Asbe canım gözün aydın keseyi görmüşsünüzsonra kalp atışını sonra da hayırlısıyla sağlıklı olarakta kucağına almayı nasip etsin Allah
![]()
inşallah canımcımmm inşallah tez zamanda sende verirsin güzel haberleri inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asbe canım gözün aydın keseyi görmüşsünüzsonra kalp atışını sonra da hayırlısıyla sağlıklı olarakta kucağına almayı nasip etsin Allah
![]()
inşallah canımcımmm inşallah tez zamanda sende verirsin güzel haberleri inşallah![]()
Ben okurum canım yasinleri merak etme
Kaysın aşılaması tutmadımalesef ama asbe hamile :)
Sen nasılsın bu kadar özletme kendini.
Bizim bebişler de gelecek ama zamanı var demek ki canımmm üzme tatlı canını.
Gündüzcüler nerdesiniz ya dafni asbe kayıplara karıştınız.
Taze hamişimiz uykuya doyamadı anlaşılan çok sıkıldım gelin yaaaaaaa
vay vayy vayyy takvimde ayrı yakışmış canım....gözün aydın tebrikler.....sağlıkla kucağınada alırısn inşallah....inşallah canımcımmm inşallah tez zamanda sende verirsin güzel haberleri inşallah![]()
selamunaleykum kardeşlerim.
hayırlı cumalar...
çok özür dilerim dualarımı dün bitirdim ama yazamadım. geçmişide çok okuyamıyorum bilmiyorum liste tamamlandımı?
bu arada sahurda hastalandım ama yeni listeye yetişirim sanırım biter o zamana kadar hastalığım inşallah...
kimler için okuduysak Rabbim tüm hayırlı dualarını kabul etsin... hayırlı sağlıklı imanlı ahlaklı evlatlar nasip etsin...
esmacım nasılsın sende takvim görmeyince bir garip geldi gözüm alışmış resmen....gözün aydın demiştim ama okudunmu bilmiyorum...analı babalı büyüsün kuzucun....napıyor ufaklık bizim için öp annesi...allaha emanet olun..cnm gozun aydin yeni gordum cok sevindim.. rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah..
kızlar ben cıkıyorum hepiniizi çooook öpuyorum
allaha emanet olun
canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsın
![]()
sağolasın cnaım benimmm evet ona gidiyorum canım ama normal doğum yaptırmıyormuş sanırım hep sezaryene yönlendiriyormuş o yüzden başka bir dr. bulmam gerekecek sanırım hadi hayırlısı ayyy karşılaşır mıyızzzz olur mu olur vallaaa gideceğin zamanı söyle de ayarlayabilirsem randevuyu ona göre alayım canımcım![]()
esmacım nasılsın sende takvim görmeyince bir garip geldi gözüm alışmış resmen....gözün aydın demiştim ama okudunmu bilmiyorum...analı babalı büyüsün kuzucun....napıyor ufaklık bizim için öp annesi...allaha emanet olun..
selam ayşecim nasılsın.....temizlik tek başına sen yapamazsın dikkat et.....sen sadece yapılacakları söyle yeter....![]()
inşallah canımcımmm inşallah tez zamanda sende verirsin güzel haberleri inşallah![]()
Kimse yokkk,,nerdesinizzz yaaaa :84: :84: :84: :84: :84:
ben burdayım canım :)Kimse yokkk,,nerdesinizzz yaaaa :84: :84: :84: :84: :84:
sesin buraya kadar geldi kız bişey oldu sandım koştum geldimm![]()
ben burdayım canım :)![]()
evet canım ya ben bu ara davetlere çok gidiyorum :) bi de sahurda sonra uyumuyorum o saatlerde takılıyordum daha çok.Hihiii naber diyim demiştim![]()
Nasılsın
Muhatım nasılsın canımm karşılaşamıyozda artıkk![]()
![]()
evet canım ya ben bu ara davetlere çok gidiyorum :) bi de sahurda sonra uyumuyorum o saatlerde takılıyordum daha çok.
sen nasılsın bakem.
eslem kadının pantolon giymesine nasıl bakıyosun?
canım özelin dk sı bitsin ordan da yazcam sana.Ohh maşaallah geziyosun yani![]()
Bende sahurdan sonra uyumuyorum bi süre,Cüz okuyorum...
Hamdolsun iyiyim canım...Kocişimm bugün geç gelcek bende bi bakim dedim foruma![]()
Canım burayı biliyosun,şimdi cevabıma birisi gelir bişey yazar tartışmaya girmek istemiyorum,önemli olan kişilerin değil Hz.Kur'an'ın ve dolayısıyla Efendimiz(s.a.v)'in görüşleridir,özelden yazıyorum cevabı canımRabbim emirlerini hakkıyla yerine getirenlerden eylesin hepimizi
![]()
![]()
![]()