Evlatlık almayi düşünür müsün diyen komşu?

Bende kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar bu sebeple o yüzden çok hassasım yani normal bir söze bile kızıyorum alınıyorum sert bir cevap vermiş olabilirim Kusura bakmayın

Geçmiş konularından biliyorum, sen ablanı da yanlış değerlendirdin komşun içinde böyle düşünmen normal
Canım neler yaşadığımız bilmiyorum.üzülme bebeğin okur daha genç sin demek mi iyi yoksa evlatlık alırsın mi.eğer menopoza girersen ve ozaman kadar tup bebek denemelerim olmazsa belki düşünürüm ama su an bebegimin olacağına inanıyorum senden negatif enerji alıyorum ben asıl.

Bende kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar bu sebeple o yüzden çok hassasım yani normal bir söze bile kızıyorum alınıyorum sert bir cevap vermiş olabilirim Kusura bakmayın

Rica ederim ben de anlatmak istediğimi tam anlatamamış olabilirim, hani birseyi istersin istersin olmaz ehhhhh dediğin anda çabasız önüne gelir ya hayat bazen bize böyle nanik yapar ya onu demek istedim, yoksa veren de O, alan da, ben babamı kaybettim 1 ay sonra oğlum doğdu isyan mı edeyim sevineyim mi, şüphesiz hepimiz için bir planı var Yaradanın

Tez zamanda mutlu haberlerini alırız inşallah

Benim hakkımda kafan negatif enerjiler dolu falan diyemezsin çünkü beni tanimiyorsun

Tanımadığım kadın hakkında inan birsey diyemem, kimi insan gaz vermeyi sever kimi insan gerçekçidir, benim teyzemin de bebeği olmadı 3.denemeden sonra ona bende bunu sordum: evlat edinmeyi neden düşünmüyosun dedim,ama inan bana bunu onu incitmek için söylemedim

Kendi kanın canın olanı sevmek kolay için akıyo zaten ama senden olmayanı sevebilmek benim demek çok ulvi birsey ve ben teyzemin yüreğinin bu kadar yüce olduğunu düşündüm, bu anlamda aslı da onore edici birsey söyledim

Aslında kötü bir şey dememiş komşu.Ama sen bu konuda hassas olduğun için rahatsız olmuş olabilir misin?
Bir de tüp bebek konusunu bildiği için bence yakın bir komşunuz kendisi , kötü niyetle söylediğini sanıyorum.Sıkma canını

Kötü bir şey dememiş fikirlerini merak etmiş.

Ee o kadar samimiyet olmasa aranızda bilmezdi heralde tüp bebek denemelerinizi
sonuçlarına kadar.

Kötü niyetli biriyse de niye bu samimiyet?

Ben bebek sahibi olma konusunda uzun yıllar olumsuz süreç geçirmiş
kadınlarda gereksiz alınganlık oluştuğuna inanıyorum artık cidden.

Kötü birşey değil bu bence gayet güzel, duyarlı birşey söylemiş. Herkes (yani durumu olan herkes) en az bir tane evlatlık çocuk alsa ve kendi çocuğuyla beraber kardeş gibi büyütse, her şekilde eşit yetiştirse o zavallı çocukların hayatı kurtulurdu, onlar da aile sevgisini, sıcaklığını tadarlardı. 3 tane çocuk yapacağına 2 biyolojik 1 evlatlık şeklinde düzgünce çocuk yetiştirseler şu vatana millete daha yararlı bir iş yapmış olurdu insanlar ama herkesin kendi hayatı, kendi tercihi, bişey diyemiyorsun. Evlatlığı sadece çocuğu olmayan insanlar mı alıyorlar? Bu ne kadar sığ bir görüş.

Tüp bebek sürecine kadar cocuk sahibi olma seruvenini bana anlatan bir arkadasim olsa, ben de ona bu yakinligina binaen bu soruyu sorardim. Ne var ki bu soruda?

kötü bir şey dememiş olmuyorsa kimsesiz bir çocuğu evlat edinmenin nesi kötü

olabilir ben kötü niyet görmedim burada hassas olabilirsiniz o yüzden ağır gelmiştir bu lafı

Evet aynen komşumuzun kızının bir oğlu var yine istiyor ama kaç doktor dolaştı ve hepsi bir sorun yok psikolojikmen olmuyor demiş. Bu kadının çocuğu zaten olmuştu biolojik bir sorun yoktu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…