belki sadece imkanlarımla bir çocuğun geleceğini kurtarmak istiyorumEvlat edinmek isteyenlerin başlığına girerseniz bu düşüncenizden vazgeçer oturur ağlarsınız.
Kötü bir şey ya da "umutsuzların" başvurduğu bir şey diye düşünülmemeli. Belki benim tüp bebeğe harcayacak binlerce liram yok? Belki sayısı belirsiz denemeleri beklemek istemiyorum, belki doğumdan korkuyorum?
Sanane verecegin birimi var deseydin
Allah belasini versin boyle insanlarin
Ne demiş ki, duyan ana bacı sövdü zanneder, sen bu konuyu inanılmaz takıntı yapmışsın eski konularına baktım hatırladım seni, o yüzden
Beş yıl evlat sahibi olmayı bekleyen biri olarak sizi iyi anlıyorum evlatlık almak tabii ki normal güzel bir şey ama bunu söylemek sormak karı koca dışında kimsenin haddine değil hele komşu hiç sizene kardeşim hiç tahammül edemem bende bir kaç tedavi yöntemi denedim bana tedaviyi bırak diyen densizler bile oldu ikinci bir nokta bebekle negatif enerjinin ne Alakası var kardeşim bunları söylemek ne kadar kolay böyle alanda verende Allah varsa sizde şükredin olmayan kardeşinizede bilmişlik taslayacağınıza dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?