Valla benim annemde aynı,babamla kavga yaparlar annem babamı anlatır babamda annemi.sorsan ikisi de haklı ve birbirlerine beddua etmeleri,küfürleri vs var
Küçüklüğüm sürekli babaannemlerin annemi bize doldurmasıyla geçti,evde annem de babamı bize kötülerdi ve babama karşı kinle büyüdük,annemi çocukluğumda hep gözü yaşlı ağlarken hatırlıyorum
En sonunda boşandılar ama annem yine yüzü asık,babamla ilgili birşey olduğunda başlıyor hakaret edici konuşmaya,o kadar bıktık ki artık dinlemek istemiyorum
Babamla ilgili hakaret edici konuşmaya başlayınca ben kapatıyorum deyip kapatıyorum,sinir sistemim çok yıpranıyor
Yıllardır anneme destek oldum dinledim,onun mutlu olması için elimden geleni yaptım,zaten babamdan yüzü gülmedi bari ben destek olayım dedim
Yıllarca çekti tamam haklı da ama boşanmak istedi ve boşandı bu saatten sonra hakaret etmelerini kaldıramıyorum
Üzüldüğümü de etkilendiğimi biliyor,sağlığım bozulmaya başladı,evde eşim beni sürekli ağlarken görüyor
Bir anne baba bu kadar kavganın içine çocuklarını katmamalı,anne de babada ayrılıyor yoluna bakıyor,geriye annenin babayı doldurmasıyla babadan soğuyan çocuklar kalıyor