- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
seyyaaaaaaannnnnn hadi bize göz bandı yap :)![]()
sen ne dediğini farkındamısın bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seyyaaaaaaannnnnn hadi bize göz bandı yap :)![]()
hanımlar ben çıkayım. vucüt sıkıntıya girdi birden ter boşaldı
uyuyayım biraz
seviyom siziiiiiii
eslemmmmmmmmm güzel hatunsun haaaaaaa:)
ema da güzel ama kapalıyken daha güzel sankim :)
suyu mu gelmiş:26:canlar nasilsiniz insallah iyisinizdir seyyancim bu hafta gec biraktim haftalik yasinlarimi ama bugun insallah okuyacagim hemen
he birde Aysenin numarasini falan bilen varmi varsa ulasabilirmisiniz cuma gunu eylul topigine suyum geldi yazmis cok merak ediyorum o gunden beri zaten hamileligi cok zor gecti insallah simdi iyidir bebisiyle daha 32. haftayi dolduruyordu
hımmm canım eşin neden istemiyor peki.bende 3 yıllık evliyim ve 2 yılım vajinüsmus vari sıkıntılarla geçti baya jinekolojik açıdan sıkıntı yaşadımmm..neyse çok şükür nerdeyse 1 yıldır herşey yolunda ve ben çocuk istiyorumm ama eşim istemiyorrrr ... dualarınızda banada yer veririmisiniz?
![]()
istemiyor işteee zaten bir sürü olumsuzluk yaşadık o zamanlar istiyordu çokca şimdi düzeldi herşey ben istiyorum o istemez oldu....suyu mu gelmiş:26:
ema da vardı sanki numarası,
hımmm canım eşin neden istemiyor peki.
belki bi düşündüğü vardır.
her erkek baba olmayı ister![]()
hanımlar ben çıkayım. vucüt sıkıntıya girdi birden ter boşaldı
uyuyayım biraz
seviyom siziiiiiii
eslemmmmmmmmm güzel hatunsun haaaaaaa:)
ema da güzel ama kapalıyken daha güzel sankim :)
canlar nasilsiniz insallah iyisinizdir seyyancim bu hafta gec biraktim haftalik yasinlarimi ama bugun insallah okuyacagim hemen
he birde Aysenin numarasini falan bilen varmi varsa ulasabilirmisiniz cuma gunu eylul topigine suyum geldi yazmis cok merak ediyorum o gunden beri zaten hamileligi cok zor gecti insallah simdi iyidir bebisiyle daha 32. haftayi dolduruyordu
bende 3 yıllık evliyim ve 2 yılım vajinüsmus vari sıkıntılarla geçti baya jinekolojik açıdan sıkıntı yaşadımmm..neyse çok şükür nerdeyse 1 yıldır herşey yolunda ve ben çocuk istiyorumm ama eşim istemiyorrrr ... dualarınızda banada yer veririmisiniz?
![]()
suyu mu gelmiş:26:
ema da vardı sanki numarası,
hımmm canım eşin neden istemiyor peki.
belki bi düşündüğü vardır.
her erkek baba olmayı ister![]()
istemiyor işteee zaten bir sürü olumsuzluk yaşadık o zamanlar istiyordu çokca şimdi düzeldi herşey ben istiyorum o istemez oldu....
askerliği yapmadı ev aldık kredi 4 yıl ödeyecez bunlar bahaneee askerliği yine yapmıyor master falan iş .... ev iseeee zaten bende çalışyorummm ... ne bilem bacımmmm ne ettiysem yok istemiyorrr aman kim uğraşcakkkk onla bile diyipppp hattaaa köpek alallım bile dediii ki ben asla evde hayvan bakmamm zaten korkarım öle özel bir sempatimde yok köpeklere... işte beni dellendiryor bacımmkime nasıl dua ediceksekk banada görev verebilirsinz yasin tefriciye cevşennn ayetel kürsü , esmaül hüsna o şekilde dua paylaşımı yapılan bir topicse seve seve bende varımmm demek için girdimmm zaten.. dualarınızı bekliyorummm sağlıcakla kalın
![]()
ahhh bacımmmm ahhhh....Benim eşimde istemiyor sıkıntılarımızdan dolayı birkaç gün önce kesin bir dille istemediğini söyledi var bunda da bir hayır sende sıkma canını zamanı var demek ki canım.
Seyyan arkadaşımız ilgileniyor listeyle canım.
Yasin okuyoruz her hafta 3 arkadaşa ihlas ve enbiya suresi 89.ayeti çekiyoruz.
Seni de yeni listeye ekleyecektir seyyanımız
ahhh bacımmmm ahhhh....senin ne kadar süre olduki .... yaşlarınız kaçç şaka maka adam isteyeneee dek 30 olcammm tabiii ha diyince çocuğun olup olmayacağıdaaa meçhull.. allaımmm yardım ede içlerine evlat isteği veree...
bende inşallah okuyarak dualarda birlikte olurum sizlerle
:129::128::128::128:
aminnn bacımmmm cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim... üzüldüm geçen yıl yaşadıklarınada allahım kaldırmayacağımız imtihanlarla sınamasın bizleri... inşallah en yakın zamanda sende evladına kavuşursun bacım...Bende 27 yaşındayım canım 3 yıl olacak evleneli geçen yıl 29 temmuzda kızımı kaybettim erken doğumda o günden sonra da hamile kalamadım.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
En yakın zamanda sana da sağlıklı hayırlı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlat versin Mevlam inşallah.
aminnn bacımmmm cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim... üzüldüm geçen yıl yaşadıklarınada allahım kaldırmayacağımız imtihanlarla sınamasın bizleri... inşallah en yakın zamanda sende evladına kavuşursun bacım...
bende 27im bacımm
a.slm canım çok haklısın. bende dualarımda öncelik vereceğim. çok üzgünüm gerçekten ...s.a arkadaşlar
ben çok üzgünüm
mısırda olan olaylar ve 200 kişinin katliamı benide her müslüman gibi derinden etkiledi
ancak bakıyorum ki gezi parkı için oldukça hassas davranan kk da henüz bu konuyla ilgili bir başlığa ve konuya rastlayamadım
acaba ben mi göremedim,bulamadım
varsa eğer beni bilgilendirirseniz sevinirim.
eğer yok ise de çok yazık......
içim acıyor..
ve dualarımda artık önceliğim zulüm gören tüm müslümanlardır.
sizden de ricam ki bu duyarlılıkta olduğunuzu biliyorum dualarımızda bol bol yer verelim..
Rabbim yar ve yardımcıları olsun...
Gittiğim mukabelede bayramdan sonra Türkiyeyi karıştıracaklar. herkes hergün ihlaslı bi şekilde yasin-i şerif okusun. çok zor değil arkadaşlar.niyetimize alalım hergün okuyalım...
bugün mısır yarın biz hiç belli olmaz... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
hatunlar valla doğru dediniz. dualarımda varlar zaten ama daha iyi duaları bekliyor onlar.s.a arkadaşlar
ben çok üzgünüm
mısırda olan olaylar ve 200 kişinin katliamı benide her müslüman gibi derinden etkiledi
ancak bakıyorum ki gezi parkı için oldukça hassas davranan kk da henüz bu konuyla ilgili bir başlığa ve konuya rastlayamadım
acaba ben mi göremedim,bulamadım
varsa eğer beni bilgilendirirseniz sevinirim.
eğer yok ise de çok yazık......
içim acıyor..
ve dualarımda artık önceliğim zulüm gören tüm müslümanlardır.
sizden de ricam ki bu duyarlılıkta olduğunuzu biliyorum dualarımızda bol bol yer verelim..
Rabbim yar ve yardımcıları olsun...
ben varım kimse olmazsa biz birer yasin okuyup bide ayetül kürsi, hatmi yapalım muhathatunlar valla doğru dediniz. dualarımda varlar zaten ama daha iyi duaları bekliyor onlar.
eger arkadaşlarımızın da rızası varsa, bir dahaki listeyi sadece Türkiyemiz ve İslam alemi için okuyalım mı?
çocuk bu ay olmazsa sonra ki Allahın izniyle.
orda çocuklar ölürken biz çocugumuz olsun diye dua ediyoruz ne tezat.
asla ve asla parti meselesine çevrilmesin arkadaşlar.
hepimiz aynı teknedeyiz unutmayalım.
ben varım kimse olmazsa biz birer yasin okuyup bide ayetül kürsi, hatmi yapalım muhat
olur hatunlar valla :)Bende varım Muhat,Kur'an-ı Kerim Hatimi bile olabilir,hangi Hatim olursa katılalabilirim inşaallah...Rabbim yardımcıları olsun,zalimlere fırsat vermesin...