- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
- 648
- Konu Sahibi AlayciKus1
Ayyyynennnnn böyle oluyor sahiden,ayyyneeennnn, ellerine ağzına sağlık çok çok güzel anlatmışsın.....Kaynım annesine demiş ki anne sen karışmazsan onun ailesi de bize karışmayacak...Hanımefendi o yüzden hiçbir şeylerine müdahale edemiyormuş...Gelin görün ki eltimin ailesi asla ortalık karıştıracak tipler de değiller kaynım annesinin bizim huzurumuzu nasıl bozduğunu bildiği için öyle bir yalan atıp annesini kandırmış normalde kayınvalidem kandırılmaz kolay kolay ama konu çok sevdiği oğlu olunca böyle bir bahaneye kanmaya hazırdı demek ki.....Dediğiniz gibi eşler olayı hallediyor...Ama ben kendimize bakarak söylüyorum yeniden sahiden hangi evlat daha çok tutuluyorsa onun karısı da daha çok tutuluyor, isterseniz kocanız da siz de çok ince ve anlayışlı olun, onlar bencil olsunlar hep bir bahanesi var kaynanaların ayyy onlar şunu şu yüzden yaptı, ayyy onlar bunu bu yüzden yaptı, her şeylerine son derece anlayışlı, ama aynı hareketi siz yapsanız tutulmuyorsanız, kayrılmıyorsanız kayınvalideniz hemen surat asıp, küsmeye hazırdır.
canım anlamıyorum yaa çok sevdiğim oğlum çok sevdiğim kızım diye birşey olabilirmi,evlat evlattır,bizimkiler ve sizinkiler gibi böyle evlat ayıranlar bunun hesabını nasıl verecekler bilmiyorum,:sm_confused: