- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
Şöyle alakası var, kendini serbest bırakmıyor kafası sürekli onda ve olumsuz düşünceler hakim, olsun diye uğraşıp uğraşıp tamam bi ara verelim hayırlısı dedikten hemen sonra hamile kalan çok kişi tanıyorum
Zaten 1 yıl ara verdim nerden biliyorsun negatif düşüncelerimin olduğunu
Canım neler yaşadığımız bilmiyorum.üzülme bebeğin okur daha genç sin demek mi iyi yoksa evlatlık alırsın mi.eğer menopoza girersen ve ozaman kadar tup bebek denemelerim olmazsa belki düşünürüm ama su an bebegimin olacağına inanıyorum senden negatif enerji alıyorum ben asıl.Geçmiş konularından biliyorum, sen ablanı da yanlış değerlendirdin komşun içinde böyle düşünmen normal
Bende kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar bu sebeple o yüzden çok hassasım yani normal bir söze bile kızıyorum alınıyorum sert bir cevap vermiş olabilirim Kusura bakmayın
Canım neler yaşadığımız bilmiyorum.üzülme bebeğin okur daha genç sin demek mi iyi yoksa evlatlık alırsın mi.eğer menopoza girersen ve ozaman kadar tup bebek denemelerim olmazsa belki düşünürüm ama su an bebegimin olacağına inanıyorum senden negatif enerji alıyorum ben asıl.
Sevmediğim bi komsum
Şöyle alakası var, kendini serbest bırakmıyor kafası sürekli onda ve olumsuz düşünceler hakim, olsun diye uğraşıp uğraşıp tamam bi ara verelim hayırlısı dedikten hemen sonra hamile kalan çok kişi tanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?