Muhatım nasılsın canımm karşılaşamıyozda artıkk :29: :29:
evet canım ya ben bu ara davetlere çok gidiyorum :) bi de sahurda sonra uyumuyorum o saatlerde takılıyordum daha çok.
sen nasılsın bakem.
eslem kadının pantolon giymesine nasıl bakıyosun?

evet canım ya ben bu ara davetlere çok gidiyorum :) bi de sahurda sonra uyumuyorum o saatlerde takılıyordum daha çok.
sen nasılsın bakem.
eslem kadının pantolon giymesine nasıl bakıyosun?

Ohh maşaallah geziyosun yani :27: :27:

Bende sahurdan sonra uyumuyorum bi süre,Cüz okuyorum...

Hamdolsun iyiyim canım...Kocişimm bugün geç gelcek bende bi bakim dedim foruma :10: :10:

Canım burayı biliyosun,şimdi cevabıma birisi gelir bişey yazar tartışmaya girmek istemiyorum,önemli olan kişilerin değil Hz.Kur'an'ın ve dolayısıyla Efendimiz(s.a.v)'in görüşleridir,özelden yazıyorum cevabı canım :34: Rabbim emirlerini hakkıyla yerine getirenlerden eylesin hepimizi :16: :16: :16:

Ohh maşaallah geziyosun yani :27: :27:

Bende sahurdan sonra uyumuyorum bi süre,Cüz okuyorum...

Hamdolsun iyiyim canım...Kocişimm bugün geç gelcek bende bi bakim dedim foruma :10: :10:

Canım burayı biliyosun,şimdi cevabıma birisi gelir bişey yazar tartışmaya girmek istemiyorum,önemli olan kişilerin değil Hz.Kur'an'ın ve dolayısıyla Efendimiz(s.a.v)'in görüşleridir,özelden yazıyorum cevabı canım :34: Rabbim emirlerini hakkıyla yerine getirenlerden eylesin hepimizi :16: :16: :16:
canım özelin dk sı bitsin ordan da yazcam sana.
canım pantolan giyiyorum üzerine de uzun tunik.
boyumdan dolayı aldığım etekler kısa geliyor da :(

Back
X