evlatlarıma yetemıyorm

Allah yardımcınız olsun ne diyceğimi bilemedim, gözlerim doldu okurken

ne kadar yüce gönüllü bir annesiniz siz abla
Allah yardımcınız olsun
kızcağız da ergen şimdi sinirlenmiştir dolmuş size patlamıştır
hadi barışın artık...

helal olsun kardeşim size Allahım yolunuzu aydınlık etsin.. bu hayatta en güzelleri sizinle olsun inş... kızınızı da affedin oda istemeyerek böyle bir tepki vermiştir..

gençliğine ver kızının...
affet sizin birbirinize en yakın olmanız gereken zamanlar şimdi...
bu günlerinde geçeceğini unutma...
allah yardımcın olsun...

kendinizi üzmeyin ergenlikte her anne kız bu tür gerilimler yaşıyor konular farklı olsada mutlka oluyor.çok üstünde durmayın derim ben.zaten o da pişman olmuş.zamanla sizi anlayacaktır.

Abla sen elinden geleni yapiyorsun , evlatlarina bakmak icin gereken her turlu seyi yapiyorsun niye yetrsiz olasin ?

Herkes mi zengin ? Cocuklarin okulda daha iyi durumlu insanlari gorup kiskanmislardir ama cok yanlis yapiyorlar, babalari hayirsiz, baslarinda senin gibi bir anneleri varken seni uzmeye hic haklari yok. Cocuk iste , aldirma demek istiyorum . Cok alinirsan, kizim benim elimden gelen bu, size verebilecegim hayat bu diyin. Okuyup, ilerde elleri ekmek tutunca insallah onlar daha iyisini yaparlar.

Kendini üzme abla sen elinden geleni fazlasıyla yapıyormuşsun zaten kızın şükretmeli senin gibi bir annesi olduğu için,
onları başka bir kadın uğruna bırakıp kaçan babasından ,
bin kat daha değerli olman lazım gözlerinde hem analık hem babalık kolay değil,
ileride söylediği sözlere bin pişman olur zaten.
slm can arkadaşlarım şu an çok duyguluyum barıştım du gece yavrumla eve bır gıttım mıs koular gelyor yavrum evde yaptımız işlerı maza maza gezıp ornek bırakıp satış yapmış bana pasta cıcek gomlek almış eve harcamış oturduk yattı kucama bahsettığim patronun kardeşiyle aynı dersanedeler dersnaeyı patronun annesı oduyor kızımınkınıde o oduyor kızda hep dalga geçiyormuş fakırsınız bız baıyoruz gıbılerden malum yavrumnda zoruna gıtmış toplamış toplamış bana patladı hepinızden allah razı olsun evlat can kızlar hele kızlar başka ..... ben yenıyım bu sitede buyazdıklarımı herkesın okumasın istorum tek tekmı cevap yazmam lazım

Vay be, ne kadınlar var hayatın içerisinde.
Helal olsun!

Ablacim cocugun ergenlik caginda heralde cok normal bu tepkiler. Hepimiz baskalarinin kiyafetleriyle buyuduk ya. En buyuk kuzene alinirdi hepimiz onu giyerdim sonra. Ama cocuk kompleks yapmis biraz. Merak etme seninle gurur duyacak birkac sene sonra.

Helal olsun sana ya gercekten. Herkes bu dunyada ne yaparsa aynisini gorur hic merak etme

Ablacim cocugun ergenlik caginda heralde cok normal bu tepkiler. Hepimiz baskalarinin kiyafetleriyle buyuduk ya. En buyuk kuzene alinirdi hepimiz onu giyerdim sonra. Ama cocuk kompleks yapmis biraz. Merak etme seninle gurur duyacak birkac sene sonra.

Helal olsun sana ya gercekten. Herkes bu dunyada ne yaparsa aynisini gorur hic merak etme
allah razı olsun kuzum tatlıya bağladık dun gece çok çok sağol

Rabbim yardımcınız olsun...İnşaallah çocuklarınız çok iyi yerlere gelir çektiğiniz her derdi unutursunuz....

Rabbim yardımcınız olsun...İnşaallah çocuklarınız çok iyi yerlere gelir çektiğiniz her derdi unutursunuz....
amınn tek dileğim çabam bu onları vatanımıza hayırlı evlatlar olsunlar bır yerlere gelip faydalı olsun allah razı olsun

siz güçlü bir kadınsınız...
yaşadıklarınıza rağmen dimdik ve onurunuzla hayatınızı kazanmaya devam etmişsiniz
İnşallah evlatlarınız da size layık olurlar

Senle yaşıtım. Allah yardımcın olsun.. Evlatlarınla küs kalma. Onlar birer pırlnata. Sen de eli öpülecek kadınsın.

Olaylari tatliya baglamissiniz cok sevindim

Harika bir kadinsiniz helal olsun , hayran oldum size inanin

Ne kadar güçlüsünüz.. Umarım sizin gibi iradeli olabilirim yaşamımın her döneminde.

Bende sizin kiziniz yasindayim, cok sukur babam cok fedakardir ama annem tam tersi. Kendine yiyecek seyler alir saklar gizli gizli yer, bana eskilerini verir kendine yenilerini alir filan.. hep boyle annelere ozenmisimdir, cocuklariniz cok sansli

sana hayran kaldım canım kardeşim tebrik edrim Allah güç kuvvet versin.evladındır kızma.ergenlikte olur böyle şeyler.aslında senden nefret etmiyor.yaşadıklarınıza çok üzülüyor nasıl ifade edeceğini bilemiyor.çekilen her çilenin mutlaka ama mutlaka mükafatı vardır.bu günler bitecek evlatlarını okutacaksın.ileride gururla anı olarak anlatacaksın zor günleri.evlatların hakkını helal et üzdük diyecekler.biz büyüğüz affetmek bize düşer.kendine ayırdığın bir günün olsun mutlaka ailecek birlikte yemek yapın sohpet edin birlikte kaliteli zaman geçirin.bağırıp çağırmadan ağlamadan duygularını anlat onun duygularını sor.onu bolca dinle.dualarım seninle.

Back
X