- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
o da var,6 aylık çocuğa sorun dert tasa mi anlatıyorsunuz. Aç musluğu suya anlat. Çocuğa gerçekten yazık siz rahatlayacaksiniz diye sizin kederinizi ona yüklemeyin. Anlattığınız şeyin üzüntüsü yüzünüze sesinize yansır. O duyguyu sizden niye alsın.
Konu sahibi annesi oğlu ile yakın ilişki kurmak için babasını kötülüyor gibi geldi. Bu da baba oğulun ilişkisini bozar. Çok saçma aile iliskileri bunlar. Farkındalık yaratmadıkca asla göremezler. Sen annesi uzerinden gidemezsin. babasi üzerinden gitmen lazım. Baba - oğul ilişkisinin neden zayıf olduğunu sorgulayın biraz.
oğlunu sürekli safına çekmek istiyor
ben ve ailem iyi baban ve ailen kötü diye yıllarca eşime empoze tmiş,
diyorum ya diğer oğlu dinlemez sallamaz bile
kendi ailesi ve kendisi de aksine bana çok ama çok sinsi geldi hep başından beri
şuan eşim de baba tarafı ile daha çok görüşmesine rağmen annesine bireysel olarak çok çok daha merhamet duyar,
her annesi ile görüşmesindne sonra babam ruh hastası der dururu eşim
Konu sahibi annesi oğlu ile yakın ilişki kurmak için babasını kötülüyor gibi geldi. Bu da baba oğulun ilişkisini bozar. Çok saçma aile iliskileri bunlar. Farkındalık yaratmadıkca asla göremezler. Sen annesi uzerinden gidemezsin. babasi üzerinden gitmen lazım. Baba - oğul ilişkisinin neden zayıf olduğunu sorgulayın biraz.[/QUOTE]