- 11 Ekim 2014
- 64
- 71
- 18
- 48
slm konuya nerden başlıcam bılmıyorum moralım çok bozuk gunlerdır ağlıyorum ben 37 yaşında 3 çocuk annesıyım çocuk gelınlerdenım 5yıl once esım en yakın arkadaşımla kaçtı ve hıç haber yok ne cocuklarını ne ailesını arıyor sorunum bu değil buyuk kızım ilahıyat fakuldesınde okuyor kucugu bu yıl dersanede ben bır ınşaat burosunda cay temızlık sabah 8 akşam yedı ve bu bınanın merdıvenlerını sılıyorum haftada 2 gun sadece pazar evdeyım ama ayın 3 pazarı ev temızlıgıne gıdıyrm sadece bır pazar kendıme ayırdım yetmez gıbı eve ek iş aldım kasnakta boncuk ayna susleme tek umudum çocuklarımı okutmak çok zor gunlerım oldu hasta oldum calışamadım kocamın borçlardan ıcra geldı esyalarım gıttım komşum komurlugunu bır oda mutfak yaptı derme catma daha 4 ay oncesıne kadar orda yasadım başka gelırım yok sadece en kucugum oglumun masraflarını kardesım karşılıyor ve kızlar arıfe gununden berı kucuk kızımla konuşmuyoruz aynı eın içinde kendını odaya kapattı bana gundur ozur mesajları atıyor ama çok kalbımı kırdı nasıl davranacğımı bılmıyorum aslınca evladımda değil eksiklığı kendımde arıyorum bayram arıfesı patron kız kardeşıne bayramlık almış kız herzamankı gıbı begenmedı kızımla aynı yaştalar patronum abla nazan gotur daha etıketı ustunde gıysın dedı ay goturmez olaydım kızım fırlattı yuzume BIKTIMARTIK ALEMIN KILERI GIYMEKTEN SENDEN NEFRET EDIYORUM dedı dınledım dınledım en sonunda sınır krızı geçırmısım nefret etmen sızı bırakmamam mı gece gunduz çalışmam mı sızı muhtaç etmmemmı dedım daha ne dedım bılmıyorum ben kım için onlar için ugrasıyorum genc yaşta dert sahıbı oldum ben ıstemmemmı herşeyın en guzelını alım ama elımden gelen bu şimdı ben ne yapayım ne olur yol gosterın ailemı sorarsanız kocam gıdınce babam benı almaya geldı ama çok af edersınız oadamın... bırak ben sana bakarım çocuklara bakmam dedım et tırnaktan ayrılırmı kızlar bırakmadım yılladır ne aradılar ne sordular kardesım sağolsun kısın komur alıyor erzak getırıyor çocuk daha ne yapsın bırde gecen hasta olmus babam arıyo ağlıyo hakkını helal et o ayrı der çok uzun oldu hakkınızı hella edın kardelerım ablalarım nasıl yaklaşayım kızıma gece o uyuyunca gıdıyom opuyorm ama azda anlasın hatasını istıyorum