- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 34
Aynen evde sıkılıyorm bnde.. çok iyi oldu kaç yıllık evlisinz
2 sene 2 aylık evliym.bende işte sıkılıyorum
4 yıllık evliyim canım ben.
sen?
2 sene 2 aylık evliym.
Amin canım inşallah hepimize nasip etsn Rabbim.. yaa kayiplar yasaynca takıntı yapmaya başladım birde eşim böyle olduğu için ne birşey yapiyo duzelsin diye ne ameliyat oluyo aşılama yaptiralm o zaman diyorum onada yok cekiyo en çok bunlara bozuluyorumyeni sayılır sen sakın umudunu kaybetme bebek konusunda.
Allah ım nasip etsin.
Amin canım inşallah hepimize nasip etsn Rabbim.. yaa kayiplar yasaynca takıntı yapmaya başladım birde eşim böyle olduğu için ne birşey yapiyo duzelsin diye ne ameliyat oluyo aşılama yaptiralm o zaman diyorum onada yok cekiyo en çok bunlara bozuluyorum
İnsallah çok sağol Rabbim snada yaşatır umarm annelik duygusunusabret evlatsızlık elbet ona da bir gün dank edecek.
kendini yıpratma tüm hastalıklar stresten oluyor.
Allah ım önce sağlık versin.
eşin de yola gelir inşallah.
İnsallah çok sağol Rabbim snada yaşatır umarm annelik duygusunu
Yani Rabbimin bu gününe şükür elimiz ayagimiz sağlam oda olur umarm . Sende kendini yıpratma bence artk stresten olmuyo belkideaminn cümlemize yaşatsın inşallah.
ben çok yıprandım sen yıpranma.
baktın olmuyor iki kişi gül gibi geçinip gidin.
herşey çocuk değil.
eşimin bir lafı var 'evlenirken çocuk yapmak için değil birbirimizi sevdiğimiz için evlendik'.
Yani Rabbimin bu gününe şükür elimiz ayagimiz sağlam oda olur umarm . Sende kendini yıpratma bence artk stresten olmuyo belkide
Bence de olmalı zaten.. umudumuz hiç bitmesin.tüpten sonra takmamaya başladım bana iyi geldi.
negatif oldu hoş ama hala umudum var.
Bence de olmalı zaten.. umudumuz hiç bitmesin.
İnsallah canım yaa.. tüp neden tutmamsen kötüsü umudu yitirmek.
ben yitirdiğim yerde tüp e başvurdum.
çok zor süreç iğneler ilaçlar ama hiç pişman olmadım ah demedim.
anne olmak için insan neler yapmaz?
ölmeden inşallah bende bir çocuğun bana anne dediğini duyarım.
tabi ki sen ve tüm isteyenler de..
İnsallah canım yaa.. tüp neden tutmams
Aynen canm senin rahim filmi faln çekildinmidoktor tutmamasının bir sebebi olmadığını söyledi.
tamamen şans meselesi.
bakalım ikinci tedaviye başlayacağım.
vardır bunda da bir hikmet.
Aynen canm senin rahim filmi faln çekildinmi
Bnde cekilmedm çekmez heral iki kere hamile kaldm ve kese doğru yerde oluştu tüplerde sıkıntı yoktur umarım.. bnce çekil sen kendin içinde uğraş altarnatef tıp araştır.. bnm yapmadigm bise kalmamamstiryok çekilmedim doktor gerek duymadı canım.
sen çekildin mi?
Bnde cekilmedm çekmez heral iki kere hamile kaldm ve kese doğru yerde oluştu tüplerde sıkıntı yoktur umarım.. bnce çekil sen kendin içinde uğraş altarnatef tıp araştır.. bnm yapmadigm bise kalmamamstir
Amin canım aminnnnnnn.. insallah sanada nasip eder Rabbim. Bir umut diye dedm canım ..bende sıkıntı yok canım benim olsa yapmaz mıyım bende?
hamile kalıyor olabilmen zaten harika.
ben hiç kalmadım.
Rabbim bu defa sağlıkla kalmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende sıkıntı yok canım benim olsa yapmaz mıyım bende?
hamile kalıyor olabilmen zaten harika.
ben hiç kalmadım.
Rabbim bu defa sağlıkla kalmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ay dün Rabbim sesimi mi duydu ne ? :) Esim bugün dedi hastaneye randevu al ameliyat derlrse ameliyat olayım aşılama derlersede yaptiralm su soğuklar gecsinde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?