EVLAT SAHIBI OLMAK ISTEYENLER ..

B Biravucmutluluk benimkinin ne yaptığı belli değil ben daha çözemedim.
olması gereken günlerde olmuyor keyfi gelince oluyor.
o da ohooo iş işten geçmiş oluyor.
şimdi de tüp e güveniyor iyice saldı.
sen seninkine vitamin ve çinko kat yemeklerine.
gerekirse bizimkinin doktorunun yazdığı ilaçları söylerim sana.

Çok sevinirim canım neler verdi size

vemax ligone zinc bir de eczaneden keçi boynuzu özü canım.
Bize proxeed plus zingo Q 10 verdi hiç birinide icmiyo proxeed plus i almadı bile o kadr para verilir mi doğal keçi boynuzu dururken dedi .. diğerlerinde icmiyo arastiraym bakalm dediğin ilaci

Bize proxeed plus zingo Q 10 verdi hiç birinide icmiyo proxeed plus i almadı bile o kadr para verilir mi doğal keçi boynuzu dururken dedi .. diğerlerinde icmiyo arastiraym bakalm dediğin ilaci

bize üç ilaç da iyi geldi çok şükür.
keçi boynuzu özü de şifa oldu.
sende ikna et olmadı ilaçları yemeğine dök.
ikisi kapsül çünkü.

bize üç ilaç da iyi geldi çok şükür.
keçi boynuzu özü de şifa oldu.
sende ikna et olmadı ilaçları yemeğine dök.
ikisi kapsül çünkü.
Onla ugrasamam alırım dokerim yemeğine ya birde prese-ed diye bir jel duydm ama almadm daha önümüzdeki ay almayı dusunuyorum ameliyat olmayı kabul etmezse bn aha bu akıntı hamilelik belirtisi bu diye die mantar olmusumda o geçsin bir sende arastir..

bende biliyorum o jeli.
ama tüp bebekte de jel kullanılıyor ben çok rahatsız oluyorum hiç sevemedim.
jele o yüzden sıcak bakmıyorum.
mantar sıkıntı dikkat et sende.

bende biliyorum o jeli.
ama tüp bebekte de jel kullanılıyor ben çok rahatsız oluyorum hiç sevemedim.
jele o yüzden sıcak bakmıyorum.
mantar sıkıntı dikkat et sende.
Yumurtlama gunum bugn normalde bugünü değerlendirelim yarin ilaca basliyacam .. ama bnm hic belirtim nr akinti ne bise acaba yumurtlama olmicakmi buay .

Yumurtlama gunum bugn normalde bugünü değerlendirelim yarin ilaca basliyacam .. ama bnm hic belirtim nr akinti ne bise acaba yumurtlama olmicakmi buay .

valla bende o günlerde su gibi akıntı oluyor.
yılda birkaç ay pas geçme hakkı var o yüzden yumurtlamamış da olabilirsin normal.
yine de değerlendirmek de fayda var.
yalnız mantarsın ama kocana geçirme pahasına bebek azmin tebriğe şahan yani bayıldım bir de diyor ki bu günü atlatayım ilaca başlarım çok iyi ya

Valla engel olamiyorm kendime .. eşime geçme ihtimali varmı ki bak bunu bilmiyordum

Benimde su gbi olurdu ama iki aydır hiç olmuyor kist vardır dedm ama o yokmuş aşırı kuruym dedm doktora bna vajinal tablet verms idrar yolu enfeksiyonu içinde ilaç verms demek ki mantar olmusum demi ondn mi iki aydır böyle oluyo

kuruluğu mantara bağlamak zor canım.
enfeksiyon durumunda aksine akıntın olur.
hatta sarı olur bazen tedavi gecikirse yeşilimtrak olur ama olur yani.
kuruluk astrojen hormonuyla alakalı olabilir.
onun içinde vajinal tablet vermiş olabilir.

He o zaman bn kafadn kendime tanı koymusum çünkü bnm akintm hiç yok süt ve maydanoz buharı yapmıştım 3 gün dün bitti biraz dün oldu akintm oda beyaz dmek ki ondan verms .

He o zaman bn kafadn kendime tanı koymusum çünkü bnm akintm hiç yok süt ve maydanoz buharı yapmıştım 3 gün dün bitti biraz dün oldu akintm oda beyaz dmek ki ondan verms .

evet canım astrojen hormonunu desteklemek için vermiş olabilir.
kullan sen onu.
bazen oluyor öyle normal.
mevsim değişikliği, stres, beslenme bunlar etkileyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…